Loading...
Om os2018-11-29T20:11:48+00:00

Vision

Vi tror på, at den bedste måde at opleve og lære mere om verden er ved at rejse. Above Borders vil derfor tage dig med til nogen af verdens mest isolerede lande, og sikre, at du før afrejse, har den nødvendige viden for at få mest ud af rejsen, mens vi er afsted.

Når du rejser med Above Borders, vil du ikke blot få et af dine livs oplevelser, men du vil komme helt tæt på en kultur, som er langt fra hvad du er vant til, og langt fra hvad man kunne forestille sig – og det er netop derfor, du skal rejse med os.

Above Border vil vise dig en helt ny side af verdens mest isolerede lande, så du kan lære mere og få et af dit livs største oplevelser!

Historien om Above Borders

I 2015 var Jonas på sin første rejse til Nordkorea. På det tidspunkt havde han kun hørt om atomvåben, militærparader og Kim Jong-un. Jonas’ rejse viste dog, at et land er langt mere end, hvad medierne fremstiller. Det er kulturen, menneskerne og oplevelserne. På vejen hjem fra Nordkorea besluttede Jonas, at endnu flere måtte opleve og lære endnu mere om verdens mest isolerede lande – præcist som han selv havde gjort. I 2016 grundlagde Jonas Nordkorea360, som sidenhen er blevet til Above Borders, og nu har Jonas indtil videre været i Nordkorea 3 gange, holdt adskillige foredrag og delt sine oplevelser i både radio og TV. Nu arranger Above Borders rejser til Nordkorea og i fremtiden til endnu flere destinationer, og du kan rejse med!

Rejseledere i Above Borders

Når du rejser med Above Borders vil du altid have en ekspert rejseleder med som er med til at give dig et unikt indblik i destinationen. Du kan møde alle vores rejsledere her.

Jonas Bang Andersen
Jonas Bang AndersenRejseleder
Siden sin første rejse til Nordkorea har Jonas forstået vigtigheden af at udforske verdenen og lære om lande og forskellige kulture fra flere vinkler. Når du er på en rejse med Jonas som rejseleder er du sikret ekspertviden.
Gustav Trampe
Gustav TrampeRejseleder
Gustav har siden barnsben, været bidt af sprog og fremmedkultur. Disse interesser resulterede i at han tog på et års udveksling til Ecuador – et land han vidste absolut ingenting om. Her lærte han en masse om landet og kulturen og samtidig fik han mulighed for at lære at tale det lokale sprog, blive venner med de lokale mennesker og møde en masse folk fra resten af verdenen.
Nanna Konge
Nanna KongeRejseleder
Nanna elsker at rejse og har indtil videre besøgt 43 af verdens lande. Hun har en drøm om at besøge 50 lande, inden hun fylder 30. Særligt er hun vild med at rejse i Asien og Sydamerika og har derfor lært sig japansk og spansk for at kunne lære de lokale og deres kultur endnu bedre at kende.
Nikolaj Lund
Nikolaj LundRejseleder
Nikolajs rejselyst er nærmest kommet ind med modermælken. Siden han var barn har hans forældre taget ham og hans søster på lange ture til tropiske øer i Caribien, eller kulturelle rejser i det fjerne Østen. Nikolaj stiftede for første gang bekendtskab med Kina i 2012, da han tog afsted for at undervise i engelsk i seks måneder på et college i Tianjin.

Rejsegarantifonden

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.