Grupperejser med Above Borders

Tag med på en grupperejse der vil give oplevelser for livet.

Er du klar til en helt særlig rejse? Måske drømmer du om at opleve nogle af verdens mest unikke kultur-destinationer som fx Nordkorea. I en tid, hvor din næste rejseoplevelse kun er et enkelt klik væk, er det vigtigt, at du stiller krav til din rejse. Med et program fra Above Borders får du en unik oplevelse, der blandt andet tager dig helt tæt på lokalbefolkningen i de lande, vi besøger.

Above Borders arrangerer usædvanlige grupperejser skabt i samarbejde med lokale partnere, der giver dig et dybere og mere nuanceret indblik i destinationens kultur og befolkning.

Læs vores anmeldelser her og se hvad de tidligere rejsende synes om vores grupperejser.

En oplevelse for livet

Vi sørger for, at du er klar til afrejse. Vi sender dig information, læsemateriale, dokumentarer og udsendelser, som er med til at belyse din destination fra flere forskellige vinkler. På den måde er du helt klar til at opleve verden – også inden du hopper på flyet.

Above Borders dygtige rejseledere tager dig helt tæt på befolkningen og udfordrer dine holdninger og synspunkter. Dette giver dig en større indsigt i den givne destination, og når du rejser hjem igen, vil du føle, at oplevelserne bliver ved med at gøre indtryk på dig. Det er lige præcis dét, Above Borders handler om: at skabe oplevelser, der har et livsvarigt indtryk på dig.

Ud over at få en helt fantastisk oplevelse, får du lov til at dele det hele sammen med andre ligesindede og nysgerrige rejsende. Med en grupperejse får du mulighed for at opbygge særlige forhold til dine medrejsende. I får i hvert fald masser af oplevelser at tale om.

En rejse du ikke selv kan arrangere

Vi mener det faktisk, når vi siger du får en unik rejseoplevelse. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at hvis du skal rejse med et rejsebureau, så skal bureauet arrangerer noget du ikke selv kan. Det kan godt være, at der er dele af rejsen du selv kunne arrangere, fx booke et hotel – men vi sørger for, at vi via vores lokalkendskab og rejseledere giver dig det ekstra lag i kulturoplevelse, der gør rejsen helt særlig.

Above Borders åbner for den virkelig verden og arrangerer helt særlige rejser til nogen af verdens mest unikke og isolerede destinationer. Vi glæder os til at se dig på vores næste rejse!