Projekbeskrivelse

Koryo Museum - Unescos Verdensarvsliste

I Kaesong, kun 10 km fra grænsezonen DMZ, ligger Koryo Museum. Dette museum fortæller om den koreanske historie lang tid før Korea krigen. På dette museum lærer man både om den koreanske kultur ser nationale dragter og høre om de mægtige kejsere af de tidligere dynastier. På Koryo museum lærer man også om de mange tragiske ting der er sket i Korea gennem tiden. De tragiske begivenheder er nemlig en vigtig del af historien. Der bliver blandt andet fortalt om besættelserne fra Japan og slaver i landet. F.eks. lærer man at prisen på kvindelige slaver var højere end på mandlige. Årsagen? Kvinder de kan føde børn og dermed give flere slaver. 

Koryo Musuem var oprindeligt et universitet som underviste i Konfucianismen. Der er sidenhen blevet bygget et nyt universitet til den nordkoreanske befolkning lige ved siden af. Dette nye universitet underviser i teknologi og computer forskning. Ganske vist noget helt andet end det tidligere universitet i Kaesong, men formålet er det samme: At undervise og lære børnene så de er forberedt på fremtiden. 

Unesco's Verdensarvsliste

I året 2013 kom Koryo Musuem på Unescos Verdensarvsliste, hvilket jo blot bekræfter lokationens betydning. I et land som Korea, hvor der findes både et nord og syd som er splittet, så er Koryo Museum et pragteksemplar på bevaring af gammel kultur og historie. Dette museum handler ikke om nuværende konflikter eller politisk spil - det fortæller ganske enkelt om hvordan et fælles Korea var tilbage i tiden. 

Som en forlængelse af Koryo Museum er der en shop som sælger de flotteste plakater og har det største udvalg af frimærker og postkort. Vi anbefaler derfor altid vores medrejsende at købe postkort her. Ihvertfald hvis de har tænkt sig at  sende et postkort.

Besøg Koryo Museum

Har du lyst til at besøge Koryo Musuem, så kontakt os for at vide på hvilke af vores rejser vi besøger dette historiske sted. Stedet er meget populært blandt vores medrejsende. Vi forsøger derfor så vidt muligt altid at have det med på programmet.

Rejser til Nordkorea

Marathonrejse til Nordkorea

Det er en af de mest berømte begivenheder i Nordkorea - og med god grund. Det er den eneste chance for at løbe rundt i Pyongyangs gader og afslutte på et fyldt Kim Il Sung Stadium. Hvis du vil have en oplevelse som kun de færreste får, så skal du rejse med på vores Marathon rejse til Nordkorea.

 • 9. april - 16. april 2020
 • Fra 13.995 DKK

Læs mere

Cykelrejse til Nordkorea

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den mest specielle rejse til Nordkorea, vi har haft - til dato? Så har du nu muligheden, da vi gentager succesen og arrangerer endnu en cykelrejse til Nordkorea. En rejse hvorpå, Du vil få muligheden for at opleve et af verdens mest isolerede lande helt tæt på.

 • 7. maj - 16. maj 2020
 • Fra 15.995 DKK

Læs mere

Kristihimmelsfarts rejse til Nordkorea

På denne rejse vil du få et unikt indblik i den koreanske kultur og de nordkoreanske traditioner. Vi vil både besøge en kristen kirke, besøge DMZ, besøge krigsmuseum, prøve forlystelser i det lokale tivoli og møde universitetsstuderende.

 • 20. maj - 27. maj 2020
 • 11.995 DKK

Læs mere

Budgetsommerrejse til Nordkorea

Denne rejse er din mulighed for at opleve det vigtigste af Nordkorea på et lavere budget. Du vil besøge DMZ, se de vigtigste monumenter, svømme i det lokale vandland og meget meget mere.

 • 9. juli - 14. juli 2020
 • 10.495 DKK

Læs mere

Efterårsrejse til Nordkorea

På denne rejse kommer vi hele vejen rundt om Nordkorea. Vi skal fejre en national helligdag, møde skoleelever, besøge et af verdens mest intense militære områder, ud på et landbrug og meget mere. Kort fortalt, det bliver en rejse for livet.

 • 8. oktober - 15. oktober 2020
 • 12.495 DKK

Læs mere

Nytårsrejse til Nordkorea

Denne anderledes nytårsrejse vil vise dig Nordkorea fra en vinkel som kun de færreste har oplevet. Du vil både besøge et af verdens mest intense militære områder, stå på skøjter med lokale og vigtigst af alt: Fejre det nye år sammen med op til 50.000 andre nordkoreanere på Kim Il Sung Square når vi sammen tæller ned til det nye år. Du vil opleve en nytårsrejse langt udover det sædvanlige, og få den mest specielle start på det nye år.

 • 29. december - 5. januar 2020

 • 11.995 DKK

Læs mere