Privat rejse

Få en unik rejseoplevelse

Vi er stolte over at arrangere vores rejser. Stolte fordi vi giver alle medrejsende dybere indsigt og viser lande fra en helt ny vinkel. Udover vores velovervejede tilrettelagte grupperejser, er vi også eksperter i at arrangere specialdesignede rejseri samarbejde med grupper eller private personer. Above Borders har etableret et bredt og solidt netværk, så vi kan designe programmet på en både intellektuel og oplevelsesrig måde. Vores specialdesignede rejser kan både være for din forening, din virksomhed, din familie eller kun for dig. Uanset, hvordan du forestiller dig din rejse, så vil vi gøre vores ypperste for at designe rejsen, så den passer til dit og jeres behov.

Program

I stedet for at have et fastlagt program med sædvanlige seværdigheder, ser vi hver rejse som en mulighed for at bruge vores tidligere erfaringer til at sikre dig de bedste oplevelser på rejsen. Derfor fortsætter vi med at udvide vores netværk og undersøge nye spændende destinationer. På den måde kan vi i samarbejde med dig arrangere en helt speciel rejseoplevelse for dig.

Ved første kontakt vil Above Borders høre mere om jeres egne tanker i forhold til destination, antal dage og bestemte seværdigheder. Herefter kommer vi med et foreslået program, som vi justerer, indtil I er helt tilfredse med rejsen. Derefter er det bare at pakke tasken og begynde at glæde sig.

Uanset, hvor din rejse skal gå hen, vil vi gerne hjælpe dig med din destination. Vores største erfaring ligger i unikke og anderledes destinationer. Vores største erfaring er at rejse til Nordkorea, men vi har også god erfaring med at kombinere Nordkorea med Kina. Derudover kan vi også arrangere din rejse til f.eks. Tibet, Iran eller Kazakhstan