Nanna Konge

Nanna elsker at rejse og har indtil videre besøgt 43 af verdens lande. Hun har en drøm om at besøge 50 lande, inden hun fylder 30. Særligt er hun vild med at rejse i Asien og Sydamerika og har derfor lært sig japansk og spansk for at kunne lære de lokale og deres kultur endnu bedre at kende. Nanna er en garvet rejsende og har flere års undervisningserfaring, og hun glæder sig til at videreformidle hendes viden og begejstring for forskellige lande som rejseleder hos Above Borders.

Couchsurfer i Japan

Nannas absolutte yndlingsland er Japan, og hun har rejst i landet flere gange. Blandt andet har hun rejst alene rundt en måned som couchsurfer, hvor hun sov på tatami-måtter hjemme hos en masse forskellige japanere, både unge og ældre. I starten var hun nervøs for at føle sig ensom i landet, da japanerne har ry for at være ret reserverede, men hun blev overvældet af japanernes venlighed og gæstfrihed - og festlige natur! Hun elsker landets kultur og vil som rejseleder til Japan lægge stor vægt på, at du komme til at møde japanerne i deres hverdag. Derudover kan du også forvente dig at opleve både det traditionelle og det hypermoderne Japan, samt en masse smukke naturoplevelser og vanvittig god mad.

Formidling

Ved siden af rollen som rejseleder, elsker Nanna at formidle rejseoplevelser både skriftligt, mundtligt og digitalt. Hun skriver artikler og guides til vores hjemmeside og sociale medier og driver ved siden af hjemmesiden Sølyst, hvor hun skriver mere personlige rejseessays. Fælles for al hendes formidling er en dybere refleksion over, hvad det gør ved os at rejse.