Projekbeskrivelse

Masikryong Ski Resort

Resortet er det første af sin slags i Nordkorea og er belliggende cirka 200km nord fra hovedstaden Pyonyang. Det blev konstrueret på blot 10 måneder, og stod klar tilbage i 2014. Resortet var et af flere initiativer fra Kim Jong Un for at lokke turister til, samt håbet om at kunne blive medarrangør at vinter OL i 2018. Resortet består af i alt 10 forskellige pister, hvor den længste er på cirka 5 km. udspringer fra Taewha Peak. De fleste af pisterne minder om det, man ville kalde blå pister i Europa. Selve resortet fremkommer måske meget småt for europæiske standarder, men for nordkoreanerne er dette enormt. Det eneste ski resort i Nordkorea.

Masikryong Hotel

Mere prominent omkring dette resort er hotellet Masikryong Hotel, som indeholder 120 værelser, pool & sauna faciliteter, beauty salon, massagerum, flere restauranter, spillerum og en skøjtebane. Resortet har altså rigeligt med muligheder efter en lang dag, hvor der er tilbud for enhver smag. Hotellet er efter nordkoreanske standarder 5 stjernet, og skulle eftersigende være et nordkoreas aller bedste hoteller.

Ski i Nordkorea

Rejser til Nordkorea

Marathonrejse til Nordkorea

Det er en af de mest berømte begivenheder i Nordkorea - og med god grund. Det er den eneste chance for at løbe rundt i Pyongyangs gader og afslutte på et fyldt Kim Il Sung Stadium. Hvis du vil have en oplevelse som kun de færreste får, så skal du rejse med på vores Marathon rejse til Nordkorea.

 • 9. april - 16. april 2020
 • Fra 13.995 DKK

Læs mere

Cykelrejse til Nordkorea

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den mest specielle rejse til Nordkorea, vi har haft - til dato? Så har du nu muligheden, da vi gentager succesen og arrangerer endnu en cykelrejse til Nordkorea. En rejse hvorpå, Du vil få muligheden for at opleve et af verdens mest isolerede lande helt tæt på.

 • 7. maj - 16. maj 2020
 • Fra 15.995 DKK

Læs mere

Kristihimmelsfarts rejse til Nordkorea

På denne rejse vil du få et unikt indblik i den koreanske kultur og de nordkoreanske traditioner. Vi vil både besøge en kristen kirke, besøge DMZ, besøge krigsmuseum, prøve forlystelser i det lokale tivoli og møde universitetsstuderende.

 • 20. maj - 27. maj 2020
 • 11.995 DKK

Læs mere

Budgetsommerrejse til Nordkorea

Denne rejse er din mulighed for at opleve det vigtigste af Nordkorea på et lavere budget. Du vil besøge DMZ, se de vigtigste monumenter, svømme i det lokale vandland og meget meget mere.

 • 9. juli - 14. juli 2020
 • 10.495 DKK

Læs mere

Efterårsrejse til Nordkorea

På denne rejse kommer vi hele vejen rundt om Nordkorea. Vi skal fejre en national helligdag, møde skoleelever, besøge et af verdens mest intense militære områder, ud på et landbrug og meget mere. Kort fortalt, det bliver en rejse for livet.

 • 8. oktober - 15. oktober 2020
 • 12.495 DKK

Læs mere

Nytårsrejse til Nordkorea

Denne anderledes nytårsrejse vil vise dig Nordkorea fra en vinkel som kun de færreste har oplevet. Du vil både besøge et af verdens mest intense militære områder, stå på skøjter med lokale og vigtigst af alt: Fejre det nye år sammen med op til 50.000 andre nordkoreanere på Kim Il Sung Square når vi sammen tæller ned til det nye år. Du vil opleve en nytårsrejse langt udover det sædvanlige, og få den mest specielle start på det nye år.

 • 29. december - 5. januar 2020

 • 11.995 DKK

Læs mere