Pyongyang Marathon Rejse2018-11-12T16:57:57+00:00

Pyongyang Marathon Rejse

Som det første danske rejseselskab arrangerer Above Borders en unik maraton-rejse til Nordkorea, imens der er Pyongyang Marathon.

Rejsen er i foråret, og du får mulighed for at deltage i en unik løbeoplevelse i verdens mest isolerede land. Derudover garanterer vi, at du vil få et dybere indblik i den nordkoreanske kultur, interagere med lokale nordkoreanere samt opleve det smukke forår i Asien.

Vi vil også se et af de mest intense militærområder i verden, hvor både syd-og nordkoreanske soldater vil stå vagt. Kort fortalt, vi vil sørge for, at du får masser af interessante og tankevækkende oplevelser, som du aldrig vil glemme. (Og det er ikke et krav, at du behøver løbe et helt maratonløb: Vælg mellem 5 km, 10 km, halvmaraton eller et helt maraton.)

Afrejse 4. april
Hjemrejse 10. april

EARLY BIRD:

10.500 kr.
Spar 3.000 kr.
Tilmeld inden 15 januar 2019

Normal pris

13.500 kr.

Inkl. kost og logi
Vælg mellem 5 km, 10 km, halv marathon eller marathon

 • Oplev verdens mest isolerede land

 • Dansk rejseleder og lokale guides

 • En rejse du sent vil glemme

Vi mødes på Great Wall Hotel, i Dandong Kina. Efter indtjekning, vil vi arrangere fællesmiddag. Middagen vil foregå på en nordkoreansk drevet restaurant, og er et af de få steder i verden, hvor nordkoreanere arbejder uden for landets grænser.

Under middagen vil rejselederen dele ud af sine erfaringer, så du vil få mest muligt ud af din rejse.

Rejse til Nordkorea tog

Dagen hvor vi skal rejse til Nordkorea.

På togturen fra Dandong til Pyongyang, vil der være unik mulighed for at interagere med rejsende nordkoreanere. Hvis man er tilpas ydmyg og opsøgende, er der enestående mulighed for at komme helt tæt på nordkoreanernes personlige liv.

Efter ankomst vil vi besøge Pyongyangs triumf bue, Arch of Triumph.  Dagen sluttes af fællesmiddag med vores nordkoreanske guider og en gåtur lang Changjon Street til Kim Il Sung Square – Pladsen hvor alle parader og optog bliver afholdt.

Dagen starter med rundvisning på Victorious Fatherland Liberation War Museum.
Dette museum fortæller om Korea krigen, set med nordkoreanske øjne og vi kommer endda til at gå ind på krigsskibet USS Pueblo.

Efter frokost kører vi i sporvogn gennem Pyongyang, hen til Bongsu Church.
I kirken vil vi møde en præst, som fortæller om den kristne tro i Nordkorea.

Efter kirkebesøget, kan vi shoppe løs i det kæmpe supermarked i Pyongyang, sammen med nordkoreanerne.
Det bliver endda muligt at veksle til nordkoreanske won, som du kan bruge i centret.

Dagen afsluttes med middag med vores guider, og en gåtur på Future Scientist Street.

Tilbage på hotellet kan vi tage et spil bowling, bade i swimming-poolen eller tage et spil bordtennis.
Du kan også nyde udsigten fra den roterende restaurant på 47’ende etage.

Rejse til Nordkorea

Løbsdag! Vi spiser morgenmad sammen på hotellet hvorefter bussen kører til Kim Il Sung Stadium.

Her vil man få udleveret sin løbs t-shirt og forberedelse til løbet går i gang. Uanset om man løber 5 km, 10 km, halvmarathon eller et fuldt marathon er start og slut på Kim Il Sung Stadium. Som afslutning på ruten løber man en æresrunde på stadion hvor 50.000 koreanere vil sidde på tilskuerpladserne og heppe dig det sidste stykke i mål. Efter du har gennemført løbet vil du få udleveret et diplom og medalje, og vi vil overvære afslutningsceremonien på Kim Il Sung Stadium.

