Rejse til Tibet2018-09-19T11:46:57+00:00

Rejse til Tibet

Kendt som “landet dækket af sne”. Tibet ligger i hjertet af Asien – låst mellem Kina og Indien. Mange besøger Tibet for at se (og bestige) det verdensberømte bjerg Mount Everest, men Tibets charme ligger ikke kun i den skønne mytiske natur, men også i det anderledes sprog, historie og den særegne befolkning. En befolkning, som overlevede imperialismen, men nu risikerer at uddø.

En kombination af tilgængelighed og politisk overfølsomhed har gjort, at Tibet er blevet en udfordring at besøge. Men udfordringer er til at overgå, så du kan opleve landet med dine egne øjne.

Når vi rejser til Tibet, vil vi udforske kontroverserne i det nutidige Tibet, relationen mellem politik og religion samt den materialistiske revolution, som tibetanerne har forsøgt at modstå for at bevare deres identitet. En revolution, som kan være svær at modstå med det frembrusende Kina som Nabo.

Skal vi arrangere den næste rejse til Tibet for dig?

Vi skræddersyr rejsen til Tibet efter dine behov og ønsker. Og vi kommer gerne med inspiration og forslag til program. Når du rejser med Above Borders til Tibet, så får du en erfaren rejseleder med på din tur, som sørger for, at alt går planmæssigt, og at du får så meget ud af rejsen som overhovedet muligt.

Tibet er lig spændende kultur, religion, historie og natur – og meget, meget mere. Er der én af punkterne, du er særlig interesseret i, eller vil du gerne have en bred oplevelse af det hele? Kontakt Above Borders, så får du den rejse til Tibet, som du drømmer om. Uanset, om den skal handle om tibetansk buddhisme eller fantastiske naturoplevelser.

Indrejse i Tibet er en udfordring, men det er en udfordring, som vi hos Above Borders er vant til at håndtere. Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal begynde planlægningen af din næste ferie til en helt unik destination, som få danskere kommer til at opleve.