Nordkorea Lang Sommerrejse2018-12-10T17:00:02+00:00

Lang sommerrejse til Nordkorea

På denne sommerrejse tager vi dig med rundt i hele Nordkorea! Vi skal besøge 4 forskellige byer i hver sin del af landet.

For første gang nogensinde arrangerer vi en lang rejse til Nordkorea henover sommeren. Vi skal blandt andet surfe på østkysten i Wonsan, hike i bjergene ved Kumgangsan, besøge DMZ grænsezonen og på bytur i Pyongyang – kort fortalt, på denne rejse vil du opleve flere forskellige facetter af verdens mest isolerede land end man kunne forestille sig var muligt. Derudover er du sikret unikt kendskab til landet med Above Borders rejseleder, som sikrer at du får en unik rejseoplevelse.

Afrejse 18. juli 2019
Hjemrejse 27. juli 2019

Early Bird
Pris: 16.000 DKK
Tilmeld inden 1. april 2019

Normal pris
18.500 DKK

Inkl. kost og logi

 • Oplev verdens mest isolerede land

 • Dansk rejseleder og lokale guides

 • En rejse du aldrig vil glemme

Vi mødes på Great Wall Hotel i Dandong, Kina. Efter indtjekning er der fællesmiddag på menuen. Middagen vil foregå på en nordkoreansk drevet restaurant, som er et af de få steder i verden, hvor nordkoreanere arbejder uden for landets grænser.

Under middagen vil rejselederen dele ud af sine erfaringer, så du vil få mest muligt ud af din rejse.

Rejse til Nordkorea tog

Dagen hvor vi skal rejse til Nordkorea.

På togturen fra Dandong til Pyongyang, vil der være unik mulighed for at interagere med rejsende nordkoreanere. Hvis man er tilpas ydmyg og opsøgende, er der enestående mulighed for at komme helt tæt på nordkoreanernes personlige liv.  Dagen sluttes af over fællesmiddag med vores nordkoreanske guider og en gåtur langs Changjon Street til Kim Il Sung Square – Pladsen hvor alle parader og optog i Nordkorea bliver afholdt.

Om aftenen sover vi på Sosan Hotel.

Rejse til Nordkorea skole

Vi starter morgenen med at køre i en af verdens dybeste metroer (100 meter dyb). Her vil vores guider fortælle om hver station, og vi kan være i kontakt med nordkoreanerne, mens de er på vej på arbejde.

Efter metroturen går vi forbi Arch of Triumf hvor vi også kan få muligheden for at komme til tops. Herfra kan du både en udsigt over byen og se Kim Il Sung Stadium. Herefter tager vi til Moran Hill, som er en lokal park midt i Pyongyang. Her kan vi møde nordkoreanerne i deres mest afslappede hverdag og samtidg nyde sommervejret. Efter vi har fået frokost skal vi på gåtur igennem Changjong New Street, inden vi skal på Tourism University hvor vi kan have udvekslingssessioner med nordkoreanske studerende. På vej til aftensmad kører vi forbi Workers Party monument. Aftenen bruges på Sosan Hotel hvor vi også overnatter.

Kirke i Nordkorea

Det er søndag og vi starter dagen med at gøre til Bongsu Church, hvor vi vil møde en nordkoreansk præst som fortæller om religion i Nordkorea. Efter kirkebesøget skal vi til en forstad udenfor Pyongyang, hvor vi vil besøge en landsby. I landsbyen skal vi se dagplejen, børnehaven og landbruget. Vi vil endda få lov at se hvordan landmændene arbejder.

Herefter kører vi tilbage til Pyongyang, hvor vi skal have frokost inden vi skal shoppe i det lokale supermarked. Et supermarked hvor vi kan bruge lokale koreanske won og handle lokale varer, side om side med nordkoreanere. Sørg for at købe godt med snacks, for vi har senere på dagen en længere køretur foran os. Efter vi har handlet, kører vi til Kim Il Sung Square og ser pladsen i dagslys og går en tur langs pladsen hen til den udenlandske boghandel.

Det er nu første gang siden vi er ankommet til Nordkorea at vi forlader hovedstaden Pyongyang. Vi skal nemlig til byen Hamhung hvor vi skal besøge Majon bathing resort. Det er også i Hamhung hvor vi overnatter.

Nu til den virkelig årsag hvorfor vi kørte til Hamhung – vi skal nemlig prøve at surfe.

