Nytårsrejse til Nordkorea2018-11-12T17:03:12+00:00

Nytårsrejse til Nordkorea

Vil du opleve en helt anderledes nytårsaften end nogensinde før? Så tag med, når vi som de eneste arrangerer en nytårsrejse til Nordkorea, der bliver uforglemmelig.

Få et dybere indblik i den nordkoreanske kultur, når vi kommer helt tæt på lokalbefolkningen, og vi er en del af de nordkoreanske nytårstraditioner.
Vi vil også se et af de mest intense militære områder i verden, hvor både syd- og nordkoreanske soldater vil stå vagt. Kort fortalt, vil vi sørge for, at du får masser af interessante og tankevækkende oplevelser samt en nytårsaften, som du med garanti ikke har prøvet før.

Afrejse 27. december
Hjemrejse 2. januar
Pris: 10.500 kr.
Inkl. kost og logi

 • Oplev verdens mest isolerede land

 • Dansk rejseleder og lokale guides

 • En rejse du sent vil glemme

Vi mødes på Great Wall Hotel, i Dandong Kina. Efter indtjekning, vil vi arrangere fællesmiddag. Middagen vil foregå på en nordkoreansk drevet restaurant, og er et af de få steder i verden, hvor nordkoreanere arbejder uden for landets grænser.

Under middagen vil rejselederen dele ud af sine erfaringer, så du vil få mest muligt ud af din rejse.

Rejse til Nordkorea tog

Dagen hvor vi skal rejse til Nordkorea.

På togturen fra Dandong til Pyongyang, vil der være unik mulighed for at interagere med rejsende nordkoreanere. Hvis man er tilpas ydmyg og opsøgende, er der enestående mulighed for at komme helt tæt på nordkoreanernes personlige liv. Efter ankomst vil vi besøge Pyongyangs triumf bue, Arch of Triumph.  Dagen sluttes af fællesmiddag med vores nordkoreanske guider og en gåtur lang Changjon Street til Kim Il Sung Square – Pladsen hvor alle parader og optog bliver afholdt.

Rejse til Nordkorea

Rejse til Nordkorea Kumususan

Vi starter morgenen med at køre i en af verdens dybeste metroer (100 meter dyb).
Vores guider vil fortæller om hver station, og vi kan interagere med nordkoreanerne mens de er på vej på arbejde.
Efter metro turen, går vi forbi Arch of Triumf og Pyongyang fotball stadium, for herefter at køre hen til et af de mest hellige steder i Nordkorea, Mansudae Grand Monument. Efter monumentet, skal vi til Korean Peoples Study House. Vi vil blive vist rundt på dette folkebibliotek, og få muligheden for at snakke med en klasse som bliver undervist i engelsk. Efter frokost, kører vi til en folkeskole, hvor vi kan spørge eleverne om deres hverdag og hvordan de bliver undervist.

Dagen i Pyongyang afsluttes med rundvisning på Children Palace og forestilling udført af de dygtige nordkoreanske børn.
Vi kører derefter til Kaesong city, grænsebyen til Sydkorea, hvor vi skal overnatte.

Rejse til Nordkorea Sporvogn

Dagen starter med en morgengåtur i Kaesong City, for at opleve den en anden by helt tæt på.
Efter gåturen skal vi til et af de mest intense militære områder i verden: DMZ.
Området er grænsen mellem Nord- og Sydkorea, og er konstant overvåget af soldater fra begge sider.
Vi kommer helt tæt på grænsen, og hvis du er heldig, kan du endda stå med et ben på hver side.

I Kaesong findes også et museum der fortæller om den koreanske kultur, og historien om Korea før krigen.
Når vi besøger dette museum, vil du opleve den stærke forbindelse som Nord- og Sydkorea har haft, og bedre forstå hvorfor det historisk set er ét land.Herefter kører vi tilbage til Pyongyang. På vejen tilbage vil vores guide fortælle om Nordkoreas genforenings politik,
og hvordan landet skal genforenes, i Nordkoreas øjne.

I Pyongyang skal vi se Juche Tower, og hvis man har lyst kan man komme op i toppen.
Her kan du få en fuld udsigt over hele Pyongyang. Efter aftensmaden og en lang dag, tager vi til hotellet.

Rejse til Nordkorea skole

Endnu en begivenhedsrig dag er i vente.

Om formiddagen besøger vi Pyongyang Tourism University, hvor vi møder nordkoreanere der uddannes til turisme.
Deres sprogfærdigheder og lyst til at lære om andre lande er derfor meget veludviklet, og vi kan nu give dem en mulighed for at lære en smule mere om Danmark.

