Event: Korean BBQ og en hilsen til Nordkorea

Kunne du tænke dig at være med til en hyggelig aften i selskab med tidligere medrejsende og andre rejse interesserede mennesker?
Så har du nu muligheden, når vi Fredag den 13. marts kl. 19 inviterer Dig til en hyggelig aften på restaurant Miga i København. 

Vi har lavet en aftale med restauranten, og for 150 DKK vil du få et herligt koreansk måltid i form af Korean BBQ, møde andre rejsende og genopleve gode rejseminder. Vigtigst af alt, så vil du være med til at sende en videohilsen til Nordkorea.

 

Tilmeld dig nu

Tilmelding lukket

  • Pris: 150 DKK

  • Sted: Gammel Kongevej 33B 1610 KBH V

  • Tidspunkt: Fredag den 13. marts kl 19.00

  • 30 pladser

Der er 30 pladser til dette event, og pladserne bliver tildelt efter først til mølle princippet!

NB: Drikkevarer er ikke inkluderet.

Videohilsen til Nordkorea

Til arrangementet vil vi sende en videohilsen til Nordkorea. Det vil vi, da vi i denne Corona tid ofte kan glemme hvem det virkelig rammer. Bevares, det er super ærgerligt, at vi ikke kan rejse, men det er langt værre for de folk der bliver tvunget i isolation. Personer som gerne vil udføre deres job og mødes med deres bekendte, men nu ikke kan. I vores video vil vi, udover at sende vores varmeste tanker, fokusere på de mennesker vi har mødt på vores rejser samt tidligere og kommende oplevelser. Vi håber meget, at du vil være med til at sende en hilsen til verdens mest isolerede land, som nu er blevet endnu mere isoleret.

Har du ikke mulighed for at deltage, men du stadig gerne vil sende en videohilsen? Optag den hjemmefra, og upload den nederst på siden, så får vi sendt den afsted til Nordkorea.

Upload din egen video

Kan du ikke deltage i vores arrangement, men vil gerne sende en videohilsen til Nordkorea - upload din egen video herunder og vi sender den afsted. Du accepterer samtidig, at vi må bruge din video.

Hvis du vil sende en video, er du selvfølgelig velkommen til at sige hvad du vil, men hvis du tidligere har rejst med Above Borders må du meget gerne fortælle om en specifik oplevelse du har haft.