Foredrag

Hos Above Borders afholder vi foredrag der er med til at åbne den virkelige verden. Gennem personlige erfaringer fortæller vi, hvordan det er at rejse til verdens mest isolerede destinationer. Vores foredrag er bygget op som en rejsefortælling med anekdoter, billeder og video undervejs. Afhængig af formålet og målgruppen kan fortællingen lægge større end mindre vægt på fx kultur, historie, politik eller lokalbefolkningens hverdags liv. Uanset hvad vil vores foredrag være et anderledes indspark til dagligdagen og give lytterne et dybere indblik i den virkelig verden.

Vores foredrag er for hele familien, hvor børn såvel som voksne bliver beriget med historier, som de kan relatere til og forholde sig til. Det er ikke nogen forudsætning, at man kender noget til Nordkorea, Rusland eller Turkmenistan i forvejen. Tværtimod!
Hvis du – eller nogen du kender – har lyst til at blive klogere på nogle af verdens mest isolerede lande, så kommer vi meget gerne ud i jeres undervisning, på arbejdspladsen eller I jeres forening – det kræver blot, at I er interesserede i at udvide jeres kulturelle horisont.

Vores foredag

Få et unikt indblik i Nordkorea - Verdens mest isolerede land!

Du har helt sikkert din egen opfattelse af, hvad Nordkorea er for et land, men har du nogensinde tænkt over, at landet indeholder flere lag end dem, som medierne fremstiller?
Gennem personlige erfaringer fortæller Jonas Bang Andersen hvordan det er at rejse i verdens mest isolerede land – en meget anderledes oplevelse end at være turist i fx Spanien eller Thailand. Det er meget forskelligt, hvordan man ser på og oplever Nordkorea, så Jonas’ beretning er blot et af mange indtryk, som landet har givet de turister, der har været der.

Foredragsholder: Jonas Bang Andersen
Varighed: Ca. 1,5 time inkl. spørgsmål


Hør hvad andre har sagt

"Vi fik besøg af Jonas, som fortalte en masse spændende og interessante historier om sine oplevelser i Nordkorea. Han beskrev detaljeret omkring rejsen ind i landet og hans besøg på bl.a en folkeskole og et universitet. Hans fortællinger er super fede da Jonas præsenterer Nordkorea fra en helt anden vinkel end hvad man er vant til fra medierne. Han er god til at forklare og gør det samtidig på en sjov og underholdende måde, så alle kan følge med. Jonas leverer et spændende, men anderledes foredrag, som får tilhørerne til at tænke lidt mere over hvad Nordkorea egentlig er og udfordrer ens egen opfattelse af dette isolerede land. Alle deltagere lyttede interesserede med, og der blev stillet en masse gode spørgsmål efter, som Jonas var god til at svare på."

Frederiksberg Roteract
"Jonas var forbi Tietgen Handelsgymnasium for at fortælle om Nordkorea og sine oplevelser i landet. Det var spændende og fangende, især fordi man sjældent hører ret meget om Nordkorea, da det netop er meget isoleret fra resten af verden. Man fik helt lyst til selv at tage med på en af rejserne, for at opleve den markant anderledes kultur. Det han fortalte kunne man næsten ikke sætte sig ind i, fordi det er så anderledes fra det vi kender til i den vestlige verden, men som et nysgerrigt ungt menneske, blev man helt fanget af Jonas’ fortællinger."

Tietgen Handelsgymnasium

Send os en uforpligtende forespørgsel