Om os

Above Borders promoverer og skaber møder, dialog, og forståelse mellem mennesker verden over. Mennesker der under normale omstændigheder aldrig ville møde hinanden.Vi stræber nemlig efter en verden, hvor alle har de bedste vilkår for at kunne forstå og imødekomme hinanden. En verden hvor der er mere plads til diversitet, mangfoldighed og forskellig levevis – og ikke mindst større forståelse for forskellige normer og meninger. Og vi tror, at unikke møder mellem mennesker verden over kan bidrage til dette.

I Above Borders stræber vi efter en verden hvor der er plads til diversitet og mangfoldighed. En verden hvor der er forståelse for forskellige normer og meninger.

I Above Borders vil vi gerne være med til at etablere unikke møder mellem mennesker, og det gør vi ved at åbne for selv de mest isolerede lande og områder i verden. På den måde får du og jeg mulighed for at møde mennesker, der lever på måder, der er helt anderledes end vores egne, og unikke indsigter i samfund, der ikke ligner noget, vi har set før. Vi deler løbende vores oplevelser og historier og udvikler og forbedrer konstant vores lokaler partnerskaber. Partnerskaber som vi har udviklet og plejet siden Above Borders’ grundlæggelse, og som giver os adgang til områder, ingen andre har haft afgang til – før nu. Vi sikrer, at når du rejser med Above Borders, deltager i et af vores arrangementer eller hører en af vores historier, vil du få en oplevelse ulig noget andet.

Holdet bag Above Borders

Når du rejser med Above Borders vil du altid have en ekspert rejseleder med som er med til at give dig et unikt indblik i destinationen. Vores rejseledere er faktisk det der adskiller Above Borders mest fra andre rejsebureauer. En ting er at de både er søde og venlige, men vores rejseledere er også alle utroligt kompetente. Du er altså sikret lokalt kendskab og ekspertviden når du har en af Above Borders rejseledere med dig. Du kan møde alle vores rejseledere herunder.

Above Borders i medierne

– Go’Morgen Danmark 6/11-2019 “Oliver tog cyklen rundt i Nordkorea”
– Ulæst – 6/10-2019 “Danish Travel Company opens up the world”
– 2030.builders – 22/8-2019 “Doing Business with an impact”
– Ugeavisen Nordfyn – 18/1-2019 “Fra Nordfyn til Nordkorea”
– Ulæst – 7/1-2019 “Tilfældigheder skabte rejser til Nordkorea”
– Go’ Aften Danmark – 27/9-2018 “Jonas arrangerer rejser til Nordkorea”
– Euroman – 26/9-2018 ”Jeg vil gerne vise, at alt ikke er som medierne siger”
– DR2 – 13/6-2018 “Historisk Topmøde – “Trump og Kim Jong Un”
– Tv2 fyn – 28/5-2018 “Fynbo sender elever til Nordkorea”
– Tv2 fyn – 15/3-2018 “Rejser til verdens mest isolerede land arrangeres af ung Fynbo”
– Hvidovre Avis – 26/9-2017 – “Aktuelt Foredrag om Nordkorea”
– Radio24syv – 17/8-2017- “Derfor arranger vi rejser til Nordkorea”
– Radio24syv – 28/4-2017- “Guided tur i Nordkorea”
– Fyens Stiftstidende – 9/2-2017 “Nordkorea set med Bogense øjne”
– Fyens Stiftstidende – 25/1-2016 “Et kig ind i en anden verden”

Som du kan se, er Above Borders ofte aktive i medierne – det uanset om det er den lokale avis eller Go’aften Danmark som ringer. Vi elsker at fortælle om vores mission! Det indebærer også podcasts, og vi hjælper gerne med skoleprojekter, hvor vi giver interviews eller besøger skolen og holder foredrag. Hvis du er interesseret i at snakke med os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Rejsegarantifonden

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.

Historien om Above Borders

I 2015 var Jonas på sin første rejse til Nordkorea. På det tidspunkt havde han kun hørt om atomvåben, militærparader og Kim Jong-un. Jonas’ rejse viste dog, at et land er langt mere end, hvad medierne fremstiller. Det er kulturen, menneskerne og oplevelserne. På vejen hjem fra Nordkorea besluttede Jonas, at endnu flere måtte opleve og lære endnu mere om verdens mest isolerede lande – præcist som han selv havde gjort. I 2016 grundlagde Jonas Nordkorea360, som sidenhen er blevet til Above Borders, og nu har Jonas indtil videre været i Nordkorea 8 gange, holdt adskillige foredrag og delt sine oplevelser i både radio og TV. Nu arranger Above Borders rejser til Nordkorea og i fremtiden til endnu flere destinationer, og du kan rejse med!