Anlægget er helt nyåbnet i Nordkorea, og på denne sommerrejser skal vi selvfølgelig prøve at “ridde” på bølgerne på den nordkoreanske østkyst. Hvis man ikke er meget for at surfe kan man altid gå en tur langs stranden og nyde den ellers fantastiske natur i nærområdet.  Efter frokost kører vi til en ny by, nemlig Wonsan.

Wonsan er kendt for at huse den internationale børne palads hvor både lokale og udenlandske børn kan dyrke deres interesser i de nyrenoverede bygninger. Derudover skal vi også se søen Sijung og det dertilhørende vandfald samt besøge et lokalt landbrug. Så du kan godt forberede arbejdshandskerne for (hvis du har lyst) vil du blive sat i arbejde. Efter aftensmad skal vi se fyrtårnet inden vi checker ind på hotellet og og går i seng.

cykle i Nordkorea

I dag skal du tage traveskoene på – for vi skal ud at hike. Denne sommerrejse er nemlig ikke kun at se på seværdigheder, vi skal også opleve den nordkoreanske natur fra sin flotteste side. Vi skal derfor på Mt. Kumgang og gå først blandt bakkerne og henover floderne inden vi bevæger os mod toppen.

Efter traveturen skal vi køre videre til Kaesong. Vi har valgt ikke at planlægge de store aktiviteter denne eftermiddag i tilfælde af man har lyst til at slappe af. Om aftenen i Kaesong overnatter vi på et gammel koreansk inspirere hotel på samme måde som de gjorde i gamle dage lang tid før krigen i Korea.

Dagen starter med en morgengåtur i Kaesong City, for at opleve den en anden by helt tæt på.
Efter gåturen skal vi til et af de mest intense militære områder i verden: DMZ.
Området er grænsen mellem Nord- og Sydkorea, og er konstant overvåget af soldater fra begge sider.
Vi kommer helt tæt på grænsen, og hvis du er heldig, kan du endda stå med et ben på hver side.

I Kaesong findes også et museum der fortæller om den koreanske kultur, og historien om Korea før krigen.
Når vi besøger dette museum, vil du opleve den stærke forbindelse som Nord- og Sydkorea har haft, og bedre forstå hvorfor det historisk set er ét land.

Herefter kører vi tilbage til Pyongyang. På vejen tilbage vil vores guide fortælle om Nordkoreas genforenings politik, og hvordan landet skal genforenes, i Nordkoreas øjne. I Pyongyang skal vi se Juche Tower, og hvis man har lyst kan man komme op i toppen.
Her kan du få en fuld udsigt over hele Pyongyang. Herefter tager vi et spil bowling inden vi skal have aftensmad.

Dagen sluttes af med en aftengåtur på future scientist street inden vi tjekker ind på Yanggakdo Hotel.

Rejse til Nordkorea forestilling

Sidste hele dag i Pyongyang, og det betyder, at vi skal nå at opleve meget mere!

Dagen starter med rundvisning på Victorious Fatherland Liberation War Musuem. Et museum, der fortæller om Korea-krigen fra Nordkoreas synspunkt, og vi kommer endda til at gå ombord på krigsskibet USS Pueblo.

Frokosten denne dag vil være på en pizzarestaurant, hvor nordkoreanerne har haft sendt en delegation til Italien for at lære den bedste opskrift på pizza. Så kan du selv vurdere hvilket land, der laver den bedste pizza.

Efter frokost kører vi til 9th of June High school, hvor vi vil have en udvekslingssession med engelsk studerende. Her kan du lære mere om børnenes hverdag. Netop af den årsag kører vi til Children Palace, hvor vi kan se nordkoreanske børn optræde. Det er kun inden vi selv skal have det sjovt – vi skal nemlig i tivoli i Pyongyang.

Dagen afsluttes med middag med vores guider, en øl fra den lokale bar. Tilbage på hotellet kan vi tage et spil bowling, bade i swimmingpool eller spille bordtennis. Hvis du er blevet for træt til flere aktiviteter, kan du også vælge at drikke en sidste i øl i den roterende restaurant på 47. etage.

Rejse til Nordkorea afsked

Sidste dag i Nordkorea. Efter afsked med vores guider, venter en tog tur tilbage til Dandong. Sidste mulighed for at interagere med nordkoreanere, men man er også mere end velkommen til at tage lur på vejen hjem til Dandong.

I Dandong vil vi have en sidste afskedsmiddag, og udveksle alle vores erfaringer og oplevelser. Efter middagen tager vi tilbage på Great Wall Hotel i Dandong, og programmet er slut. Sidste overnatning i Kina er også inkluderet, og dagen efter kan man rejse tilbage til Danmark eller videre rundt i Asien hvis man har lyst til det.

