Above Borders Podcast

Above Borders Podcast åbner for den virkelige verden med personlige historier og fortællinger fra nogle af verdens mest isolerede lande.
Hos Above Borders elsker vi at fortælle historier fra vores mange rejser. Men vi elsker også at høre andre fortælle om deres oplevelser og indtryk. Derfor har vi startet en rejsepodcast, hvor vi kombinerer netop disse to elementer.

I hvert afsnit får din vært, Adil, besøg af eventyrlystne rejsende, der elsker at tage på opdagelse i den store verden ved at dykke ned i autentiske lokalkulturer.
I podcasten vil gæsterne give os et indblik i deres oplevelser og dele spændende anekdoter. De vil bringe os tættere på fjerne og isolerede destinationer.

Vi taler om de første indtryk man havde, da man rejste til Nordkorea, Turkmenistan, Rusland og Saudi Arabien. Vi taler om forberedelserne til turene, og vi zoomer ind på nogle helt særlige oplevelser og øjeblikke. Du kan bl.a. høre om dengang Oliver var på sin livs cykeltur i Nordkorea eller dengang Jonas og Gustav overnattede ved Porten til Helvede i Turkmenistan.

Har du selv en idé til bestemte destinationer eller kulturelle emner, vi kan tage op i et afsnit i podcasten? Eller måske du selv har rejst til et specielt sted som du gerne vil dele? Så er du meget velkommen til at skrive til os på: info@aboveborders.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du finder Above Borders Podcast på Spotify, Apple Podcast, Google Podcast og Buzzsprout.
Herunder kan du læse mere, se billeder og finde links til alle afsnit. God fornøjelse!

Alle Above Borders Podcast afsnit