Efter frokost skal vi deltage i Pyongyang Ice sculpture festival. Dette er en årlig tilbagevendende begivenhed den 31 december. Festivalen skulle eftersigende være et mesterværk udfærdiget af de lokale nordkoreanere, og vi vil udforske begivenhederne sammen med lokalbefolkningen.

Om aftenen er det nytårsaften, og vi skal fejre det nye år sammen med den nordkoreanske befolkning.

rejse til Nordkorea Pyongyang

Dagen starter med rundvisning på Victorious Fatherland Liberation War Museum.Dette museum fortæller om Korea krigen, set med nordkoreanske øjne og vi kommer endda til at gå ind på krigsskibet USS Pueblo.

Frokosten denne dag, vil være på en pizza restaurant. Nordkoreanerne har haft sendt en delegation til Italien, for at lære den bedste opskrift på pizza.
Du kan herefter selv vurdere hvilken der er bedst af italiensk og nordkoreansk pizza. Efter frokost kører vi i sporvogn gennem Pyongyang, hen til Bongsu Church. I kirken vil vi møde en præst, som fortæller om den kristne tro i Nordkorea. Efter kirkebesøget, kan vi shoppe løs i det kæmpe supermarked i Pyongyang, sammen med nordkoreanerne. Det bliver endda muligt at veksle til nordkoreanske won, som du kan bruge i centret.

Dagen afsluttes med middag med vores guider, en øl fra den lokale bar og en gåtur på Future Scientist Street.

Tilbage på hotellet kan vi tage et spil bowling, bade i swimming-poolen eller tage et spil bordtennis.
Du kan også blot drikke en sidste øl i den roterende restaurant på 47’ende etage.

Rejse til Nordkorea afsked

Sidste dag i Nordkorea. Efter afsked med vores guider, venter en tog tur tilbage til Dandong. Sidste mulighed for at interagere med nordkoreanere, men man er også mere end velkommen til at tage lur på vejen hjem til Dandong.

I Dandong vil vi have en sidste afskedsmiddag, og udveksle alle vores erfaringer og oplevelser. Efter middagen tager vi tilbage på Great Wall Hotel i Dandong, og programmet er slut. Sidste overnatning i Kina er også inkluderet, og dagen efter kan man rejse tilbage til Danmark eller videre rundt i Asien hvis man har lyst til det.

Grundet den generelle turisme i Nordkorea, er programmet lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde et alternativ til programmet.

Inkluderet i prisen

 • Visum til Nordkorea

 • Transport fra Kina til Nordkorea og tilbage

 • Transport i Nordkorea

 • Al overnatning i Kina (2 nætter) og i Nordkorea (5 nætter)

 • Alle måltider i Kina og Nordkorea

 • To nordkoreanske guider og nordkoreansk chauffør

 • Dansk rejseleder – Jonas

 • Al indgang til museum m.m.

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Kina

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Ekstra aktiviteter, f.eks. toppen af Juche Twoer

 • Rejseforsikring

 • Double Entry Visum til Kina

Visum

Above Borders sørger for dit visum til Nordkorea. Det er dit eget ansvar at sikre gyldigt visum til Kina. Above Borders hjælper i forbindelse med ansøgningen. Så når tiden kommer skal du ikke tøve med at spørge. Herudover henviser vi til visa centret i København. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er flybilletten ikke inkluderet?2018-07-29T14:03:19+00:00

Vi har valgt at arrangere rejsen uden bookning af fly. Dette er for at give dig fleksibilitet, så du kan vælge hvorfra og til, du vil rejse. Det kan f.eks. være, du vil være et par dage i Kina, før vores rejse starter, eller du har lyst til at rejse videre til Sydkorea eller andre dele af Asien i forlængelse af turen. Vi vil dog hellere end gerne assistere med planlægningen, og vil også informere omkring hvilket fly, vi rejser med.

Hvad koster turen i alt?2018-07-29T14:07:42+00:00

Et præcist beløb for hele turen afhænger af mange forskellige parametre. For alligevel at prøve at vise dig en oversigt finder du herunder hvilke udgifter, du har udover selve prisen for turen:

– Flybillet 3-5.000 kr.

– Tog fra Beijing til Dandong ca. 300 kr.

– Visum til Kina 995 kr.

– Lommepenge 1-2.000 kr.

