Above Borders skaber rejseoplevelser for livet til verdens mest isolerede lande.

 

Vores rejser

Læs hvad vores medrejsende siger

 • "Som rejsende i gruppen er det eneste man skal tænke på at suge alle indtrykkene til sig"
  Camilla, Efteråsrejse til Nordkorea
 • "Her 14 dage efter hjemkomsten fra marathon rejsen til Nordkorea med Above Borders er jeg stadig helt høj på oplevelsen."
  Lars, Marathonrejse til Nordkorea
 • "Above Borders har stor viden om landet og om kulturen og kan derfor give gode råd om hvilken adfærd man skal udvise for at man får den bedste oplevelse"
  Laura, Efterårsrejse til Nordkorea
 • Above Borders er engagerede, velforberedte, dedikerede, hjælpsomme og ikke mindst tålmodige. Fantastisk at opleve hvordan en uhyre professionel guide formår at sikre at en blandet gruppe på 9 personer finder fælles fodslag på trods af forskellige udgangspunkter. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger og det er ikke sidste gang vi har rejst med Above Borders.
  Henrik - Budget sommerrejse
 • "6 stjerner havde passet bedre.
  Rejste med lille selskab til Færøerne med Jonas som rejseleder - en helt fantastisk oplevelse ! Turens mantra var “åben og nysgerrig” og hvis man er det, får man en oplevelse for livet. Vi så steder og oplevede ting meget få vil opleve - ikke engang som færing. Rejseprogrammet er vejledende, men oplevelserne står altid i kø."
  Carsten, Efterårsrejse til Færøerne

Et ansvarligt rejsebureau

Above Borders har en mission om at åbne for den virkelige verden og udforske de mest isolerede destinationer. Det forudsætter et medansvar for de destinationer, vi udforsker og lære at forstå. Derfor er det afgørende, at vi har en bæredygtig indstilling, når vi planlægger og afvikler vores rejser.

Læs mere om vores ansvar

Above Borders Events

Møde ligesindede rejselystne mennesker – personer, der er interesserede i at udforske samt lære om den virkelige verden.

Se kommende events

Hvorfor du skal rejse med Above Borders

Udover at vi er et rejsebureau der arrangerer rejser langt udover det sædvanlige

Above Borders arrangerer unikke rejser til nogle af verdens mest isolerede lande for at skabe møder og dialog mellem mennesker på tværs af kulturer.

Tilmeld dig Above Borders nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og bliv opdateret på nye rejser, kommende events, fortællinger og meget mere.

  Rejseblog

  Hos Above Borders tror vi på, at den bedste måde at lære mere om verden på, er ved at rejse ud og opleve den! Hvis du står på tærsklen til at forfølge nye rejsemål, håber vi derfor, at vi kan være med til at inspirere dig. Vi elsker at rejse, og vi elsker endnu mere at fortælle om vores oplevelser og erfaringer. Herunder kan du læse en række fortællinger og guides fra vores unikke rejsedestinationer. God læselyst!

   

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål om vores rejser

  Er det farligt at rejse til Nordkorea? Hvad koster det? Hvornår er næste rejse? Du har stensikkert spørgsmål til os før end du er klar på at rejse med os – og det forstår vi. Hvis du trykker på knappen herunder, kan du læse nogen af de mest stillede spørgsmål og ellers er du altid velkommen til at
  kontakte os.

  Læs de mest stillede spørgsmål her

  Nyheder