Loading...
Nytårsrejse til Nordkorea2020-01-15T09:03:31+01:00

Nytårsrejse til Nordkorea

Hop ind i det nye år med den nordkoreanske befolkning

29. december - 5. januar - 11.995 DKK

Endnu engang arrangerer vi en fantastisk nytårsrejse til Nordkorea. Denne anderledes nytårsrejse vil vise dig Nordkorea fra en vinkel som kun de færreste har oplevet. Du vil både besøge et af verdens mest intense militære områder, stå på skøjter med lokale og vigtigst af alt: Fejre det nye år sammen med op til 50.000 andre nordkoreanere på Kim Il Sung Square når vi sammen tæller ned til det nye år. Du vil opleve en nytårsrejse langt udover det sædvanlige, og få den mest specielle start på det nye år.

nytår nytårsrejse Nordkorea pyongyang rejse
 • Oplev verdens mest isolerede land

 • Dansk rejseleder og lokale guides

 • En rejse du sent vil glemme

 • Spring ind i det nye år med nordkoreanere

Program for nytårsrejsen

Vi mødes på Hilton Garden Inn, i Dandong Kina. Efter indtjekning, vil vi arrangere fællesmiddag. Middagen vil foregå på en nordkoreansk drevet restaurant, og er et af de få steder i verden, hvor nordkoreanere arbejder uden for landets grænser.

Under middagen vil rejselederen dele ud af sine erfaringer, så du vil få mest muligt ud af din rejse.

Rejse til Nordkorea tog

Dagen hvor vi skal rejse til Nordkorea.

På togturen fra Dandong til Pyongyang, vil der være unik mulighed for at interagere med rejsende nordkoreanere. Hvis man er tilpas ydmyg og opsøgende, er der enestående mulighed for at komme helt tæt på nordkoreanernes personlige liv. Efter ankomst vil vi besøge Pyongyangs triumf bue, Arch of Triumph.  Dagen sluttes af fællesmiddag med vores nordkoreanske guider og en gåtur lang Changjon Street til Kim Il Sung Square – Pladsen hvor alle parader og optog bliver afholdt.

Krigs museum i Nordkorea

Det er nytårsaftens dag, og inden vi skal fejre nytåret skal vi først kigge tilbage. Vi skal nemlig besøge det nordkoreanske krigsmuseum. Dette museum fortæller om den koreanske krig fra et nordkoreansk perspektiv, og vi kan blandt andet træde ind på det restaurerede krigsskib USS Pueblo. Rundvisningen afsluttes med et 360 graders håndmålet panorama foto. Vi kører herefter hen til en af de to protestantiske kirker, nemlig Bongsu Church. I kirken vil der med størst sandsynlighed stadig være pyntet op efter jul og vi vil høre om religionsfrihed i Nordkorea.

Efter kirkebesøget kører vi hen til det lokale storcenter. Kwangbook Supermarked er opdelt i 3 etager med henholdsvis fødevarer, tekstil og restaurant. Her kan man altså få det sidste shopping gjort inden året er omme eller blot nyde at gå rundt blandt de mange nordkoreanere der også er ved at handle ind til den sidste aften. Frokost denne dag foregår i en restaurant under supermarkedet og dermed under jorden.

Efter frokost kører vi til Mansudae Art Studio. Dette museum fortæller om den koreanske kunst og det er også her den første statue af Kim Il Sung nogensinde er blevet sat op. Derudover er eftermiddagen stille og rolig, for vi skal være frisk til at vi om aftenen skal springe ind i det nye år. En fejring som foregår på Kim Il Sung Square sammen med op til 50.000 andre nordkoreanere. 

Skøjtehal

Pyongyang Nordkoreas hovedstad

Det er første dag i det nye år! Da vi har været vågen hen over natten starter denne dag lidt senere end de andre. Det betyder dog ikke at vi intet skal opleve. Vi starter med at tage hen på Kim Il Sung Square, den samme plads hvorfor vi har fejret det nye år, men nu i helt andre omgivelser. Herfra går vi en tur i byen hen til  den udenlandske boghandel. Hvis vi er heldige har de allerede fået den nye kalender for 2020. Herefter tager vi hen til Mansudae Fountain Park, hvor også bronze statuerne af de to første ledere vil være at se. Efter frokost besøger vi først sea food restauranten hvor Kim Jong Un har spist sammen med den sydkoreanske præsident.

Herefter skal vi ud at røre os - vi får nemlig helt unik mulighed for at prøve en nordkoreansk skøjtebane sammen med de lokale nordkoreanere.

Dagen afsluttes med middag med vores guider og en aftengåtur på Future Scientist Street - En af de nyeste gader i Nordkorea.

Tilbage på det berømte Yanggakdo Hotel kan vi tage et spil bowling, bade i swimming-poolen eller tage et spil bordtennis. Du kan også blot drikke en sidste øl i den roterende restaurant på 47’ende etage.