Resten af dagen vil være stille og roligt med middag på en lokal koreansk restaurant med mulighed for forskellige aktiviteter på hotellet.

Rejse til Nordkorea skole

Dagen hvor vi skal have så meget interaktion med den nordkoreanske befolkning som muligt!

Vi starter morgenen med at køre i en af verdens dybeste metroer (100 meter dyb).
Vores guider vil fortæller om hver station, og vi kan interagere med nordkoreanerne mens de er på vej på arbejde.
Efter metro turen, går vi forbi Arch of Triumf og Pyongyang fotball stadium, for herefter at køre hen til et af de mest hellige steder i Nordkorea, Mansudae Grand Monument.

Efter monumentet, skal vi til Korean Peoples Study House.
Vi vil blive vist rundt på dette folkebibliotek, og få muligheden for at snakke med en klasse som bliver undervist i engelsk.
Efter frokost, kører vi til en folkeskole, hvor vi kan spørge eleverne om deres hverdag og hvordan de bliver undervist.

Dagen i Pyongyang afsluttes med rundvisning på Children Palace og forestilling udført af de dygtige nordkoreanske børn.
Vi kører derefter til Kaesong city, grænsebyen til Sydkorea, hvor vi skal overnatte.

Dagen starter med en morgengåtur i Kaesong City, for at opleve den en anden by helt tæt på.
Efter gåturen skal vi til et af de mest intense militære områder i verden: DMZ.
Området er grænsen mellem Nord- og Sydkorea, og er konstant overvåget af soldater fra begge sider.
Vi kommer helt tæt på grænsen, og hvis du er heldig, kan du endda stå med et ben på hver side.

I Kaesong findes også et museum der fortæller om den koreanske kultur, og historien om Korea før krigen.
Når vi besøger dette museum, vil du opleve den stærke forbindelse som Nord- og Sydkorea har haft, og bedre forstå hvorfor det historisk set er ét land.

Herefter kører vi tilbage til Pyongyang. På vejen tilbage vil vores guide fortælle om Nordkoreas genforenings politik,
og hvordan landet skal genforenes, i Nordkoreas øjne.

I Pyongyang skal vi se Juche Tower, og hvis man har lyst kan man komme op i toppen.
Her kan du få en fuld udsigt over hele Pyongyang.

Efter aftensmaden og en lang dag, tager vi til hotellet.

Rejse til Nordkorea afsked

Sidste dag i Nordkorea. Efter afsked med vores guider, venter en tog tur tilbage til Dandong. Sidste mulighed for at interagere med nordkoreanere, men man er også mere end velkommen til at tage lur på vejen hjem til Dandong.

I Dandong vil vi have en sidste afskedsmiddag, og udveksle alle vores erfaringer og oplevelser. Efter middagen tager vi tilbage på Great Wall Hotel i Dandong, og programmet er slut. Sidste overnatning i Kina er også inkluderet, og dagen efter kan man rejse tilbage til Danmark eller videre rundt i Asien hvis man har lyst til det.

Grundet den generelle turisme i Nordkorea, er programmet lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde et alternativ til programmet.

Pyongyang Marathon

Det er kun 6. gang, at Pyongyang Marathon er åben for offentligheden, og det er muligt at løbe 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton.

Ruten starter og slutter ved Kim Il Sung Stadium, løber gennem Pyongyang by og giver dig muligheden for at se hovedstaden fra en helt ny vinkel. Løbet afsluttes med en sidste runde på Kim Il Sung Stadium, hvor man vil opleve 50.000 koreanere tiljuble alle løberne. Flere hundrede løbere fra hele verden deltager i løbet heriblandt lokale nordkoreanere.

Regler under løbet

På hver distance er der følgende tidsgrænser:

 • 5 og 10 km < 2 timer
 • Halvmaraton < 2,5 time
 • Maraton < 4 timer

Sørg for at vælge en rute som passer dig, så du er sikker på at gennemføre. Løbet skal helst blive en uforglemmelig oplevelse, men ikke af de forkerte årsager.

