Studierejse

Studierejser

Above Borders har muligheden for at give en helt anderledes studietur end du eller din skole har prøvet før.
Vi vil sikre at jeres studie vil få en rejse, hvor I udover at have fået et af jeres livs oplevelser, vil have lært en masse.
Før turen, vil Above Borders give den nødvendige indsigt omkring destinationens historie og kultur. Undervejs på rejsen vil vi udfordre de deltagendes holdninger og indtryk, og gøre vores yderste for at de studerende danner sig deres helt egen mening.

Above Borders arrangerer din rejse

En studierejse på enhver uddannelse er en vigtig del af undervisningen, og en vigtig del af at forme eleven således de har fået dybere indsigt omkring destinationen, samfundet og kulturen. Når i arrangerer jeres studierejse med Above Borders sørger vi derfor for planlægningen, for at sikre at studierejsen ikke bliver almindelig studierejse.

For at kunne lave det optimale program, vil jeres studie få tilknyttet en rejseleder fra Above Borders. Rejselederen vil have unikt kendskab til destination og komme med forslag og justeringer undervejs. På den måde har vi en løbende dialog om planlægningen så i får det helt rette program special designet til jeres studie. Et program som vil give dybere indsigt i landet, samfundet og kulturen.

Forberedelse til rejsen

Da studierejsen ikke er et standard program i bare får tilsendt, betyder forberedelsen af rejsen meget for os.

Indledningvist vil en rejseleder fra Above Borders afholde et intromøde med de ansvarlige for rejsen. Her vil vi lære mere om jeres udannelse, snakke om hvornår rejsen skal foregår, forventet budget og komme med foreslag til seværdigheder og aktiviteter til programmet.
Efter vores møde, vil vi have en løbende dialog indtil det helt rette program for jer er udfærdiget.

Ud fra programmet vil Above Borders forberede rejseninformationer og læsemateriale. Rejseinformationerne er nødvendige at læse, da de vil indeholde forholdsregler og andre retningslinjer på rejsen. Læsematerialet kan bruges som en del af undervisningen for at eleverne er har fået en ekstra indsigt i landet vi besøger. Som et supplement til denne forberedelse, vil jeres rejseleder også stå til rådighed og komme til jeres uddannelseinstitution. Jeres rejseleder vil her fortælle om tidligere erfaringer og hvordan man får mest muligt ud af sin oplevelse i landet.

Jeres ekspert rejseleder

Jeres rejseleder vil blive valgt afhængig af destinationen. På den måde sikres i at lokalt kendskab udover de lokale guides.

Når i har en personlig rejseleder med, vil i opleve selve rejsen langt bedre organiseret, da i kan fokusere på selve rejse oplevelsen. Hvis der før eller under rejsen skulle opleves forhindringer eller komplikation som gør at punkter på programmet må aflyses, vil jeres rejseleder altid kunne finde det bedste alternativ. Derudover vil eleverne på rejsen, altid kunne spørge rejselederen, hvis de har spørgsmål i forhold til kulturen og eller brug for anden vejledning.

Kontakt Above Borders for at planlægge jeres næste studierejse

Vil du vide mere om hvad Above Borders kan tilbyde for din uddannelse i forbindelse med en studierejse? Så kontakt os med det samme. Vi er altid klar til at hjælpe.