Specialdesignede rejser

Specialdesignede rejser

Er du interesseret i at komme på en specialdesignet rejse, så kan Above Borders hjælpe dig!

Måske vil du rejse alene, måske skal I arrangere en studietur eller måske ønsker i blot at rejse en mindre gruppe sammen. Vi står klar til at tilrettelægge en rejse, der passer til lige netop jeres behov, så I får mest muligt ud af jeres oplevelser. Ligesom ved vores grupperejser, sikrer vi, at I kommer helt tæt på den lokale kultur og får en dybere indsigt i landet – vi giver jer en unik rejseoplevelse for livet.

Studierejser

Hos Above Borders giver vi jer muligheden for en helt unik studietur til kulturer, der er langt fra vores egen. Ud over en af jeres livs oplevelser, har vi stort fokus på læringperspektivet, og vi garanterer, at I får udvidet jeres kulturelle horisont.
Før turen sikrer vi den nødvendige indsigt i destinationens historie og kultur. En indsigt, der er nødvendig for bedre at kunne rumme alle de indtryk og oplevelser, vi kommer ud for. Undervejs på rejsen vil vi udfordre deltagernes holdninger og forudindtagethed, og vi vil gøre vores yderste for, at de studerende i sidste ende danner sig deres helt eget kultursyn. Det er i sidste ende med til at øge de studerendes internationale kulturforståelse og kompetence.

Kontakt Above Borders og lad os i fællesskab arrangere jeres næste studietur.

Private rejser

Blot fordi du ikke er en skole eller forening, kan vi stadig arrangere din rejse. Det kan være, du vil have en solorejse og har brug for hjælp til planlægning. Det kan også være din familie, som skal afsted, eller en vennegruppe på jeres årlige rejseeventyr. Above Borders tilbyder at specialdesigne jeres private rejse. I tæt dialog vil vi sammen skabe et program, der møder jeres ønsker til rejsen. Det kan være antal dage, eller bestemte seværdigheder, I vil se. Planlægningen foregår i tæt samarbejde med jeres rejseleder, der har indgående kendskab til destinationen og personlige relationer til vores lokale samarbejdspartnere.

Er der minimumskrav til antal deltagere?

Nej, vi kan arrangere enhver rejse – uanset om I er 1 eller 50 deltagere. Antallet af medrejsende kan dog have en indflydelse på enkelte muligheder for specifikke besøg på rejsen. Vi tager selvfølgelig højde for antallet af deltagere, når vi planlægger jeres rejse.

Hvor rejser Above Borders hen?

Above Borders primære destinationer er Nordkorea og Turkmenistan, men vi kan også arrangere din rejse til Iran, Tibet eller et helt fjerde sted. Vi har et bredt netværk i hele verden, så fortæl os, hvor du vil hen, så gør vi alt for at hjælpe dig.