Handelsbetingelser for Above Borders Travel ApS

Above Borders Travel ApS

Porcelænshaven 26, 2000 Frederiksberg
Tlf: +45 71747588
CVR: 39692333

Betaling

Above Borders Travel ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard eller du kan overføre via bankoverførsel.

Betaling vil først blive trukket på din konto umiddelbart efter betalingen for at bekræfte dit depositum samt rejsetilmelding.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

Above Borders Travel ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.Hvis du afmelder dig inden vi har bekræftet rejsen er det dog kun depositum der er mistet.

Kunde- og privatlivspolitik ved køb

I forbindelse med betaling videresælger vi ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Above Borders Travel ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne registere du som tilmeldt til rejsen har betalt.

Personoplysningerne registreres hos Above Borders Travel ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Above Borders Travel ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Above Borders Travel ApS er: Jonas Bang Andersen

Som registreret hos Above Borders Travel ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@aboveborders.dk.

For personlige oplysninger i forbindelse med selve rejsen, visum ansøgninger, cookies og log statistik, henviser vi til vores privatlivspolitik

Klagemuligheder

Klager over serviceydelser kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@aboveborders.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.