Skøjtehal

Pyongyang Nordkoreas hovedstad

Opdateres snart

DMZ Kaesong Nordkorea

Den sidste hele dag i Nordkorea starter med vi skal en smule tidligere op end normalt. Det er fordi vi skal på en køretur til grænsebyen Kaesong. Kun 10 km fra Kaesong ligger nemlig et af verdens mest intenst militære områder - DMZ. Her vil vi komme helt tæt på grænsen når vi bliver vist rundt af en nordkoreansk soldat. Vi skal i Kaesong også gå en tur op ad Janam Hill hvor vi kan få en udsigt over både den gamle og nye del af byen. Frokosten i Kaesong består af Kings Meal, hvor vi som de tidligere royale i Korea vil få hele 13 (små) retter serveret.

Tilbage i Pyongyang skal vi se Juche Tower, og hvis man har lyst kan man komme op i toppen.
Her kan du få en fuld udsigt over hele Pyongyang. Aftensmaden i Pyongyang bliver også afskedsmiddag med vores guider. Vi vil derfor bagefter tage hen på en lokal øl bar for at kunne sige ordentligt farvel til vores guider.

Tog der kører væk

Sidste dag i Nordkorea. Efter afsked med vores guider, venter en tog tur tilbage til Dandong. Sidste mulighed for at interagere med nordkoreanere, men man er også mere end velkommen til at tage lur på vejen hjem til Dandong.

I Dandong vil vi have en sidste afskedsmiddag, og udveksle alle vores erfaringer og oplevelser. Efter middagen tager vi tilbage på Hilton Garden Inn, og programmet er slut. Sidste overnatning i Kina er også inkluderet, og dagen efter kan man rejse tilbage til Danmark eller videre rundt i Asien hvis man har lyst til det.

Dandong the broken bridge

Sidste dag på rejsen, og der er ikke de vilde planer, udover at sige farvel til hinanden. Hvis du stadig har mod på oplevelser kan du i Dandong besøge den kinesiske mur eller broken bridge som går halvvejs over floden til Nordkorea. Hvis du forventer at du på nuværende tidspunkt gerne vil rejse rundt i Kina kan du også tilmelde dig vores sommerrejse til Kina.

Grundet den generelle turisme i Nordkorea, er programmet for vores nytårsrejse lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde et alternativ til programmet.

Rejseleder - Gustav

Når du rejser med Above Borders sender vi altid en rejseleder med på grupperejsen. Det er vores garanti for at sikre:

 • Unikt kendskab til destinationen

 • Sikkerhed og fleksibilitet i top

 • Lokal ekspertise

På denne rejse er din rejseleder Gustav

Gustav Trampe i Turkmenistan
Læs mere om Gustav

Gustav har siden barnsben, været bidt af sprog og fremmedkultur. Med sit rare væsen og kølige overblik formår Gustav som rejseleder, altid at give alle medrejsende en behagelig og indsigtsfuld rejse. Du kan derfor godt glæde dig til at rejse med Gustav.

Prisen for denne nytårsrejse

Prisen for vores nytårsrejse til Nordkorea er 11.995 DKK. Herunder ser du hvad er inkluderet og hvad som ikke er inkluderet i prisen.

Inkluderet

 • Visum til Nordkorea

 • Transport fra Kina til Nordkorea og tilbage

 • Transport i Nordkorea

 • Al overnatning i Kina (2 nætter) og i Nordkorea (5 nætter)

 • Alle måltider i Kina og Nordkorea

 • To nordkoreanske guider og nordkoreansk chauffør

 • Dansk rejseleder - Jonas

 • Al indgang til museum m.m.

Ikke inkluderet

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Kina

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Ekstra aktiviteter, f.eks. toppen af Juche Twoer

 • Rejseforsikring

 • Double Entry Visum til Kina

Vigtig information

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr: 2943), hvilket er din garanti for at vi følger dansk lovgivning i forbindelse med grupperejser. Vi vil altid stå til rådighed hvis du har spørgmål og sørge for du får tilsendt materiale som forberedelse til vores rejse som sikre at du er bedst muligt forberedt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er flybilletten ikke inkluderet?2018-11-22T12:42:44+01:00

Vi har valgt at arrangere rejsen uden bookning af fly. Dette er for at give dig fleksibilitet, så du kan vælge hvorfra og til, du vil rejse. Det kan f.eks. være, du vil være et par dage i Kina, før vores rejse starter, eller du har lyst til at rejse videre til Sydkorea eller andre dele af Asien i forlængelse af turen. Vi vil dog hellere end gerne assistere med planlægningen, og vil også informere omkring hvilket fly, vi rejser med.

Hvad koster turen i alt?2020-02-17T11:09:19+01:00

Et præcist beløb for hele turen afhænger af mange forskellige parametre. For alligevel at prøve at vise dig en oversigt finder du herunder hvilke udgifter, du har udover selve prisen for turen:

– Flybillet 3-5.000 kr.

