Nordkorea omtales ofte som et af verdens mest isolerede lande – netop fordi de færreste kender særlig meget til Nordkorea. De fleste vil kun have kendskab til Nordkorea ud fra det billede, som medierne fremstiller. Du kan komme til at danne dit eget – mere ægte – billede af Nordkorea ved at opleve det med egne øjne. På en rejse til Nordkorea med Above Borders vil du få en dybere indsigt i verdens mest isolerede land fra en helt anden vinkel, end du kender.

Det er ikke farligt – kun en spændende oplevelse for livet!

Rejse til Nordkorea Children Palace Pyongyang

En rejse til Nordkorea er en unik oplevelse. En oplevelse, som du ikke finder lignende andre steder.

På vores rejser til Nordkorea har vi altid lokale guides og en erfaren dansk rejseleder med. Det garanterer dig den bedste rejseoplevelse. De lokale guides kan fortælle om den nordkoreanske historie og kultur og ligeså vigtigt om deres konkrete hverdag. Den danske rejseleder vil udfordre dine i forvejen overraskende oplevelser og give dem yderligere perspektiv. Formålet er klart: Du vil komme til at danne din helt egen holdning til landet og skabe din egen forståelse af indbyggernes og verdens mest isolerede lands situation.

Du vil opleve og se de største og flotteste udstillinger, bygninger og monumenter i Nordkoreas hovedstad, Pyongyang. Du vil komme til at besøge DMZ, som er grænsezonen til Sydkorea, der er et af verdens mest intense militære områder. Du vil besøge nordkoreanske folkeskoler og interagere med de lokale nordkoreanere. Du vil komme til at køre i en af verdens dybeste metroer. Og du vil komme til at opleve mange, mange flere ting på din tur til Nordkorea. Kort sagt: Når du tager på en af Above Borders rejser til Nordkorea, vil vi vise dig så mange forskellige nuancer og perspektiver som muligt af verdens mest isolerede land.

En anderledes rejse i Nordkorea

Hvis I allerede er en gruppe, der vil rejse til Nordkorea sammen, eller hvis du er interesseret i en privat rejse, så kan vi uden besvær arrangere en rejse for dig eller jer.

Med vores erfaring i at rejse til Nordkorea kan vi sammen med tilrettelægge et tilpasset program, der lever fuldstændig op til dine ønsker og forventninger. Det kan være, at du gerne vil rejse i 2 uger; det kan være, du gerne vil besøge flere skoler; det kan være, du vil besøge et bestemt sted i Nordkorea. Uanset, hvilke ønsker du har, opfylder og arrangerer vi gerne din drømmerejse til Nordkorea for dig.

Læs mere om vores specialdesignede rejser her

Seværdigheder i Nordkorea

Pyongyang Nordkoreas hovedstad

Hvad kan man egentlig se og opleve i Nordkorea? Det korte svar er rigtig mange ting. Når vi rejser til Nordkorea besøger vi flere byer og i hver by er der masser af seværdigheder. Alle de seværdigheder kan du læse mere om her.

Læs om Nordkoreas seværdigheder

Nordkoreas historie

Krigs museum i Nordkorea

Nordkorea er et relativt ung land, da landet først blev etableret efter koreakrigen som sluttede i 1953. Det betyder dog ikke at landet ingen historie har. Tværtimod! Der er faktisk sket en masse siden grundlæggelsen. Vi har derfor lavet et kort overblik over den nordkoreanske historie som spænder over frigørelsen fra Japan i 1945 til 2018 hvor en nordkoreansk og amerikansk statsleder for første gang mødtes da Kim Jong Un og Donald Trump trykkede hinandens hånd i Singapore.

Læs om Nordkoreas historie

Ofte stillede spørgsmål

rejse til Nordkorea

Har du spørgsmål til Nordkorea eller om vores rejser dertil? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi vil nemlig rigtig gerne både svare på spørgsmål og generelt snakke med folk der er interreseret i at opleve og lære om verdenen. Du kan til gengæld også læse nogen af de spørgsmål vi får mest. Det kan være du gerne vil vide om det er farligt at rejse til Nordkorea eller om man gerne må tage billeder når man endelig er kommet afsted. Det har vi svar på.

Ofte stillede spørgsmål