Saudi Arabien

Det Arabiske Kongerige

Saudi Arabien har længe været et lukket land, når det kommer til turisme. De eneste udlændinge der har kunnet besøge landet, har været muslimske pilgrimsrejsende og udenlandske forretningsfolk, men nu kan du også rejse til Saudi Arabien! Det klassiske turistvisum er nu blevet tilgængeligt. Derfor har du nu muligheden for, at udforske denne nye rejsedestination på verdenskortet. Saudi Arabien er et land som de fleste nok har hørt om. Rundt omkring i verdenen er det kendt som “Det Hellige Land”, siden det er hjem til de hellige byer Mekka og Medina. Saudi Arabien er et land i en rivende udvikling. 

Saudi Arabien er det næststørste land i den arabiske verden og er ca. 50 gange større end Danmark. Derudover er det hjem til ca. 27 millioner mennesker, hvoraf omkring 7,5 millioner bor i hovedstaden Riyadh. 

En rejse med Above Borders vil vise dig det ægte Saudi Arabien, hvor vi kommer tæt på lokalbefolkningen, og oplever en rig kultur som spreder sig over lækker gastronomi og Arabisk gæstfrihed.

Verdens Ende i Saudi Arabien

Næste rejse

Lige nu arbejder vi på at få planlagt den helt perfekte rejse til Saudi Arabien. En rejse der giver dig som medrejsende det bedste indblik i landet, samt forståelse af kulturen på et dybere niveau. Hvis du er interesseret i at vide mere om rejsen, så skriv dig op til denne mailliste. Her bliver du den første til at modtage nyheder og informationer, så snart de bliver tilgængelige i forbindelse med vores første rejse til Saudi Arabien. 

Riyadh

Seværdigheder i Saudi Arabien

Kameler i Saudi Arabien

"Det hellige land" emmer af historie, religion og fortællinger. Saudi Arabien har været et meget centralt område op igennem historien på grund af dets beliggenhed, og har med de muslimske nøglebyer Mekka og Medina en helt central rolle i den muslimske verden. På baggrund af alt den historie, er der mange minder og historier tilknyttet landet. Dette kan opleves igennem lokalbefolkningen men i særdeleshed også via deres monumenter, muséer og generelle arkitektur. Derudover har Saudi Arabien også en helt unik natur. Alt sammen bidrager til utallige seværdigheder i Saudi Arabien.

Se Saudi Arabiens seværdigheder her

Saudi Arabiens historie

Saudi Arabien Museum

Religion og Olie. Disse to ting er helt centrale i den Saudi Arabiske historie, da de hellige byer Mekka og Medina etablerede vigtigheden af Saudi Arabien. Senere hen opdagede man Olie ressourcer i undergrunden, hvilket skabte vestlig interesse og Saudi Arabisk forhandlingsstyrke. Op igennem historien til den dag i dag, har disse to elementer påvirket Saudernes samarbejde med omverdenen og udviklingen af deres eget samfund.

Læs om Saudi Arabiens historie

Ofte stillede spørgsmål om Saudi Arabien

Historie i Saudi Arabien

Vi forestiller os at du gerne vil vide endnu mere om Saudi Arabien, og derfor har en masse spørgmsål. Vi har prøvet at besvare de fleste på vores side, men du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål om Saudi Arabien