– Tog fra Beijing til Dandong ca. 300 kr.

– Visum til Kina 995 kr.

– Lommepenge 1-2.000 kr.

I første omgang skal du betale depositum på 2.500 kr. – yderligere instruktioner afgives, når du har tilmeldt dig vores rejse.

Kan jeg rejse til USA efter jeg har været i Nordkorea?2018-07-29T14:13:17+02:00

Ja! Du får intet stempel i dit pas, og det vil derfor ikke påvirke nogen rejser, du måtte have efter. Du får derimod et separat visum til Nordkorea, som bliver udleveret ved rejseafgang. Det er heller intet problem, hvis du tidligere har været i USA.

Er alt opstillet og falsk?2018-07-29T14:15:18+02:00

Nej! Ganske vist følges vi ad i en guidet gruppe med nordkoreanske guider. Vi kan ikke rejse til andre byer, end hvad vi har planlagt på forhånd. Men der er netop en grund til, vi har valgt at have programmet på den måde. Det er for at få så meget som muligt med fra Nordkorea, nu vi er der.

Vi kommer til at snakke med nordkoreanere, og du er velkommen til at spørge om, hvad du vil. Vi kommer til at køre i metroen, som de lokale gør i deres hverdag. Så nej, det hele er ikke opstillet, men vi følger en programlagt guidet tur.

Er det farligt at rejse til Nordkorea?2018-12-11T21:16:06+01:00

Mange spørger os, om det overhovedet er sikkert at rejse til Nordkorea – her skal det med det samme lige indskydes, at det er vigtigt at bemærke, at Nordkorea er et totalitært styre, og du skal sørge for at overholde reglerne og instruktionerne udstedt af din rejseleder og de lokale guides. Men hvis du holder reglerne, er Nordkorea måske et af verdens mest sikre lande at rejse i. Der er ingen turister, der bliver overfaldet eller berøvet. Som forberedelse til rejsen vil du få de simple regler at vide, og skulle du undervejs på rejsen glemme disse vil den danske rejselederminde dig om dem. I tilfælde af, at du alligevel skulle komme til f.eks. at tage et billede af soldater, som du ikke må, så vil vores lokale nordkoreanske guide blot bede dig om at slette billedet. Både rejselederen og guiden er interesseret i, at du får den bedst mulige rejse.

Du kan også læse vores indlæg der går mere i dybden med emnet: "Nej det er ikke farligt at rejse til Nordkorea"

Hvad synes andre medrejsende?2018-07-29T14:23:46+02:00

For os betyder det meget, at alle medrejsende får en fantastisk oplevelse – derfor lader vi dem også tale for sig selv, når nogen spørger, hvad de synes om vores rejser. Du kan læse, hvad de synes her:

 

Rejse til Nordkorea DMZ

"Above Borders har virkelig arrangeret en genial tur. Det hele var nøje planlagt og tidsplanen blev overholdt - der blev endda tilføjet flere oplevelser på programmet i løbet af de dage vi var der. Det er mega fedt at opleve et land der er så lukket for omverdenen og man får lov til at skabe sig sin egen mening og holdning til alle de historier man hører om landet. Det var i hver fald noget af en øjenåbner for mit vedkommende. En tur til Nordkorea kan klart anbefales!"

Gustav Trampe, Påskerejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea Sporvogn

"Utrolig interessant oplevelse, som viser Nordkorea fra en hel ny vinkel som samtidig sætter tankerne igang om en verden langt fra ens liv i Danmark. Turen var rigtig godt planlagt med masser spændende oplevelser, god mad og interaktion med Nordkoreanere. En oplevelse for livet!"

Casper Wiklund, Efterårsrejse til Nordkorea
rejse til Nordkorea

"En helt fantastisk tur jeg klart vil anbefale! Turen var virkelig velorganiseret og der var kræset for detaljerne, så deltagerne kan nyde turen fuldt ud. Det var en oplevelse for livet og jeg håber at kunne gense landet en anden gang."

Theresa Jepsen, Efterårsrejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea

“Fantastisk tur, tager gerne afsted igen. Lækkert hotel med alt hvad hjertet begærer, lækker mad, masser af nye fantastiske oplevelser, og bekendtskaber. Vi havde de sødeste guider der sørgede for at intet manglede, og at vi var i gode trygge hænder!”

Anna Mikkelsen, Efterårsrejse til Nordkorea

“Platin-stjernen er sikret igennem 5-stjernet anmeldelse. En meget flot tur, med ekstraordinære oplevelser og en meget humør-fyldt og engageret rejseleder i Jonas. Vil klart anbefale en tur – hvis du overvejer flere dage i Kina end turen er berammet, så spring dog Dandong over og nøjes med den ene aften/dag som programmet angiver.”

Mikkel Dragemose-Hansen, Påskerejse til Nordkorea