Er du klar til en helt særlig rejse? Måske drømmer du om at opleve nogle af verdens mest unikke kultur-destinationer som fx Nordkorea. I en tid, hvor din næste rejseoplevelse kun er et enkelt klik væk, er det vigtigt, at du stiller krav til din rejse. Med et program fra Above Borders får du en unik oplevelse, der blandt andet tager dig helt tæt på lokalbefolkningen i de lande, vi besøger.

Above Borders arrangerer usædvanlige grupperejser skabt i samarbejde med lokale partnere, der giver dig et dybere og mere nuanceret indblik i destinationens kultur og befolkning.

Læs vores anmeldelser her og se hvad de tidligere rejsende synes om vores grupperejser.

En oplevelse for livet

Vi sørger for, at du er klar til afrejse. Vi sender dig information, læsemateriale, dokumentarer og udsendelser, som er med til at belyse din destination fra flere forskellige vinkler. På den måde er du klar til at opleve verden – også inden du hopper på flyet.

Above Borders dygtige rejseledere, tager dig helt tæt på befolkningen og udfore dine holdninger og synspunkter. Dette giver dig en større indsigt i de forskellige destinationer, og når du rejser hjem igen, vil du føle at oplevelserne bliver ved med at gøre indtryk på dig. Det er nemlig det, Above Borders handler om: At skabe oplevelser, der har et livsvarigt indtryk på dig.

Ud over at få en helt fantastisk oplevelse, får du lov til at dele det hele sammen med andre ligesindede og nysgerrige rejsende. Med en grupperejse får du mulighed for at opbygge særlige forhold til dine medrejsende. I får i hvert fald masser af oplevelser at tale om.

En rejse du ikke selv kan arrangere

Vi mener det faktisk når vi siger du får en unik rejseoplevelse. Vi tror nemligt fuldt og fast på, at hvis du skal rejse med et rejsebureau så skal det rejsebureau arrangerer noget du ikke selv kunne. Hvis vi ikke gjorde det, hvorfor skulle du så vælge at rejse med os? Derfor kan du være garanteret at vi på vores grupperejser giver dig en oplevelse som du ikke kunne arrangere selv. Det kan godt være at der er dele af rejsen du kunne arrangere selv, f.eks. booke et hotel eller lignende. Vi sørger dog for at vi enten via vores lokalkendskab eller ekspertrejseleder giver dig det ekstra lag som gør at rejsen blive uforglemmelig.

Above Borders er ikke et normalt rejsebureau, men det er på den spændende måde. Derfor er vi faktisk også overbevist om at du ikke kan finde et andet rejsebureau der arranger rejser som vi gør. Okay, det kan være der er lignende destinationer og det kan endda være du også kan finde en grupperejse billigere end ved os. Vi tror bare ikke på at det bliver helt den samme oplevelse – og det glæder vi os til at vise dig på vores næste grupperejse.