Loading...
Om os2018-09-30T20:28:47+00:00

Vision

Vi tror på, at den bedste måde at opleve og lære mere om verden er ved at rejse. Above Borders vil derfor tage dig med til nogen af verdens mest isolerede lande, og sikre, at du før afrejse, har den nødvendige viden for at få mest ud af rejsen, mens vi er afsted.

Når du rejser med Above Borders, vil du ikke blot få et af dine livs oplevelser, men du vil komme helt tæt på en kultur, som er langt fra hvad du er vant til, og langt fra hvad man kunne forestille sig – og det er netop derfor, du skal rejse med os.

Above Border vil vise dig en helt ny side af verdens mest isolerede lande, så du kan lære mere og få et af dit livs største oplevelser!

Historien om Above Borders

I 2015 var Jonas på sin første rejse til Nordkorea. På det tidspunkt havde han kun hørt om atomvåben, militærparader og Kim Jong-un. Jonas’ rejse viste dog, at et land er langt mere end, hvad medierne fremstiller. Det er kulturen, menneskerne og oplevelserne. På vejen hjem fra Nordkorea besluttede Jonas, at endnu flere måtte opleve og lære endnu mere om verdens mest isolerede lande – præcist som han selv havde gjort. I 2016 grundlagde Jonas Nordkorea360, som sidenhen er blevet til Above Borders, og nu har Jonas indtil videre været i Nordkorea 3 gange, holdt adskillige foredrag og delt sine oplevelser i både radio og TV. Nu arranger Above Borders rejser til Nordkorea og i fremtiden til endnu flere destinationer, og du kan rejse med!

Rejsegarantifonden

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.