Nordkorea budget sommerrejse2020-02-04T10:55:32+01:00

Budget sommerrejse

Oplev Nordkorea på et lavere budget

9. juli - 14. juli - 10.495 DKK

Nordkorea er et unikt land og skal opleves. Vi kender dog sagtens til at man gerne vil rejse hele jorden rundt og derfor bliver nød til at prioritere sine rejser. Netop derfor har vi arrangeret denne sommerrejse til dig som gerne vil se de vigtigste ting i Nordkorea og samtidig komme tæt på befolkningen inden for et relativt tåleligt budget. Selvom vi har et par dage mindre, så garanterer vi stadig at du vil få et dybere indblik i et land så langt fra dit eget og kendskab til et samfund du ikke har set lige før. På vores rejse vil vi både besøge 2 byer, interagere med lokale nordkoreanere samt stå ved DMZ, grænsen mellem syd-og Nordkorea, et af verdens mest intense militære områder. Kort fortalt, så vil Above Borders med vores ekspert kendskab til Nordkorea sikre du får masser af interessante og tankevækkende oplevelser.

Mass Games Glorious Country
 • Dansk rejseleder

 • Oplev verdens mest isolerede land

 • Mød lokalbefolkningen

 • Oplev hovedstaden Pyongyang

 • Dansk rejseleder

 • Oplev verdens mest isolerede land

 • Mød lokalbefolkningen

 • Besøg hovedstaden Pyongyang

Program for rejsen

På denne rejse mødes vi i Beijing og tager toget sammen til Pyongyang. Her overnatter vi og når på rejsen også at komme forbi Kaesong.

Vi vil på disse dage, nå både at se flere byer og møde lokalbefolkningen, og har derfor et travlt program for os. Du kan se programmet for hver dag på vores budgetsommerrejse herunder.

Rejse til Nordkorea

Vi mødes på Beijing Railway Station, hvor vi skal tage nattoget mod Nordkorea. Ind-checking foregår sammen med rejselederen.
Under rejsen til Pyongyang, vil rejselederen dele ud af sine erfaringer, så du vil få mest muligt ud af din rejse.

Rejse til Nordkorea tog

Dagen hvor vi skal rejse krydse grænsen til Nordkorea.

På togturen fra Beijing har vi overnattet i toget og er ankommet til Dandong. Her står vi kort af toget for et sikkerhedstjek inden rejsen går videre til Pyongyang. På denne togrejse vil der være unik mulighed for at interagere med de rejsende nordkoreanere. Hvis man er tilpas ydmyg og opsøgende, er der enestående mulighed for at komme helt tæt på nordkoreanernes personlige liv.  Dagen sluttes af over fællesmiddag med vores nordkoreanske guider og en gåtur langs Changjon Street til Kim Il Sung Square – Pladsen hvor alle parader og optog i Nordkorea bliver afholdt.

Mass Games Glorious Country

Vi skal på city tour rundt i Nordkoreas hovedstad, Pyongyang og opleve byen fra første hånds vinkel, vi skal blandet andet forbi Arch of Triumf hvor vi også kan få muligheden for at komme til tops. Herfra kan du både en udsigt over byen og se Kim Il Sung Stadium. Herefter tager vi til en lokal park midt i Pyongyang og nyder sommervejret - præcis ligesom vi skal nyde vejret når vi besøger vandlandet i Nordkorea. Efter vi har fået frokost skal vi på gåtur igennem Changjong New Street, hvor vi skal besøge en boghandel med med koreanske bøger oversat til udenlandske sprog. På vej til aftensmad kører vi forbi Workers Party monument.
Herefter kører vi til Sosan Hotel hvor vi skal overnatte.

Kirke i Nordkorea

Vi starter dagen med at gøre til Bongsu Church, hvor vi vil møde en nordkoreansk præst som fortæller om religion i Nordkorea. Efter kirkebesøget skal vi til en forstad udenfor Pyongyang, hvor vi vil besøge en landsby. I landsbyen skal vi se dagplejen, børnehaven og landbruget. Vi vil endda få lov at se hvordan landmændene arbejder.

Herefter kører vi tilbage til Pyongyang, hvor vi skal have frokost inden vi skal shoppe i det lokale supermarked. Et supermarked hvor vi kan bruge lokale koreanske won og handle lokale varer, side om side med nordkoreanere. Sørg for at købe godt med snacks, for vi har senere på dagen en længere køretur foran os.

Efter vi har handlet, kører vi til Kim Il Sung Square og ser pladsen i dagslys og går en tur langs pladsen hen til den udenlandske boghandel. Så kommer køreturen til Kaesong City, grænsebyen til Sydkorea. Her skal vi nemlig overnatte på Minsok folk hotel - et koreansk kultur inspireret hotel.

Dagen starter med en morgengåtur i Kaesong City, for at opleve den en anden by helt tæt på.
Efter gåturen skal vi til et af de mest intense militære områder i verden: DMZ.
Området er grænsen mellem Nord- og Sydkorea, og er konstant overvåget af soldater fra begge sider.
Vi kommer helt tæt på grænsen, og hvis du er heldig, kan du endda stå med et ben på hver side.

I Kaesong findes også et museum der fortæller om den koreanske kultur, og historien om Korea før krigen.
Når vi besøger dette museum, vil du opleve den stærke forbindelse som Nord- og Sydkorea har haft, og bedre forstå hvorfor det historisk set er ét land.

Herefter kører vi tilbage til Pyongyang. På vejen tilbage vil vores guide fortælle om Nordkoreas genforenings politik, og hvordan landet skal genforenes, i Nordkoreas øjne. I Pyongyang skal vi se Juche Tower, og hvis man har lyst kan man komme op i toppen.
Her kan du få en fuld udsigt over hele Pyongyang.

Tog der kører væk Pyongyang

Sidste dag i Nordkorea. Efter afsked med vores guider, venter en tog tur tilbage til Dandong. Sidste mulighed for at interagere med nordkoreanere, men man er også mere end velkommen til at tage lur på vejen hjem til Dandong.

I Dandong vil vi have en sidste afskedsmiddag, og udveksle alle vores erfaringer og oplevelser. Efter middagen tager vi tilbage på Great Wall Hotel i Dandong, og programmet er slut. Sidste overnatning i Kina er også inkluderet, og dagen efter kan man rejse tilbage til Danmark eller videre rundt i Asien hvis man har lyst til det.

Dandong the broken bridge

Sidste dag på rejsen, og der er ikke de vilde planer, udover at sige farvel til hinanden. Hvis du stadig har mod på oplevelser kan du i Dandong besøge den kinesiske mur eller broken bridge som går halvvejs over floden til Nordkorea. Hvis du forventer at du på nuværende tidspunkt gerne vil rejse rundt i Kina kan du også tilmelde dig vores sommerrejse til Kina.

Grundet den generelle turisme i Nordkorea er programmet lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde en alternativ aktivitet.

Rejseleder - Adil Mirzakhanova

Når du rejser med Above Borders sender vi altid en rejseleder med på grupperejsen. Det er vores garanti for at sikre:

 • Unikt kendskab til destinationen

 • Sikkerhed og fleksibilitet i top

 • Lokal ekspertise

 • Unikt kendskab til destinationen

 • Sikkerhed og fleksibilitet i top

 • Lokal ekspertise

På denne rejse er din rejseleder Adil Mirzakhanova

Adil er en energisk og engageret rejseleder, der brænder for at give sine gæster en unik og uforglemmelig oplevelse, hvor gæsterne får et stærkt indblik i det land de rejser til. For Adil er det vigtigt, at hendes gæster lærer om et lands helhed, og ikke bare et hjørne af det man kan læse sig til i en bog eller se i nyhederne.

Læs mere om Adil

Prisen for rejsen: 10.495 DKK

Herunder ser du hvad er inkluderet og hvad som ikke er inkluderet i prisen.

Inkluderet

 • Visum til Nordkorea

 • Transport fra Kina til Nordkorea og tilbage

 • Transport i Nordkorea

 • Al overnatning i Kina (2 nætter) og i Nordkorea (4 nætter)

 • Alle måltider i Kina og Nordkorea

 • To nordkoreanske guider og nordkoreansk chauffør

 • Dansk rejseleder - Jonas

 • Al indgang til museum m.m.

Ikke inkluderet

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Kina

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Ekstra aktiviteter, f.eks. bowling på hotellet

 • Rejseforsikring

 • Double Entry Visum til Kina

 • Billet til Mass Games

Vigtig information

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr: 2943), hvilket er din garanti for at vi følger dansk lovgivning i forbindelse med grupperejser. Vi vil altid stå til rådighed hvis du har spørgmål og sørge for du får tilsendt materiale som forberedelse til vores rejse som sikre at du er bedst muligt forberedt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er flybilletten ikke inkluderet?2018-11-22T12:42:44+01:00

Vi har valgt at arrangere rejsen uden bookning af fly. Dette er for at give dig fleksibilitet, så du kan vælge hvorfra og til, du vil rejse. Det kan f.eks. være, du vil være et par dage i Kina, før vores rejse starter, eller du har lyst til at rejse videre til Sydkorea eller andre dele af Asien i forlængelse af turen. Vi vil dog hellere end gerne assistere med planlægningen, og vil også informere omkring hvilket fly, vi rejser med.

Hvad koster turen i alt?2020-02-17T11:09:19+01:00

Et præcist beløb for hele turen afhænger af mange forskellige parametre. For alligevel at prøve at vise dig en oversigt finder du herunder hvilke udgifter, du har udover selve prisen for turen:

– Flybillet 3-5.000 kr.

– Tog fra Beijing til Dandong ca. 300 kr.

– Visum til Kina 995 kr.

– Lommepenge 1-2.000 kr.

I første omgang skal du betale depositum på 2.500 kr. – yderligere instruktioner afgives, når du har tilmeldt dig vores rejse.

Kan jeg rejse til USA efter jeg har været i Nordkorea?2018-07-29T14:13:17+02:00

Ja! Du får intet stempel i dit pas, og det vil derfor ikke påvirke nogen rejser, du måtte have efter. Du får derimod et separat visum til Nordkorea, som bliver udleveret ved rejseafgang. Det er heller intet problem, hvis du tidligere har været i USA.

Er alt opstillet og falsk?2018-07-29T14:15:18+02:00

Nej! Ganske vist følges vi ad i en guidet gruppe med nordkoreanske guider. Vi kan ikke rejse til andre byer, end hvad vi har planlagt på forhånd. Men der er netop en grund til, vi har valgt at have programmet på den måde. Det er for at få så meget som muligt med fra Nordkorea, nu vi er der.

Vi kommer til at snakke med nordkoreanere, og du er velkommen til at spørge om, hvad du vil. Vi kommer til at køre i metroen, som de lokale gør i deres hverdag. Så nej, det hele er ikke opstillet, men vi følger en programlagt guidet tur.

Er det farligt at rejse til Nordkorea?2018-12-11T21:16:06+01:00

Mange spørger os, om det overhovedet er sikkert at rejse til Nordkorea – her skal det med det samme lige indskydes, at det er vigtigt at bemærke, at Nordkorea er et totalitært styre, og du skal sørge for at overholde reglerne og instruktionerne udstedt af din rejseleder og de lokale guides. Men hvis du holder reglerne, er Nordkorea måske et af verdens mest sikre lande at rejse i. Der er ingen turister, der bliver overfaldet eller berøvet. Som forberedelse til rejsen vil du få de simple regler at vide, og skulle du undervejs på rejsen glemme disse vil den danske rejselederminde dig om dem. I tilfælde af, at du alligevel skulle komme til f.eks. at tage et billede af soldater, som du ikke må, så vil vores lokale nordkoreanske guide blot bede dig om at slette billedet. Både rejselederen og guiden er interesseret i, at du får den bedst mulige rejse.

Du kan også læse vores indlæg der går mere i dybden med emnet: "Nej det er ikke farligt at rejse til Nordkorea"

Hvad synes andre medrejsende?2018-07-29T14:23:46+02:00

For os betyder det meget, at alle medrejsende får en fantastisk oplevelse – derfor lader vi dem også tale for sig selv, når nogen spørger, hvad de synes om vores rejser. Du kan læse, hvad de synes her:

 

Rejse til Nordkorea DMZ

"Above Borders har virkelig arrangeret en genial tur. Det hele var nøje planlagt og tidsplanen blev overholdt - der blev endda tilføjet flere oplevelser på programmet i løbet af de dage vi var der. Det er mega fedt at opleve et land der er så lukket for omverdenen og man får lov til at skabe sig sin egen mening og holdning til alle de historier man hører om landet. Det var i hver fald noget af en øjenåbner for mit vedkommende. En tur til Nordkorea kan klart anbefales!"

Gustav Trampe, Påskerejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea Sporvogn

"Utrolig interessant oplevelse, som viser Nordkorea fra en hel ny vinkel som samtidig sætter tankerne igang om en verden langt fra ens liv i Danmark. Turen var rigtig godt planlagt med masser spændende oplevelser, god mad og interaktion med Nordkoreanere. En oplevelse for livet!"

Casper Wiklund, Efterårsrejse til Nordkorea
rejse til Nordkorea

"En helt fantastisk tur jeg klart vil anbefale! Turen var virkelig velorganiseret og der var kræset for detaljerne, så deltagerne kan nyde turen fuldt ud. Det var en oplevelse for livet og jeg håber at kunne gense landet en anden gang."

Theresa Jepsen, Efterårsrejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea

“Fantastisk tur, tager gerne afsted igen. Lækkert hotel med alt hvad hjertet begærer, lækker mad, masser af nye fantastiske oplevelser, og bekendtskaber. Vi havde de sødeste guider der sørgede for at intet manglede, og at vi var i gode trygge hænder!”

Anna Mikkelsen, Efterårsrejse til Nordkorea

“Platin-stjernen er sikret igennem 5-stjernet anmeldelse. En meget flot tur, med ekstraordinære oplevelser og en meget humør-fyldt og engageret rejseleder i Jonas. Vil klart anbefale en tur – hvis du overvejer flere dage i Kina end turen er berammet, så spring dog Dandong over og nøjes med den ene aften/dag som programmet angiver.”

Mikkel Dragemose-Hansen, Påskerejse til Nordkorea