Du får udleveret en løbs t-shirt ved start, men det er tilladt at tage din egen på. Din løbstrøje må dog ikke indeholde flag, politiske udsagn, fremtrædende logoer eller uanstændige ord.

Der vil undervejs på ruten blive udleveret vand ved hver 5. km. Hvis du har brug for ekstra sportsdrinks, energibar, energigel eller lignende, så medbring dette hjemmefra, da det ikke er muligt at købe det i Nordkorea. Det er tilladt at medbringe, så meget du vil.

Hvis du kommer til skade undervejs, er det vigtigt, du stopper. Forsøg ikke at presse dig selv yderligere, da lægehjælpen ikke nødvendigvis er, som du er vant til. Gå herefter ud til siden, og du vil blive samlet op af en af de officielle køretøjer, som hjælper dig tilbage og giver dig den bedst mulige hjælp.

Såfremt du gennemfører inden for tidsgrænserne, vil du få overrakt et diplom og en medalje som bevis på, du har gennemført (uanset hvilken rute du vælger). Dette vil blive overrakt til dig, inden vi forlader Nordkorea.

Anden vigtig information

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr: 2943). Vi arrangerer rejsen i samarbejde med Eastern Vision, som har flere års erfaringer med rejser til Nordkorea. Above Borders står for at formidle kontakten, give vejledning samt medsende dansk rejseleder.

Det er dit eget ansvar at sikre gyldigt visum til Kina. Above Borders hjælper selvfølgelig gerne i forbindelse med ansøgningen. Så når tiden kommer til ansøgningen, skal du ikke tøve med at spørge. Herudover henviser vi til visa centret i København. 

Inkluderet i prisen

 • Løbs tilmelding

 • Løbs t-shirt

 • Visum til Nordkorea

 • Transport fra Kina til Nordkorea og tilbage

 • Transport i Nordkorea

 • Al overnatning i Kina (2 nætter) og i Nordkorea (5 nætter)

 • Alle måltider i Kina og Nordkorea

 • To nordkoreanske guide og nordkoreansk chauffør

 • Dansk rejseleder – Jonas

 • Al indgang til museum m.m.

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Kina

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Ekstra aktiviteter, f.eks. toppen af Juche Tower

 • Rejseforsikring

 • Double Entry Visum til Kina

Ofte stillede spørgsmål

Er Above Borders medlem af rejsegarantifonden?2018-07-29T14:24:17+00:00

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?2018-08-30T13:31:21+00:00

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på +45 71747588, sende en mail til info@aboveborders.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hvad synes andre medrejsende?2018-07-29T14:23:46+00:00

For os betyder det meget, at alle medrejsende får en fantastisk oplevelse – derfor lader vi dem også tale for sig selv, når nogen spørger, hvad de synes om vores rejser. Du kan læse, hvad de synes her:

 

Rejse til Nordkorea DMZ

“Above Borders har virkelig arrangeret en genial tur. Det hele var nøje planlagt og tidsplanen blev overholdt – der blev endda tilføjet flere oplevelser på programmet i løbet af de dage vi var der. Det er mega fedt at opleve et land der er så lukket for omverdenen og man får lov til at skabe sig sin egen mening og holdning til alle de historier man hører om landet. Det var i hver fald noget af en øjenåbner for mit vedkommende. En tur til Nordkorea kan klart anbefales!”

Gustav Trampe, Påskerejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea Sporvogn

“Utrolig interessant oplevelse, som viser Nordkorea fra en hel ny vinkel som samtidig sætter tankerne igang om en verden langt fra ens liv i Danmark. Turen var rigtig godt planlagt med masser spændende oplevelser, god mad og interaktion med Nordkoreanere. En oplevelse for livet!”

Casper Wiklund, Efterårsrejse til Nordkorea
rejse til Nordkorea

“En helt fantastisk tur jeg klart vil anbefale! Turen var virkelig velorganiseret og der var kræset for detaljerne, så deltagerne kan nyde turen fuldt ud. Det var en oplevelse for livet og jeg håber at kunne gense landet en anden gang.”

