Rejse til Grønland

Oplev det storslåede land

Grønland er på mange måder et storslået land. På land finder man mægtige fjelde, omringet af de vildeste fjordsystemer.

Isbjørne, Moskusokser og rensdyr vandrer rundt på verdens største ø, imens pukkelhvaler, sæler og spækhuggere kan findes i farvandene omkring Grønland. I Grønland bor der lidt over 55.000 mennesker fordelt i både bygder og byer. Eftersom at naturen har begrænset mulighederne for at bygge veje i mellem byerne, så foregår transport ofte med båd, fly eller endda med hundeslæde.

Om sommeren er der lyst dagen lang, og om vinteren ser man næsten ikke solen, men midt mørket sker det af og til at nordlyset danser og lyser det sneklædte landskab op.

Og selv om temperaturen kan være langt under frysepunktet, så får man altid en varm velkomst. Og trods de er små i antal, så har de et stort hjerte og en stærk og stolt kultur med mange unikke traditioner. Grønland rummer mange magiske og mystiske fortæller, der er blevet fortalt i flere generationer.

Grønland er et kæmpe stort land, og derfor når man næppe at opleve det hele på en enkelt tur. Men ligesom de magiske fortællinger er startet et sted, så kunne det være din helt personlige grønlandsfortælling skulle starte på tur med os. Vi rejser til Grønlands tredjestørste by, Ilulissat, hvor slædehunde og isbjerge har hjemsted.


Vil du gerne have besked så snart vores første rejse til Grønland er klar? Så skriv dig op herunder og få besked som den første.