Velkommen til Above Borders!

2018-08-30T07:53:21+00:00

Dagen i dag er en fantastisk dag. I dag går Nordkorea360 fra at være et hobbyprojekt der fortæller om Nordkorea, til at hedde Above Borders og have endnu mere fokus på at give dig en dybere indsigt i verdens mest isolerede lande.

Nordkorea er ganske vist stadig første prioritet. Du vil stadig opleve de samme personlige vinkler jeg har forsøgt at give dig på Nordkorea360. Jeg vil stadig prøve at udfordre dine tanker og give dig en indsigt som jeg mener ofte mangler i medierne. Jeg vil stadig arrangere rejser til Nordkorea, og du kan stadig rejse med!

Men hvad ændrer sig så?

På en og samme tid vil ingenting ændre sig, mens rigtigt meget vil ændre sig. Først og fremmest vil jeg hele tiden kunne tilbyde dig flere rejser. Før i tiden var der kun planlagt en rejse frem i tiden, og hvis man ikke havde mulighed for at deltage der, måtte man vente til den næste var planlagt. Nu er meningen at du hele tiden skal kunne vælge mellem forskellige rejser så det passer for dig.

Derudover vil rejserne også have forskellige programmer. Der er selvfølgelig ting som man SKAL se når man besøger en bestemt destination. Der er seværdigheder som jeg mener bør være inkluderet på hvert program. f.eks. DMZ når vi er i Nordkorea. Udover de faste seværdigheder er der dog masser af plads til variation. Se allerede nu de næste planlagte rejser, hvor vi f.eks. skal fejre nytår i Nordkorea eller deltage i Pyongyang Marathon. Snart vil Above Borders også tilbyde rejser til andre destinationer. Disse destinationer vil blive nøje udvalgt for at give dig en dybere indsigt i samfund og kulturer der er helt anderledes fra det du kender fra din hverdag. Derfor: [popup_anything id="582"] for at blive opdateret så snart vi har planlagt disse rejser.

Det stopper dog ikke her. Med Above Borders kan jeg fra nu af også tilbyde helt specialdesignet rejser. Det kan være du og din klasse vil have en studierejse eller i er 2-3 venner/kollegaer som vil have en rejse nøje tilrettelagt efter jeres forestillinger om den perfekte rejse. Det kan Above Borders hjælpe dig med.

Hvorfor Above Borders?

Det er en smule vemodigt at sige ”farvel” til Nordkorea360. Personligt betyder det navn så meget for mig, da det blev startet med en inspiration om at skulle fortælle mere om Nordkorea fra en vinkel som medierne ikke havde set før. Jeg ville lære folk mere – hvilket jeg synes lykkedes meget godt.

Above Borders har dog samme formål og giver kun endnu flere muligheder for at fortælle og vise nye vinkler af verden. Som nævnt vil der komme flere destinationer, og vi vil så vidt muligt give dig en følelse af at være over grænser. Forstået på den måde, at du vil opleve grænserne som forsvindende små, netop fordi vi tager dig med over dem (Enten ved at fortælle dig om destinationerne eller du rejser med os).

Det er dérfor jeg har glædet mig til i dag. For det bliver endnu flere fantastiske rejser, med endnu flere mennesker der vil opleve endnu flere nye vinkler.

Jeg glæder mig til du rejser med og jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jonas Bang Andersen

Stifter af Above Borders

Om forfatteren:

Jonas har rejst til Nordkorea mange gange og har siden sit første besøg følt at Nordkorea er meget mere end krig, atomvåben og Kim Jong Un. Derfor forsøger Jonas altid at fortælle sine oplevelser med udgangspunkt i menneskerne og befolkningen i Nordkorea. Du kan læse meget mere om Jonas her