Theresa Jepsen, Efterårsrejse til Nordkorea
Rejse til Nordkorea

“Fantastisk tur, tager gerne afsted igen. Lækkert hotel med alt hvad hjertet begærer, lækker mad, masser af nye fantastiske oplevelser, og bekendtskaber. Vi havde de sødeste guider der sørgede for at intet manglede, og at vi var i gode trygge hænder!”

Anna Mikkelsen, Efterårsrejse til Nordkorea

“Platin-stjernen er sikret igennem 5-stjernet anmeldelse. En meget flot tur, med ekstraordinære oplevelser og en meget humør-fyldt og engageret rejseleder i Jonas. Vil klart anbefale en tur – hvis du overvejer flere dage i Kina end turen er berammet, så spring dog Dandong over og nøjes med den ene aften/dag som programmet angiver.”

Mikkel Dragemose-Hansen, Påskerejse til Nordkorea
Er det farligt at rejse til Nordkorea?2018-07-29T14:20:10+00:00

Nej! Så længe man følger reglerne, så er Nordkorea et af de mest sikre lande at rejse i. På vores ture er der aldrig sket noget med nogen, og ingen har fået stjålet nogen ting. Vi sørger selvfølgelig også for, at alle medrejsende er fuldt informeret om reglerne både før og undervejs på rejsen.

Er alt opstillet og falsk?2018-07-29T14:15:18+00:00

Nej! Ganske vist følges vi ad i en guidet gruppe med nordkoreanske guider. Vi kan ikke rejse til andre byer, end hvad vi har planlagt på forhånd. Men der er netop en grund til, vi har valgt at have programmet på den måde. Det er for at få så meget som muligt med fra Nordkorea, nu vi er der.

Vi kommer til at snakke med nordkoreanere, og du er velkommen til at spørge om, hvad du vil. Vi kommer til at køre i metroen, som de lokale gør i deres hverdag. Så nej, det hele er ikke opstillet, men vi følger en programlagt guidet tur.

Kan jeg rejse til USA efter jeg har været i Nordkorea?2018-07-29T14:13:17+00:00

Ja! Du får intet stempel i dit pas, og det vil derfor ikke påvirke nogen rejser, du måtte have efter. Du får derimod et separat visum til Nordkorea, som bliver udleveret ved rejseafgang. Det er heller intet problem, hvis du tidligere har været i USA.

Kan jeg få min betaling refunderet hvis jeg bliver forhinderet?2018-05-17T06:23:33+00:00

Alt afhængig af tidspunkt, kan du få dele af din tilmelding refunderet. Vi henviser derfor til vores Terms&Conditions, som du vil få udleveret når du har tilmeldt dig rejsen.

Hvad koster turen i alt?2018-07-29T14:07:42+00:00

Et præcist beløb for hele turen afhænger af mange forskellige parametre. For alligevel at prøve at vise dig en oversigt finder du herunder hvilke udgifter, du har udover selve prisen for turen:

– Flybillet 3-5.000 kr.

– Tog fra Beijing til Dandong ca. 300 kr.

– Visum til Kina 995 kr.

– Lommepenge 1-2.000 kr.

I første omgang skal du betale depositum på 2.500 kr. – yderligere instruktioner afgives, når du har tilmeldt dig vores rejse.

Hvorfor er flybilletten ikke inkluderet?2018-07-29T14:03:19+00:00

Vi har valgt at arrangere rejsen uden bookning af fly. Dette er for at give dig fleksibilitet, så du kan vælge hvorfra og til, du vil rejse. Det kan f.eks. være, du vil være et par dage i Kina, før vores rejse starter, eller du har lyst til at rejse videre til Sydkorea eller andre dele af Asien i forlængelse af turen. Vi vil dog hellere end gerne assistere med planlægningen, og vil også informere omkring hvilket fly, vi rejser med.