Rejse til Kina

Et af verdens stormagter, en suveræn stat i asien og 1,4 milliarder mennesker. Et land der forudses at blive verdens mægtigste land grundet deres suveræne udvikling gennem de seneste årtier, men også et land der har været i konstant konflikt med Taiwan der vil erklære sig uafhængig, censurerer befolkningens internetadgang og kritiseres for undertrykkelse af menneskerettigheder.

Spørgsmålet er, hvad er Kina for et land?

Rejse til Kina

Kina er et land med millionbyer som de færreste har hørt om, det er et land fyldt med historiske monumenter som den kinesiske mur og den himmelske fredsplads. Det er et land som skal opleves, og når du rejser med Above Borders sørger vi for at vise dig landet for de mange forskellige vinkler og med en rejseleder som kender landet ud og ind. Du vil efter vores rejse have fået et helt nyt indtryk af landet som af mange medier spås til at blive verdens mægtigste land i fremtiden.

Kommende rejser til Kina

Seværdigheder i Kina

Den kinesiske mur

Kina er et kæmpe land, og der er derfor ufatteligt mange seværdigheder i landet. Når du rejser til Kina er det umuligt at nå at se dem alle, men vi har sørget for at samle nogen af seværdighederne er på vores side. Du kan dermed få noget inspiration inden du rejser med Above Borders til Kina.

Læs om Kinas seværdigheder

Kinas historie

Bamboo rafting I Yangshuo

Vil du gerne lære Kina bedre at kende og lære mere om landets historie så har lavet et hurtigt overblik over den famøs kinesiske historie. Læs mere og bliv meget klogere på Kinas historie. Så er du bedre forberedt hvis du en dag vil rejse med os til Kina.

Lær om Kinas historie

Ofte stillede spørgsmål om Kina

Den forbudte by

Vil du gerne vide endnu mere om Kina, så kan det være at vi allerede har svaret på nogen af de spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret eller der er noget meget specifikt du gerne vil vide, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål