Destinationer2018-09-19T12:12:19+00:00

Unikke rejsedestinationer

Rejsedestinationerne hos Above Borders er udvalgt meget nøje. Destinationerne udvælges med henblik på at give dig den bedste, mest unikke og anderledes rejseoplevelse – hvor rejselederen samtidig kan bruge sin erfaring til at vise dig destinationen fra en helt ny vinkel. Vores rejsedestinationer består derfor ikke af traditionelle charterrejser. Tværtimod. Du vil kun finde rejser og lande, som har en kultur og historie, der er langt fra det, vi kender til i Danmark. Du vil måske sågar blive overrasket over, at det overhovedet er muligt at rejse til nogle af de lande, vi tilbyder. Og du vil med garanti blive overrasket over landenes mangfoldighed, som sjældent stemmer overens med mediebilledet af dem. Det kan kun opleves ved at være der selv! Find den rejse, der tiltaler dig mest og forbered dig på en rejse til en destination, der giver en oplevelse for livet.

Herunder finder du et overblik over vores destinationer. På hver rejsedestination kan du læse mere om rejsen og finde ud af, hvorfor det er en unik rejsemulighed for dig.

Nordkorea

Et af verdens mest isolerede lande – men samtidig et land, der har mange flere facetter og vinkler end atomvåben, Kim Jong Un og krig og trusler. På en rejse til Nordkorea vil du opleve et helt andet land end det land, som oftest fremstilles meget ensidigt i medierne.

Iran

Iran

Iran er af mange kendt som et fjendtligt og krigsramt land, men Iran har meget andet at byde på! Iran er moderlandet til den fantastiske persiske kultur og på en rejse til Iran, vil du opleve en kombination af det historiske og moderne Iran.

Tibet

Tibet er et land fyldt med overdådig natur – blandet andet det berømte Mount Everest. Landet er samtidigt også formet af deres religion og politik, som går hånd i hånd. En rejse til Tibet giver dig derfor en helt ny forståelse og opfattelse af, hvordan et samfund kan konstrueres.