Adil Mirzakhanova

Mød Adil

Adil kom på sin første rejse, da hun var 3 år gammel, hvor hun fløj fra Rusland til Danmark. Siden hen har Adil rejst i over 50 lande over hele verden som turist, backpacker, udvekslingsstuderende, expat, frivillig og rejseleder. Adil elsker at opleve og lære om andre kulturer gennem møder med de lokale og et åbent og nysgerrigt sind. At rejse for Adil handler om kulturudveksling og at lære, forstå og respektere hinandens forskelligheder og ligheder.
Adil taler flydende dansk, engelsk, russisk og tysk, og lærer altid et par gloser i det sprog som man taler i det land hun rejser til.


Adils lande

Adil som rejseleder

Adil er en energisk og engageret rejseleder, der brænder for at give sine gæster en unik og uforglemmelig oplevelse, hvor gæsterne får et stærkt indblik i det land de rejser til. For Adil er det vigtigt, at hendes gæster lærer om et lands helhed, og ikke bare et hjørne af det man kan læse sig til i en bog eller se i nyhederne. En god rejse ifølge Adil indeholder besøg til spændende seværdigheder, god mad, menneskemøder med de lokale, læring om landets historie, samfund og udvikling, mere god mad, tid til afslapning, gode samtaler om stort og småt, og måske en spændende lokal øl eller to, hvor man meget passende kan lære at sige nogle ord på lokalsproget.


Rejs med Adil til

Læs Adils rejsefortællinger her

Hør Adil i Above Borders Podcast

Få en gratis e-bog med 8 personlige beretninger fra Nordkorea!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du kan glæde dig til:

- at blive inviteret til events
- få besked når vi har nye rejser klar
- få tilsendt unikke historier fra nogle af verdens mest isolerede destinationer
- blive opdateret på Above Borders

I dit første nyhedsbrev får du en gratis e-bog med 8 personlige beretninger fra Nordkorea, skrevet af Jonas Bang Andersen.