Regler i Nordkorea

Nordkorea er et specielt land og rigtig mange tror faktisk det er farligt at rejse til Nordkorea, men det er faktisk et af de sikreste lande at rejse i - forudsat at man følger reglerne. Derfor sørger vi selvfølgelig altid for at alle medrejsende kender samtlige regler i Nordkorea både før og under rejsen.

Det er også derfor at vi på hver eneste af vores rejser til Nordkorea har en erfaren rejseleder med. På den måde er du sikret at selv hvis du skulle glemme reglerne undervejs, så kan vores rejseleder hjælpe dig med at huske dem.

Hvad er reglerne i Nordkorea så?

Der er chance for at reglerne i Nordkorea ændres fra tid til anden, og denne side på Above Borders vil derfor ikke gå i dybden med samtlige regler - i stedet vil vi i forbindelse med det materiale du får sendt inden afrejse oplyse dig om de til den tid gældende regler. I mellemtiden kan du dog få et par eksempler på nogen af reglerne i Nordkorea her.

Du må ikke tage billeder af soldaterne

Hvorfor reglen er der kan være svær at svare præcist på. Det kan have noget at gøre med vi ikke må kunne fortælle landets forsvar overfor resten af omverdenen, det kan have noget at gøre med de er i uniform og derfor ikke er en seværdighed. Uanset hvad, så gælder reglen gælder ihvertfald. Mange af vores medrejsende er rigtig ærgerlige over dette. De ville gerne have et billede af en soldat. Det er dog ikke helt umuligt, for ved grænsezonen DMZ er det muligt at få taget et billede med soldaten der viser os rundt.

Tag altid billeder af statuer i fuld figur

Opdateres snart...

Forlad ikke hotellet uden guide

Opdateres snart...