Dandong the broken bridge

Sidste dag på rejsen, og der er ikke de vilde planer, udover at sige farvel til hinanden. Hvis du stadig har mod på oplevelser kan du i Dandong besøge den kinesiske mur eller broken bridge som går halvvejs over floden til Nordkorea. Hvis du forventer at du på nuværende tidspunkt gerne vil rejse rundt i Kina kan du også tilmelde dig vores sommerrejse til Kina.

Grundet den generelle turisme i Nordkorea er programmet lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde en alternativ aktivitet.

Inkluderet i prisen

 • Visum til Nordkorea

 • Transport fra Kina til Nordkorea og tilbage

 • Transport i Nordkorea

 • Al overnatning i Kina og i Nordkorea

 • Alle måltider i Kina og Nordkorea

 • To nordkoreanske guider og nordkoreansk chauffør

 • Dansk rejseleder – Jonas

 • Al indgang til museum m.m.

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Kina

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Ekstra aktiviteter, f.eks. toppen af Juche Twoer

 • Rejseforsikring

 • Double Entry Visum til Kina

Anden vigtig information

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr: 2943), hvilket er din garanti for vi følger dansk lovgivning i forbindelse med grupperejser. Vi vil altid stå til rådighed hvis du har spørgmål og sørge for du tilsendt materiale som forberede til vores rejse som sikrer du er bedst muligt forberedt.

Det er dit eget ansvar at sikre gyldigt visum til Kina. Above Borders hjælper selvfølgelig gerne i forbindelse med ansøgningen. Så når tiden kommer til ansøgningen, skal du ikke tøve med at spørge. Herudover henviser vi til visa centret i København. 

Rejseleder – Jonas Bang Andersen

Når du rejser med Above Borders sender vi altid en rejseleder med på grupperejsen. Det er vores garanti for at sikre:

 1. Unik kendskab til destinationen
 2. Sikkerhed og fleksibilitet i top
 3. Lokal ekspertise

På denne rejse er din rejseleder Jonas Bang Andersen.

Jonas har i en alder af 25 år boet i 3 forskellige lande, besøgt 15 lande fordelt på 3 verdensdele og fungeret som rejseleder siden 2015. Når Jonas rejser, tror han på at den eneste måde rigtig at forstå og lære om et lands kultur er at snakke med befolkningen. Kun på den måde kan vi komme helt tæt på, og dermed forstå og lære om destinationen. Derfor forsøger han altid at møde og snakke med så mange lokale han kan, når han er afsted på sine rejser.

Når Jonas er med som rejseleder er du garanteret unikt lokalt kendskab til destinationen, masser af personlige beretninger og en underholdende rejse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er flybilletten ikke inkluderet?2018-11-22T12:42:44+00:00

Vi har valgt at arrangere rejsen uden bookning af fly. Dette er for at give dig fleksibilitet, så du kan vælge hvorfra og til, du vil rejse. Det kan f.eks. være, du vil være et par dage i Kina, før vores rejse starter, eller du har lyst til at rejse videre til Sydkorea eller andre dele af Asien i forlængelse af turen. Vi vil dog hellere end gerne assistere med planlægningen, og vil også informere omkring hvilket fly, vi rejser med.

Hvad koster turen i alt?2018-07-29T14:07:42+00:00

Et præcist beløb for hele turen afhænger af mange forskellige parametre. For alligevel at prøve at vise dig en oversigt finder du herunder hvilke udgifter, du har udover selve prisen for turen:

– Flybillet 3-5.000 kr.

– Tog fra Beijing til Dandong ca. 300 kr.

– Visum til Kina 995 kr.

– Lommepenge 1-2.000 kr.

I første omgang skal du betale depositum på 2.500 kr. – yderligere instruktioner afgives, når du har tilmeldt dig vores rejse.

Kan jeg få min betaling refunderet hvis jeg bliver forhinderet?2018-05-17T06:23:33+00:00

Alt afhængig af tidspunkt, kan du få dele af din tilmelding refunderet. Vi henviser derfor til vores Terms&Conditions, som du vil få udleveret når du har tilmeldt dig rejsen.

Kan jeg rejse til USA efter jeg har været i Nordkorea?2018-07-29T14:13:17+00:00

Ja! Du får intet stempel i dit pas, og det vil derfor ikke påvirke nogen rejser, du måtte have efter. Du får derimod et separat visum til Nordkorea, som bliver udleveret ved rejseafgang. Det er heller intet problem, hvis du tidligere har været i USA.

