Sommerrejse til Kina2018-12-02T20:14:20+01:00

Sommerrejse til Kina

Et af verdens mægtigste lande har gennem de sidste årtier stormet frem og er i verdensbilledet blevet en mere og mere dominant rolle. Derfor sættes Kina oftes i forbindelse med den nyeste teknologi, de største højhuse og en nation der er på vej til at blive større end verdens mægtigste land USA.

Kina er bare meget andet end den typiske fremstilling, og du vil på denne rejse til Kina opleve en unik kontrast mellem hovedstaden Beijing og mindre byer i Kina.

Above Borders sørger for at du får et større indblik i den kinesiske kultur, lærer mere om hvordan landet har udviklet sig og får en rejseoplevelse som ikke kan arrangeres lignende i Kina. Det bliver en utraditionel kombination af den forbudte by i Beijing og sejle på en bambus flåde gennem floderne i de mindre kinesiske landsbyer.

Afrejse 9. juli
Hjemrejse 18. juli

Early bird
Pris: 12.000 kr.
Tilmeld inden 1. marts

Normalpris
15.000 kr.

Inkl. kost og logi

 • Oplev Kina fra en helt ny vinkel

 • Dansk rejseleder og lokale guides

 • En rejse du sent vil glemme

Wangfuijing Snack street I Beijing

Vi mødes på hotellet i Beijing, og går sammen til en fælles frokost på en lokal restaurant. Første seværdighed på rejsen er Confucius Temple, inden vi går gennem et lokal Hutong kvarter, hvor vi også spiser på en lokal hot pot restaurant. Som afslutning på dagen kan du tage med på et lokalt mikrobryggeri eller hvis man stadig er en smule ramt af jetlag kan du gå tilbage til hotellet.

Vi skal tidligt op, for vi skal til den kinesiske mur.

Vi kører relativt tidligt da vi gerne vil et sted hen hvor der ikke er overbefærdet med andre turister. Efter vi har gået på den kinesiske mur får vi en fælles frokost og kører tilbage til Beijing. I Beijing tager vi til streetfood marked hvor du blandt andet kan se små skorpioner blive stegt levende. Det er dog helt frivilligt om du selv vil prøve at smage.

Aften menuen står på Pekingand på Quanjude.

3 dagen på vores rejse er sidste dag i Beijing, til gengæld skal vi også rundt i hele byen. Første stop er ved sommerpaladset, og efter frokost skal vi blandt andet til den himmelske fredsplads - som er en af verdens største åbne pladser. Pladsen ligger i forbindelse med den den forbudte by, hvor vi også rundt og se paladset som i gamle dage kun var forbeholdt kejseren.

Efter vi er ankommet til Guilin, tjekker vi ind på hotellet. Herefter går vi på en city tour rundt i byen indtil vi ankommer til den lokale restaurant i Guilin hvor vi skal have aftensmad. Efter aftensmad skal vi se verdens største man made vandfald!

Rismarker i Longsheng

Vi bliver samlet op på vores hotel inden vi kører til de smukke rismarker. Markerne spredes henover bakketoppene og du vil blive forundret over det kan lade sig gøre at høste herfra - og blive forundret over den fantastiske natur som står i skarp kontrast til det travle byliv i Beijing. Vi skal også besøge små forskellige landsbyer og have frokost ved lokale landmænd som giver også en privat guidet rundtur efter vi har spist.

Eftermiddagen sluttes af med en forfriskning hvor det smukke natur er din udsigt.

Bamboo rafting I Yangshuo

I dag rejser vi videre til Yangshuo og efter vi har tjekket ind på hotel skal vi på en anderledes bytur - turen foregår nemlig på en bambus flåde på en flod gennem byen og naturen i Yangshuo. Efter aftensmad skal vi på en "hemmelig" rooftop bar, hvor det typisk kun er lokale der kommer.

Moon hill I Yangshuo

I dag er den store oplevelses dag! Første del af dagen går med hiking op ad Moon Hill, hvor Nikolaj vil vise dig en indgang for at man kan komme helt på toppen. Efter frokost på den lokale restaurant, kører vi til Li floden. Husk badetøj hvis du har lyst til en dukkert enten i floden eller i jacuzzien.

Scooter i Kina

I dag er der mere fri leg. Du kan enten lege scooter eller en cykel og køre til mud caves, den lokale fiskerlandsby eller bare nyde den flotte natur. Om eftermiddagen åbner markedet ved floden hvor man kan købe alverdens små ting og souvenir. Du kan evt. finde en gave til dem der venter på dig hjemme i Danmark. Om aftenen skal vi på mad kursus hvor vi skal lære at lave lokale retter fra Guanxi Provinsen.

I dag skal vi tilbage til Beijing. Vi tager lyntoget denne gang og er tilbage om aftenen. Her vil vi spise sammen og checke ind på hotellet. Programmet for rejsen er færdigt og du har nu en overnatning tilbage i Beijing.

rejse til Nordkorea

Overnatningen til 10 dagen er inkluderet, men der er intet decideret planlagt. Hvis du har lyst til at udforske Beijing endnu mere kan din rejseleder komme med ekstra gode råd til hvad du kan se. Hvis du blot har brug for hjælp til at komme til lufthavnen kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Hvis du har mod på endnu flere oplevelser, så kan du med fordel også tilmelde dig vores Nordkorea rejse - så skal du nemlig bare tage toget til Dandong, hvor din rejse kan fortsætte.

Grundet den generelle turisme i Kina, er programmet lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde et alternativ til programmet.

Inkluderet i prisen

 • Transport i Kina

 • Al overnatning i Kina (8 nætter)

 • Alle måltider i Kina

 • Al indgang til museum, aktiviteter m.m.

 • Dansk rejseleder - Nikolaj

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Kina

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Ekstra aktiviteter, f.eks. leje af cykel

 • Rejseforsikring

 • Visum til Kina

Rejseleder - Nikolaj Lund

Læs mere om Nikolaj

Når du rejser med Above Borders sender vi altid en rejseleder med på grupperejsen. Det er vores garanti for at sikre:

 1. Unik kendskab til destinationen
 2. Sikkerhed og fleksibilitet i top
 3. Lokal ekspertise

På denne rejse er din rejseleder Nikolaj Lund.

Nikolaj har boet i Kina og studeret mandarin. Nikolaj har et unikt kendskab til lokalbefolkningen i Kina og vil som rejseleder sikre dig en underholdende og lærerig rejse - så du får mest muligt ud af hver eneste dag du er afsted.

Visum

Det er dit eget ansvar at sikre gyldigt visum til Kina.

Vi har fra tidligere rejser stor erfaring med at søge visum, så Above Borders hjælpe gerne. Så når tiden kommer skal du ikke tøve med at spørge. Herudover henviser vi til visa centret i København. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er flybilletten ikke inkluderet?2018-11-22T12:42:44+01:00

Vi har valgt at arrangere rejsen uden bookning af fly. Dette er for at give dig fleksibilitet, så du kan vælge hvorfra og til, du vil rejse. Det kan f.eks. være, du vil være et par dage i Kina, før vores rejse starter, eller du har lyst til at rejse videre til Sydkorea eller andre dele af Asien i forlængelse af turen. Vi vil dog hellere end gerne assistere med planlægningen, og vil også informere omkring hvilket fly, vi rejser med.