Foredrag om Nordkorea

Du har helt sikkert din egen opfattelse af, hvad Nordkorea er for et land, men har du nogensinde tænkt over, at landet indeholder flere lag end dem, som medierne fremstiller?

Hos Above Borders holder vi foredrag om Nordkorea fra en helt ny vinkel. Derfor kommer vi rigtig gerne ud og holder et foredrag i jeres forening, på jeres skole eller hos jeres virksomhed. Foredraget vil være et anderledes indspark til den traditionelle undervisning og hverdag og kan måske give ny inspiration til jeres arbejde eller projekter. Det vil garanteret give indsigt i et land, som de færreste har et dybere kendskab til.

Gennem personlige erfaringer fortæller Jonas Andersen hvordan det er at være turist i verdens mest isolerede land – en meget anderledes oplevelse end at være turist i fx Spanien eller Thailand. Det er meget forskelligt, hvordan man ser på og oplever Nordkorea, så Jonas’ beretning er blot et af mange indtryk, som landet har givet de turister, der har været der.

Foredraget vil være for hele familien, hvor børn såvel som voksne vil høre historier, som de kan relatere og forholde sig til. Det er ikke nogen forudsætning, at man kender noget til Nordkorea i forvejen. Tværtimod!

"En dag som foredragsholder"

”En dag som foredragsholder” er en kort film, der giver dig indsigt i, hvordan foredraget foregår – og ikke mindst hvorfor du skal høre det. Filmen viser dig, at foredraget er for alle, og den viser dig, hvorfor netop Jonas er så kvalificeret som foredragsholder. Se filmen nu:

"Min rejse til Nordkorea" i medierne

Hvad synes andre om foredraget?

Jonas var forbi Tietgen Handelsgymnasium 23. februar 2017 for at fortælle om Nordkorea og sine oplevelser i landet. Det var spændende og fangende, især fordi man sjældent hører ret meget om Nordkorea, da det netop er meget isoleret fra resten af verden. Man fik helt lyst til selv at tage med på en af rejserne, for at opleve den markant anderledes kultur. Det han fortalte kunne man næsten ikke sætte sig ind i, fordi det er så anderledes fra det vi kender til i den vestlige verden, men som et nysgerrigt ungt menneske, blev man helt fanget af Jonas’ fortællinger.

Stine Engelbreth Holst, Tietgen Handelsgymnasium
Foredrag om Nordkorea Hvidovre Bibliotek

“Foredragsholderen Jonas Bang Andersen fortalte om sine rejser til det lukkede land, og det var et indlevende, spændende, anderledes og ikke mindst humoristisk indblik i en helt anden kultur – i en verden, som man har svært at forestille sig som dansker. Foredraget kan på det varmeste anbefales, da det er et alternativt indspark til det meget ensidige trusselsbillede , som medierne under at fremstille. Et foredrag som kunne det de aller bedste foredrag kan: nemlig at oplyse og underholde og desuden engagere publikum på en rar og nærværende facon. Tak for en særdeles god aften.”

Foredrag om Nordkorea Above Borders

“Hermed vores store tak for dit foredrag på Haarby efterskole! Der var 230 tilhører, som alle var meget begejstret. Vi har fået rigtig mange positive kommentarer og Lions Haarby kan varmt anbefale foredraget om
Nordkorea”

Ebbe Elmelund, Lions Club Haarby
Foredrag om Nordkorea Frederiksberg Roteract

“Vi fik besøg af Jonas, som fortalte en masse spændende og interessante historier om sine oplevelser i Nordkorea. Han beskrev detaljeret omkring rejsen ind i landet og hans besøg på bl.a en folkeskole og et universitet. Hans fortællinger er super fede da Jonas præsenterer Nordkorea fra en helt anden vinkel end hvad man er vant til fra medierne. Han er god til at forklare og gør det samtidig på en sjov og underholdende måde, så alle kan følge med.
Jonas leverer et spændende, men anderledes foredrag, som får tilhørerne til at tænke lidt mere over hvad Nordkorea egentlig er og udfordrer ens egen opfattelse af dette isolerede land. Alle deltagere lyttede interesserede med, og der blev stillet en masse gode spørgsmål efter, som Jonas var god til at svare på”

Gustav Trampe, Frederiksberg Roteract