Projekbeskrivelse

Sosan Hotel

Direkte oversat betyder Sosan vestens bjerg (So = Vest og San = bjerg). Hotellet ligger i den vestlige del af Pyongyang, på toppen af en bakke. Hotellet ligger samtidig på sportsvejen, hvor man kan finde centre for alverdens sportsgrene, heriblandt taekwondo, badminton, basketball, svømning osv. 

Udefra ser hotellet med sine 30 etager imponerende ud, og når man træder ind af den svingende karruseldør bliver man ikke skuffet. Guld og marmor plader pryder hallen i lobbyen af hotellet. Fra lobbyen er det muligt spille et spil billard, nyde en forfriskning i hotellets bar eller gå til dit værelse hvor du kan slappe af efter en lang dag. 

På dit værelse har du selvfølgelig både en seng, stole og bord. Dertil kommer et badeværelse hvor du kan bruge badekaret og nyde at rengøringsdamerne altid har sørget for rene håndklæder. Det mest bemærkelsesværdige ved de fleste af værelserne er dog den dertilhørende altan. Herfra får du en fantastisk udsigt over hele hovedstaden Pyongyang. På værelserne kan du slappe af mens solen går ned efter en lang dag. En lang dag der slutter med en godnats søvn inden en ny dag starter. 

Morgenmadsbuffeten starter kl 6.30 hvor du vil blive serveret brød og en smule grønt. Derudover er der et væld af muligheder i selve buffeten. De muligheder er dog præget af det asiatiske køkken, men hvis du kan vende dig til at spise ris med tilbehør til om morgenen, er Sosan’s morgenbuffet et af de langt bedre bud i Nordkorea. Morgenmaden sutter kl 10.00, eller på det tidspunkt du har aftalt afgang med dine guider. 

Hotellet blev bygget i 1989, til det formål at huse sportsfolk når de besøgte landet. På den måde var de altid tæt på sportsbygningerne. Sosan blev dog total renoveret i 2016 og sidenhen åbnet op for alle turister der besøger Nordkorea. Nu står det som et af de prægtigste og mest besøgte hoteller i Nordkorea. Det eneste mere besøgte hotel er Yanggakdo International Hotel.

Rejser til Nordkorea

Marathonrejse til Nordkorea

Det er en af de mest berømte begivenheder i Nordkorea - og med god grund. Det er den eneste chance for at løbe rundt i Pyongyangs gader og afslutte på et fyldt Kim Il Sung Stadium. Hvis du vil have en oplevelse som kun de færreste får, så skal du rejse med på vores Marathon rejse til Nordkorea.

 • 9. april - 16. april 2020
 • Fra 13.995 DKK

Læs mere

Cykelrejse til Nordkorea

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den mest specielle rejse til Nordkorea, vi har haft - til dato? Så har du nu muligheden, da vi gentager succesen og arrangerer endnu en cykelrejse til Nordkorea. En rejse hvorpå, Du vil få muligheden for at opleve et af verdens mest isolerede lande helt tæt på.

 • 7. maj - 16. maj 2020
 • Fra 15.995 DKK

Læs mere

Kristihimmelsfarts rejse til Nordkorea

På denne rejse vil du få et unikt indblik i den koreanske kultur og de nordkoreanske traditioner. Vi vil både besøge en kristen kirke, besøge DMZ, besøge krigsmuseum, prøve forlystelser i det lokale tivoli og møde universitetsstuderende.

 • 20. maj - 27. maj 2020
 • 11.995 DKK

Læs mere

Budgetsommerrejse til Nordkorea

Denne rejse er din mulighed for at opleve det vigtigste af Nordkorea på et lavere budget. Du vil besøge DMZ, se de vigtigste monumenter, svømme i det lokale vandland og meget meget mere.

 • 9. juli - 14. juli 2020
 • 10.495 DKK

Læs mere

Efterårsrejse til Nordkorea

På denne rejse kommer vi hele vejen rundt om Nordkorea. Vi skal fejre en national helligdag, møde skoleelever, besøge et af verdens mest intense militære områder, ud på et landbrug og meget mere. Kort fortalt, det bliver en rejse for livet.

 • 8. oktober - 15. oktober 2020
 • 12.495 DKK

Læs mere

Nytårsrejse til Nordkorea

Denne anderledes nytårsrejse vil vise dig Nordkorea fra en vinkel som kun de færreste har oplevet. Du vil både besøge et af verdens mest intense militære områder, stå på skøjter med lokale og vigtigst af alt: Fejre det nye år sammen med op til 50.000 andre nordkoreanere på Kim Il Sung Square når vi sammen tæller ned til det nye år. Du vil opleve en nytårsrejse langt udover det sædvanlige, og få den mest specielle start på det nye år.

 • 29. december - 5. januar 2020

 • 11.995 DKK

Læs mere