Unikke destinationer

Særligt udvalgt af Above Borders

Rejsedestinationerne hos Above Borders er udvalgt meget nøje, og altid med henblik på at give dig den bedste, mest unikke og anderledes rejseoplevelse.

En oplevelse hvor rejselederen bruger sine erfaringer til at vise dig destinationen fra en helt ny vinkel. Vi tilbyder rejser til lande, der har en kultur og historie, der er meget langt fra det, vi kender i Danmark. Måske bliver du endda overrasket over, at det overhovedet er muligt at rejse til nogen af de destinationer, vi tilbyder – og du vil med garanti blive overrasket over landenes mangfoldighed, som sjældent stemmer overens med mediebilledet af dem. Det kan kun opleves ved at være der selv! Find den rejse, der tiltaler dig mest og forbered dig på en oplevelse for livet.

Herunder ser du alle vores destinationer og hvis du trykker på hver enkelt kan du læse mere om hvorfor netop det land er helt særligt at rejse til.

Anderledes rejsedestinationer

De rejsedestinationer du finder ved Above Borders er anderledes. De er særligt udvalgt, grundigt researchet og gennemudviklet. Sammen med lokale partnere sørger Above Borders altid for at gøre disse destinationer til en unik rejsedestination og dermed en helt særlig rejseoplevelse for dig.

Alle vores destinationer er vi overbevist om vil give dig en rejseoplevelse for livet.