Grupperejser med Above Borders

Oplev verden med ligesindede rejselystne

Er du klar til en helt særlig rejse? Måske drømmer du om at opleve nogle af verdens mest unikke kultur-destinationer som fx Nordkorea. I en tid, hvor din næste rejseoplevelse kun er et enkelt klik væk, er det vigtigt, at du stiller krav til din rejse. Med et program fra Above Borders får du en unik oplevelse, der blandt andet tager dig helt tæt på lokalbefolkningen i de lande, vi besøger.

Above Borders arrangerer usædvanlige grupperejser skabt i samarbejde med lokale partnere, der giver dig et dybere og mere nuanceret indblik i destinationens kultur og befolkning.

Læs vores anmeldelser her og se hvad de tidligere rejsende synes om vores grupperejser.

Rejser

Nowruz festival i Turkmenistan

Deltag i de lokale festligheder når vi på denne rejse skal til Nowruz festival. Du vil derudover også opleve porten til helvede, verdens hvideste by og meget meget andet. Kort fortalt, så vil du få en oplevelse for livet.

 • 19. marts - 27. marts 2020
 • 13.995 DKK

Læs mere

Marathonrejse til Nordkorea

Det er en af de mest berømte begivenheder i Nordkorea - og med god grund. Det er den eneste chance for at løbe rundt i Pyongyangs gader og afslutte på et fyldt Kim Il Sung Stadium. Hvis du vil have en oplevelse som kun de færreste får, så skal du rejse med på vores Marathon rejse til Nordkorea.

 • 9. april - 16. april 2020
 • Fra 13.995 DKK

Læs mere

Løb og Bryg med Mikkeller

I dette eneste samarbejde, skal vi som de første i verden løbe og brygge øl i Turkmenistan. Above Borders og Mikkeller har arrangeret denne rejse, hvor vi kommer helt tæt lokalbefolkningen, sover ved porten til helvede, løber op af Stairs of Health samt besøger et lokalt bryggeri.

 • 24. april - 30. april 2020
 • 16.500 DKK

Læs mere

Cykelrejse til Nordkorea

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med den mest specielle rejse til Nordkorea, vi har haft - til dato? Så har du nu muligheden, da vi gentager succesen og arrangerer endnu en cykelrejse til Nordkorea. En rejse hvorpå, Du vil få muligheden for at opleve et af verdens mest isolerede lande helt tæt på.

 • 7. maj - 16. maj 2020
 • Fra 15.995 DKK

Læs mere

Kristihimmelsfarts rejse til Nordkorea

På denne rejse vil du få et unikt indblik i den koreanske kultur og de nordkoreanske traditioner. Vi vil både besøge en kristen kirke, besøge DMZ, besøge krigsmuseum, prøve forlystelser i det lokale tivoli og møde universitetsstuderende.

 • 20. maj - 27. maj 2020
 • 11.995 DKK

Læs mere

Sommerrejse til Rusland

Oplev det historiske, moderne og lokale Rusland, når du rejser med Above Borders til verdens største land. Oplev metropolerne Moskva & St Petersborg, samt Kazan og den lille provins by Bryansk, som de færreste turister har oplevet

 • 10. juni - 18. juni 2020
 • 11.995 DKK

Læs mere

Budgetsommerrejse til Nordkorea

Denne rejse er din mulighed for at opleve det vigtigste af Nordkorea på et lavere budget. Du vil besøge DMZ, se de vigtigste monumenter, svømme i det lokale vandland og meget meget mere.

 • 9. juli - 14. juli 2020
 • 10.495 DKK

Læs mere

En oplevelse for livet

Vi sørger for, at du er klar til afrejse. Vi sender dig information, læsemateriale, dokumentarer og udsendelser, som er med til at belyse din destination fra flere forskellige vinkler. På den måde er du klar til at opleve verden – også inden du hopper på flyet.

Above Borders dygtige rejseledere, tager dig helt tæt på befolkningen og udfore dine holdninger og synspunkter. Dette giver dig en større indsigt i de forskellige destinationer, og når du rejser hjem igen, vil du føle at oplevelserne bliver ved med at gøre indtryk på dig. Det er nemlig det, Above Borders handler om: At skabe oplevelser, der har et livsvarigt indtryk på dig.

Ud over at få en helt fantastisk oplevelse, får du lov til at dele det hele sammen med andre ligesindede og nysgerrige rejsende. Med en grupperejse får du mulighed for at opbygge særlige forhold til dine medrejsende. I får i hvert fald masser af oplevelser at tale om.

Se vores planlagte grupperejser og læs mere om vores program for hver rejse ved at vælge en af dem herunder.

Grupperejser til Nordkorea

Oplev det fantastiske Nordkorea! Her får du en chance for at rejse til et af verdens mest isolerede lande. Du rejser sammen med en dansk rejseleder og lokale guider. Dette er den ultimative oplevelse for dig, der gerne vil helt tæt på den nordkoreanske kultur og befolkning. Oplev det omdiskuterede land fra en ny vinkel og skab minder, du aldrig vil glemme.

En grupperejse du ikke selv kan arrangere

Vi mener det faktisk når vi siger du får en unik rejseoplevelse. Vi tror nemligt fuldt og fast på, at hvis du skal rejse med et rejsebureau så skal det rejsebureau arrangerer noget du ikke selv kunne. Hvis vi ikke gjorde det, hvorfor skulle du så vælge at rejse med os? Derfor kan du være garanteret at vi på vores grupperejser giver dig en oplevelse som du ikke kunne arrangere selv. Det kan godt være at der er dele af rejsen du kunne arrangere selv, f.eks. booke et hotel eller lignende. Vi sørger dog for at vi enten via vores lokalkendskab eller ekspertrejseleder giver dig det ekstra lag som gør at rejsen blive uforglemmelig.

Above Borders er ikke et normalt rejsebureau, men det er på den spændende måde. Derfor er vi faktisk også overbevist om at du ikke kan finde et andet rejsebureau der arranger rejser som vi gør. Okay, det kan være der er lignende destinationer og det kan endda være du også kan finde en grupperejse billigere end ved os. Vi tror bare ikke på at det bliver helt den samme oplevelse - og det glæder vi os til at vise dig på vores næste grupperejse.

Arrangerer Above Borders flere rejser end ovenstående?

Hos Above Borders kan du også opleve en række andre unikke destinationer. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores programmer, så du kan komme til et opleve verdenen. Du kan finde vores rejsedestinationer her på siden, men hvis du vil være sikker på at få besked, så snart vi har planlagt den næste rejse, kan du kan du følge med i vores nyhedsbrev.

Tilmeld Nyhedsbrev