Kontakt Above Borders

Uanset, om din henvendelse drejer som om en planlagt rejse, et muligt foredrag, et spørgsmål til en af vores fortællinger, et studieprojekt, om ledige pladser på en kommende rejse, eller noget helt andet, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Det kan også være, du har et forslag til en ny rejsedestination, eller et forslag til hvad vi kan gøre bedre. Pointen er, at uanset hvad vil vi altid gerne i kontakt med dig.

Du kan både ringe, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden – så svarer vi altid så hurtigt som muligt.

  • Porcelænshaven 26, 2000 Frederiksberg

  • +45 71747588

  • info@aboveborders.dk

Hurtige, men velovervejede svar

Når vi siger, at vi svarer så hurtigt som muligt, så mener vi det faktisk. Uanset, hvornår på dagen, hvilke dage. Om det er via mail eller telefon, du forsøger at kontakte os på, så garanterer vi at svare så hurtigt som muligt. Vi kan dog være begrænset af, at den rette person til at besvare netop dit spørgsmål f.eks. er afsted på en rejse, og i f.eks. Nordkorea er det simpelthen ikke muligt for os at få internetadgang. Skulle din henvendelse falde sammen med, vi er ude på en rejse, eller af andre årsager ikke er i stand til at svare hurtigt, så frygt ej – vi svarer så snart vi kan. Skulle du alligevel føle dig glemt eller bange for om din besked er kommet frem, er du selvfølgelig mere end velkommen til at forsøge igen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hold kontakten med Above Borders

Udover, at vi selvfølgelig hellere end gerne hører fra dig, så kan du også holde kontakten med os på en jævnlig basis. Det synes vi, du skal gøre, hvis du ikke vil misse en ny fortælling, et nyt flot billede fra Nordkorea og vigtigst af alt, så synes vi, du skal holde kontakten med os, så du bliver opdateret hver gang, vi har planlagt en ny rejse.

Facebook

På vores Facebookside opdater vi løbende med nyheder fra vores destinationer og personlige beretninger. Vores Facebookside vil være en god blanding af alt, hvad vi har at tilbyde – følg vores side for at få opdateret dit Facebook-feed med spændende rejseoplevelser.

Instagram

På vores Instagramside vil du finde billeder fra vores rejser. Det kan både være billeder, som vores rejseleder eller andre medrejsende har taget. Når vi poster et nyt billede, hænger der altid en historie sammen med billedet. Disse historier kan være alt fra overordnede fortællinger om landet til helt små personlige indtryk, som den rejsende havde fået netop da billedet blev taget.

Nyhedsbrev

Følg vores nyhedsbrev for at blive opdateret på de vigtigste ting vi har at fortælle. Nyhedsbrevet er i særdeleshed for dig, som ikke vil gå glip af en rejse og for dig som vil have de bedste fortællinger sendt direkte i din indbakke – og måske endda et godt tilbud. Vi lover, at vi ikke sender spam, og i perioder vil du måske også helt have glemt, du har tilmeldt dig nyhedsbrevet – men bare rolig, vi skal nok sørge for at sende dig en mail, når vi har noget virkelig vigtigt at fortælle dig.