Er alt opstillet og falsk?2018-07-29T14:15:18+00:00

Nej! Ganske vist følges vi ad i en guidet gruppe med nordkoreanske guider. Vi kan ikke rejse til andre byer, end hvad vi har planlagt på forhånd. Men der er netop en grund til, vi har valgt at have programmet på den måde. Det er for at få så meget som muligt med fra Nordkorea, nu vi er der.

Vi kommer til at snakke med nordkoreanere, og du er velkommen til at spørge om, hvad du vil. Vi kommer til at køre i metroen, som de lokale gør i deres hverdag. Så nej, det hele er ikke opstillet, men vi følger en programlagt guidet tur.

Er det farligt at rejse til Nordkorea?2018-12-11T21:16:06+00:00

Mange spørger os, om det overhovedet er sikkert at rejse til Nordkorea – her skal det med det samme lige indskydes, at det er vigtigt at bemærke, at Nordkorea er et totalitært styre, og du skal sørge for at overholde reglerne og instruktionerne udstedt af din rejseleder og de lokale guides. Men hvis du holder reglerne, er Nordkorea måske et af verdens mest sikre lande at rejse i. Der er ingen turister, der bliver overfaldet eller berøvet. Som forberedelse til rejsen vil du få de simple regler at vide, og skulle du undervejs på rejsen glemme disse vil den danske rejselederminde dig om dem. I tilfælde af, at du alligevel skulle komme til f.eks. at tage et billede af soldater, som du ikke må, så vil vores lokale nordkoreanske guide blot bede dig om at slette billedet. Både rejselederen og guiden er interesseret i, at du får den bedst mulige rejse.

Du kan også læse vores indlæg der går mere i dybden med emnet: “Nej det er ikke farligt at rejse til Nordkorea”

Hvad synes andre medrejsende?2018-07-29T14:23:46+00:00

For os betyder det meget, at alle medrejsende får en fantastisk oplevelse – derfor lader vi dem også tale for sig selv, når nogen spørger, hvad de synes om vores rejser. Du kan læse, hvad de synes her:

 

Rejse til Nordkorea DMZ

“Above Borders har virkelig arrangeret en genial tur. Det hele var nøje planlagt og tidsplanen blev overholdt – der blev endda tilføjet flere oplevelser på programmet i løbet af de dage vi var der. Det er mega fedt at opleve et land der er så lukket for omverdenen og man får lov til at skabe sig sin egen mening og holdning til alle de historier man hører om landet. Det var i hver fald noget af en øjenåbner for mit vedkommende. En tur til Nordkorea kan klart anbefales!”

Gustav Trampe, Påskerejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea Sporvogn

“Utrolig interessant oplevelse, som viser Nordkorea fra en hel ny vinkel som samtidig sætter tankerne igang om en verden langt fra ens liv i Danmark. Turen var rigtig godt planlagt med masser spændende oplevelser, god mad og interaktion med Nordkoreanere. En oplevelse for livet!”

Casper Wiklund, Efterårsrejse til Nordkorea
rejse til Nordkorea

“En helt fantastisk tur jeg klart vil anbefale! Turen var virkelig velorganiseret og der var kræset for detaljerne, så deltagerne kan nyde turen fuldt ud. Det var en oplevelse for livet og jeg håber at kunne gense landet en anden gang.”

Theresa Jepsen, Efterårsrejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea

“Fantastisk tur, tager gerne afsted igen. Lækkert hotel med alt hvad hjertet begærer, lækker mad, masser af nye fantastiske oplevelser, og bekendtskaber. Vi havde de sødeste guider der sørgede for at intet manglede, og at vi var i gode trygge hænder!”

Anna Mikkelsen, Efterårsrejse til Nordkorea

“Platin-stjernen er sikret igennem 5-stjernet anmeldelse. En meget flot tur, med ekstraordinære oplevelser og en meget humør-fyldt og engageret rejseleder i Jonas. Vil klart anbefale en tur – hvis du overvejer flere dage i Kina end turen er berammet, så spring dog Dandong over og nøjes med den ene aften/dag som programmet angiver.”

Mikkel Dragemose-Hansen, Påskerejse til Nordkorea
Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?2018-11-22T12:43:16+00:00

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på +45 71747588, sende en mail til info@aboveborders.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Er Above Borders medlem af rejsegarantifonden?2018-11-22T12:41:54+00:00

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.