Slide Pyongyang Marathon Pyongyang Marathon

Pyongyang Marathon 2021

Vi gentager successen og arrangerer endnu engang en unik maraton-rejse til Nordkorea, imens der er Pyongyang Marathon.

Above Borders er det første danske rejseselskab som arrangerer denne rejse som er i foråret. Du får mulighed for at deltage i en unik løbeoplevelse i verdens mest isolerede land. Derudover garanterer vi, at du vil få et dybere indblik i den nordkoreanske kultur, interagere med lokale nordkoreanere samt opleve det smukke forår i Asien.

Vi vil også se et af de mest intense militærområder i verden, hvor både syd-og nordkoreanske soldater vil stå vagt, møde skoleelever samt meget andet. Kort fortalt, vi vil sørge for, at du får masser af interessante og tankevækkende oplevelser, som du aldrig vil glemme. (Og det er ikke et krav, at du behøver løbe et helt maratonløb: Vælg mellem 5 km, 10 km, halvmaraton eller et helt maraton.)

Selve løbet

Det er kun 7. gang, at Pyongyang Marathon er åben for offentligheden, og det er muligt at løbe 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton.

På grund af Corona blev Pyongyang Marathon aflyst i 2020, men løbet er nu planlagt igen og der er åbent for tilmelding.

Ruten starter og slutter ved Kim Il Sung Stadium, løber gennem Pyongyang by og giver dig muligheden for at se hovedstaden fra en helt ny vinkel. Løbet afsluttes med en sidste runde på Kim Il Sung Stadium, hvor man vil opleve 50.000 koreanere tiljuble alle løberne. Flere hundrede løbere fra hele verden deltager i løbet heriblandt lokale nordkoreanere.

Regler

På hver distance er der følgende tidsgrænser:

  • 5 og 10 km < 2 timer
  • Halvmaraton < 2,5 time
  • Maraton < 4,5 timer

Sørg for at vælge en rute som passer dig, så du er sikker på at gennemføre. Løbet skal helst blive en uforglemmelig oplevelse, men ikke af de forkerte årsager.

Du får udleveret en løbs t-shirt ved start, men det er tilladt at tage din egen på. Din løbstrøje må dog ikke indeholde flag, politiske udsagn, fremtrædende logoer eller uanstændige ord.

Der vil undervejs på ruten blive udleveret vand ved hver 5. km. Hvis du har brug for ekstra sportsdrinks, energibar, energigel eller lignende, så medbring dette hjemmefra, da det ikke er muligt at købe det i Nordkorea. Det er tilladt at medbringe, så meget du vil.

Hvis du kommer til skade undervejs, er det vigtigt, du stopper. Forsøg ikke at presse dig selv yderligere, da lægehjælpen ikke nødvendigvis er, som du er vant til. Gå herefter ud til siden, og du vil blive samlet op af en af de officielle køretøjer, som hjælper dig tilbage og giver dig den bedst mulige hjælp.

Såfremt du gennemfører inden for tidsgrænserne, vil du få overrakt et diplom og en medalje som bevis på, du har gennemført (uanset hvilken rute du vælger). Dette vil blive overrakt til dig, inden vi forlader Nordkorea.

Få en gratis e-bog med 8 personlige beretninger fra Nordkorea!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du kan glæde dig til:

- at blive inviteret til events
- få besked når vi har nye rejser klar
- få tilsendt unikke historier fra nogle af verdens mest isolerede destinationer
- blive opdateret på Above Borders

I dit første nyhedsbrev får du en gratis e-bog med 8 personlige beretninger fra Nordkorea, skrevet af Jonas Bang Andersen.