Specialdesignede rejser af Above Borders

Vil du have en specialdesignet rejse, så kan Above Borders hjælpe dig!

Måske vil du rejse alene, måske skal I arrangere en studietur, eller I er en mindre gruppe, der kunne tænke sig at rejse sammen. Så kan vi tilrettelægge rejsen, så I får mest muligt ud af jeres oplevelser. Som ved vores grupperejser vil vi sikre, at I kommer helt tæt på den lokale kultur, får en dybere indsigt i landet, og at I får en oplevelse for livet.

Specialdesignet rejser til dit og jeres behov. Arrangeret med jer og for jer

Workers party foundation monument

Studierejser

Above Borders har muligheden for at give en helt anderledes studietur, end du eller din skole har prøvet før.
Vi vil sikre, at jeres klasse vil få en rejse, hvor I udover at have fået et af jeres livs oplevelser, vil have lært en masse.
Før turen vil Above Borders give den nødvendige indsigt i destinationens historie og kultur. En indsigt, der er nødvendig for bedre at kunne rumme alle indtryk og oplevelser. Undervejs på rejsen vil vi udfordre de deltagendes holdninger og indtryk og gøre vores yderste for, at de studerende danner sig deres helt egen mening.

Kontakt Above Borders nu og lad os i fællesskab arrangere jeres næste studietur.

Private rejser

Blot fordi du ikke er en skole eller anden forening, kan vi stadig arrangere din rejse. Det kan være, du vil have en solorejse og har brug for hjælp til planlægning. Det kan også være jeres familie, som skal afsted, eller I er en vennegruppe. Above Borders kan specialdesigne jeres private rejser. I tæt dialog vil vi sammen opfylde jeres specielle ønsker til rejsen. Det kan være antal dage, eller bestemte seværdigheder I vil se. Planlægningen foregår i tæt samarbejde med jeres rejseleder, og på den måde er I garanteret ikke at få en traditionel rejse, men en rejse der er tilpasset jeres specifikke ønsker og behov.

Er der et minimumskrav til antal deltagere?

Nej, vi kan arrangere enhver rejse – uanset om I er 1 eller 50 personer. Antallet af medrejsende kan dog påvirke nogle af mulighederne på rejsen, samtidig med det kan give anderledes oplevelser. Vi tager selvfølgelig højde for antallet af deltagere, når vi planlægger jeres rejse.

Hvor arranger Above Borders rejser til?

Above Borders primære destination er Nordkorea, men vi kan også arrangere din rejse til Iran, Tibet eller et helt fjerde sted. Vi har et bredt netværk i hele verden, så uanset hvor du forestiller dig din næste rejse skal gå hen, kan vi hjælpe dig afsted.