I første omgang skal du betale depositum på 2.500 kr. – yderligere instruktioner afgives, når du har tilmeldt dig vores rejse.

Kan jeg få min betaling refunderet hvis jeg bliver forhinderet?2018-05-17T06:23:33+00:00

Alt afhængig af tidspunkt, kan du få dele af din tilmelding refunderet. Vi henviser derfor til vores Terms&Conditions, som du vil få udleveret når du har tilmeldt dig rejsen.

Kan jeg rejse til USA efter jeg har været i Nordkorea?2018-07-29T14:13:17+00:00

Ja! Du får intet stempel i dit pas, og det vil derfor ikke påvirke nogen rejser, du måtte have efter. Du får derimod et separat visum til Nordkorea, som bliver udleveret ved rejseafgang. Det er heller intet problem, hvis du tidligere har været i USA.

Er alt opstillet og falsk?2018-07-29T14:15:18+00:00

Nej! Ganske vist følges vi ad i en guidet gruppe med nordkoreanske guider. Vi kan ikke rejse til andre byer, end hvad vi har planlagt på forhånd. Men der er netop en grund til, vi har valgt at have programmet på den måde. Det er for at få så meget som muligt med fra Nordkorea, nu vi er der.

Vi kommer til at snakke med nordkoreanere, og du er velkommen til at spørge om, hvad du vil. Vi kommer til at køre i metroen, som de lokale gør i deres hverdag. Så nej, det hele er ikke opstillet, men vi følger en programlagt guidet tur.

Er det farligt at rejse til Nordkorea?2018-07-29T14:20:10+00:00

Nej! Så længe man følger reglerne, så er Nordkorea et af de mest sikre lande at rejse i. På vores ture er der aldrig sket noget med nogen, og ingen har fået stjålet nogen ting. Vi sørger selvfølgelig også for, at alle medrejsende er fuldt informeret om reglerne både før og undervejs på rejsen.

Hvad synes andre medrejsende?2018-07-29T14:23:46+00:00

For os betyder det meget, at alle medrejsende får en fantastisk oplevelse – derfor lader vi dem også tale for sig selv, når nogen spørger, hvad de synes om vores rejser. Du kan læse, hvad de synes her:

 

Rejse til Nordkorea DMZ

“Above Borders har virkelig arrangeret en genial tur. Det hele var nøje planlagt og tidsplanen blev overholdt – der blev endda tilføjet flere oplevelser på programmet i løbet af de dage vi var der. Det er mega fedt at opleve et land der er så lukket for omverdenen og man får lov til at skabe sig sin egen mening og holdning til alle de historier man hører om landet. Det var i hver fald noget af en øjenåbner for mit vedkommende. En tur til Nordkorea kan klart anbefales!”

Gustav Trampe, Påskerejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea Sporvogn

“Utrolig interessant oplevelse, som viser Nordkorea fra en hel ny vinkel som samtidig sætter tankerne igang om en verden langt fra ens liv i Danmark. Turen var rigtig godt planlagt med masser spændende oplevelser, god mad og interaktion med Nordkoreanere. En oplevelse for livet!”

Casper Wiklund, Efterårsrejse til Nordkorea
rejse til Nordkorea

“En helt fantastisk tur jeg klart vil anbefale! Turen var virkelig velorganiseret og der var kræset for detaljerne, så deltagerne kan nyde turen fuldt ud. Det var en oplevelse for livet og jeg håber at kunne gense landet en anden gang.”

Theresa Jepsen, Efterårsrejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea

“Fantastisk tur, tager gerne afsted igen. Lækkert hotel med alt hvad hjertet begærer, lækker mad, masser af nye fantastiske oplevelser, og bekendtskaber. Vi havde de sødeste guider der sørgede for at intet manglede, og at vi var i gode trygge hænder!”

Anna Mikkelsen, Efterårsrejse til Nordkorea

“Platin-stjernen er sikret igennem 5-stjernet anmeldelse. En meget flot tur, med ekstraordinære oplevelser og en meget humør-fyldt og engageret rejseleder i Jonas. Vil klart anbefale en tur – hvis du overvejer flere dage i Kina end turen er berammet, så spring dog Dandong over og nøjes med den ene aften/dag som programmet angiver.”

Mikkel Dragemose-Hansen, Påskerejse til Nordkorea
Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?2018-08-30T13:31:21+00:00

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på +45 71747588, sende en mail til info@aboveborders.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Er Above Borders medlem af rejsegarantifonden?2018-07-29T14:24:17+00:00

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.