Unikke rejsedestinationer

Rejsedestinationerne hos Above Borders er udvalgt meget nøje. Destinationerne udvælges med henblik på at give dig den bedste, mest unikke og anderledes rejseoplevelse – hvor rejselederen samtidig kan bruge sin erfaring til at vise dig destinationen fra en helt ny vinkel. Vores rejsedestinationer består derfor ikke af traditionelle charterrejser. Tværtimod. Du vil kun finde rejser og lande, som har en kultur og historie, der er langt fra det, vi kender til i Danmark. Du vil måske sågar blive overrasket over, at det overhovedet er muligt at rejse til nogle af de lande, vi tilbyder. Og du vil med garanti blive overrasket over landenes mangfoldighed, som sjældent stemmer overens med mediebilledet af dem. Det kan kun opleves ved at være der selv! Find den rejse, der tiltaler dig mest og forbered dig på en rejse til en destination, der giver en oplevelse for livet.

Herunder finder du et overblik over vores destinationer. På hver rejsedestination kan du læse mere om rejsen og finde ud af, hvorfor det er en unik rejsemulighed for dig.

Nordkorea

Et af verdens mest isolerede lande – men samtidig et land, der har mange flere facetter og vinkler end atomvåben, Kim Jong Un, krig og trusler. På en rejse til Nordkorea vil du opleve et helt andet land end det land, som oftest fremstilles meget ensidigt i medierne.

Turkmenistan

Den forladte by i Turkmenistan

Turkmenistan anses for at være et af de mere besynderlige lande i verdenen. Landet er helt anderledes skruet sammen, end hvad vi er vant til her i vesten. Dog er det også et land, som de færreste egentlig kender til, udover hvad Wikipedia kan fortælle. Det er til gengæld åbenlyst, hvorfor de færreste kender til Turkmenistan. Landet har nemlig kun omkring 12.000 turister årligt - hvor København for eksempel har omkring 10 millioner besøgende.

Rusland

Vasilij Kirken

Rusland er verdens største land, og et land med massevis af diversitet. Landet består af 160 forskellige etniciteter, og er rigt på historie. Derfor er landet er meget interessant, men det er de færreste, som oplever landet på andre måder end gennem metropolerne Moskva og St. Petersborg. Rusland har mere at byde på, flere grupper at mennesker at forstå og meget mere kultur at opleve!