Loading...
Grupperejser2018-11-13T17:41:25+00:00

Grupperejser med Above Borders

Er du klar til at opleve verden? Måske drømmer du om at opleve unikke rejsedestinationer som Nordkorea, Iran eller Tibet. I en tid, hvor din drømmerejse kun er et enkelt klik væk, er det vigtigt, at du stiller krav til din rejse. Med et program fra Above Borders får du en unik, skræddersyet rejse, og vi garanterer at du kommer til at opleve nogle helt fantastiske ting.

Above Borders arrangerer usædvanlige grupperejser, der er fyldt med anderledes, specielle og interessante oplevelser. Oplevelser, der giver dig et dybere og mere nuanceret indblik i de forskellige destinationers kultur og befolkning.

En oplevelse for livet

Vi sørger for, at du er klar til afrejse. Vi sender dig information, læsemateriale, dokumentarer og udsendelser, som er med til at belyse din destination fra flere forskellige vinkler. På den måde er du klar til at opleve verden – også inden du hopper på flyet.

Above Borders dygtige rejseledere, tager dig helt tæt på befolkningen og udfore dine holdninger og synspunkter. Dette giver dig en større indsigt i de forskellige destinationer, og når du rejser hjem igen, vil du føle at oplevelserne bliver ved med at gøre indtryk på dig. Det er nemlig det, Above Borders handler om: At skabe oplevelser, der har et livsvarigt indtryk på dig.

Ud over at få en helt fantastisk oplevelse, får du lov til at dele det hele sammen med andre ligesindede og nysgerrige rejsende. Med en grupperejse får du mulighed for at opbygge særlige forhold til dine medrejsende. I får i hvert fald masser af oplevelser at tale om.

Se vores planlagte grupperejser og læs mere om vores program for hver rejse ved at vælge en af dem herunder.

Grupperejser til Nordkorea

Oplev det fantastiske Nordkorea! Her får du en chance for at rejse til et af verdens mest isolerede lande. Du rejser sammen med en dansk rejseleder og lokale guider. Dette er den ultimative oplevelse for dig, der gerne vil helt tæt på den nordkoreanske kultur og befolkning. Oplev det omdiskuterede land fra en ny vinkel og skab minder, du aldrig vil glemme.

Kommende rejser

Arrangerer Above Borders flere rejser end ovenstående?

Hos Above Borders kan du også opleve en række andre unikke destinationer. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores programmer, så du kan komme til et opleve verdenen. Du kan finde vores rejsedestinationer her på siden, men hvis du vil være sikker på at få besked, så snart vi har planlagt den næste rejse, kan du kan du følge med i vores nyhedsbrev.

Tilmeld Nyhedsbrev