Hvorfor Du skal vælge
Above Borders

Vi vil give dig oplevelser for livet

"Oplevelser for livet" - det er derfor vi mener du skal vælge os. Vi er meget bevidst om at det er en ambitiøs udtalelse, men vi mener det rent faktisk.

Vi tror på, at den bedste måde at opleve og lære mere om verden er ved at rejse. Der findes mange måder at rejse på, og vi ved at hvis du vælger at en oplevelse med Above Borders så forpligter vi os. Det er et ansvar som vi agter at leve fuldt ud op til.

Above Border vil vise dig en helt ny side af verdens mest isolerede lande, så du kan lære mere og få et af dit livs største oplevelser!

Hvordan vi lever op til vores ansvar og hvorfor vi mener du skal vælge os, er i vores øjne ganske simpelt. Det handler om de små detaljer, i hvert eneste øjeblik. Detaljer og indtryk som ofte kan være svære at definere, men som ikke er tilfældige. Det er de små indtryk som vi tager med os hele vejen igennem. Når du rejser med Above Borders, vil du ikke blot få et af dine livs oplevelser, men du vil komme helt tæt på en kultur, som er langt fra hvad du er vant til, og langt fra hvad man kunne forestille sig – og det er netop derfor, du skal vælge os.

Historien om Above Borders

I 2015 var Jonas på sin første rejse til Nordkorea. På det tidspunkt havde han kun hørt om atomvåben, militærparader og Kim Jong-un. Jonas’ rejse viste dog, at et land er langt mere end, hvad medierne fremstiller. Det er kulturen, menneskerne og oplevelserne. På vejen hjem fra Nordkorea besluttede Jonas, at endnu flere måtte opleve og lære endnu mere om verdens mest isolerede lande – præcist som han selv havde gjort. I 2016 grundlagde Jonas Nordkorea360, som sidenhen er blevet til Above Borders, og nu har Jonas indtil videre været i Nordkorea 8 gange, holdt adskillige foredrag og delt sine oplevelser i både radio og TV. Nu arranger Above Borders rejser til Nordkorea og i fremtiden til endnu flere destinationer, og du kan rejse med!

Holdet bag Above Borders

Når du rejser med Above Borders vil du altid have en ekspert rejseleder med som er med til at give dig et unikt indblik i destinationen. Vores rejseledere er faktisk det der adskiller Above Borders mest fra andre rejsebureauer. En ting er at de både er søde og venlige, men vores rejseledere er også alle utroligt kompetente. Du er altså sikret lokalt kendskab og ekspertviden når du har en af Above Borders rejseledere med dig. Du kan møde alle vores rejsledere herunder.

Jonas Bang Andersen
Jonas Bang AndersenStifter og Ejer
Gustav Trampe
Gustav TrampeDestinationsudvikler
Nanna Konge
Nanna KongeDigtal Redaktør
Frederik Færch
Frederik FærchPraktikant
Louise ChristensenResearcher og skribent
Opdateres snart...
Casper Wiklund
Casper WiklundKreativ udvikler

Above Borders i medierne

Som du kan se, så snakker Above Borders ofte med medierne. Det er dog ligemeget om det er den lokale avis eller Go'aften Danmark som ringer, vi elsker nemlig at snakke med alle. Det gælder faktisk ikke kun nyhedsmedier, vi er nogengange også med i en podcast og vi hjælper også ofte med på skoleprojekter hvor vi giver interviews eller besøger skolen og holder et foredrag. Det kan dog også være alt muligt andet. Hvis du gerne vil snakke med os er du, som alle andre, mere end velkommen til at kontakte os.

Rejsegarantifonden

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.