Loading...
Maraton i Moskva2020-02-18T10:06:21+01:00

Maraton i Moskva

Løb en af ​​verdens flotteste maratonruter, fuld af russisk historie og tradition.

18. maj - 22. september - 4.995 DKK

Der er noget helt specielt ved at løbe på tomme veje i en millionby, der normalvis er fyldt med biler og busser, og det er netop hvad man vil opleve, når man løber maraton i Moskva.

Du kommer også til at se de vigtigste steder i Ruslands smukke hovedstad Moskva, hvor vi bl.a. besøger Den Røde Plads, Kreml og Moskvas Metro. Du vil også opleve den russiske kultur ved at prøve en russisk ‘Banya’ og tilberede et traditionelt russisk måltid.

 

En smuk løberute gennem Moskvas gader

 • Deltag i Moscow Maraton 2020 og løb 42 eller 10 km.

 • Se Moskvas mest ikoniske og historiske steder.

 • Prøv en rigtig russisk bade stue.

 • Lær at lave traditionel russisk mad.

En cykelrejse på veje som de færreste har kørt på

 • Deltag i Moscow Maraton 2020 og løb 42 eller 10 km.

 • Se Moskvas mest ikoniske og historiske steder.

 • Prøv en rigtig russisk bade stue.

 • Lær at lave traditionel russisk mad.

Program for rejsen

Vi mødes på vores hotel, hvor vi checker ind, og hvor rejselederen vil gennemgå rejseprogrammet samt de første vigtige informationer.

Vi spiser aftensmad sammen på en lokal restaurant tæt på hotellet.

Vær obs på, at flybilletterne ikke er inkluderede i rejsen. Man kan flyve direkte fra København til Moskva.

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og tager derefter ud for at se Kreml i Moskva. Kreml er et fæstningsværk, der både repræsenterer den russiske og tidligere sovjetiske politiske magt, og er residens for den russiske præsident.

Vi besøger også Den Røde Plads, hvor man finder den ikoniske Vasilij-Katedral, Lenins Mausoleum, det Statslige Historiske Museum, Stormagasinet GUM og Kazan-katedralen.

Efter et besøg i Alexanderhaven, spiser vi frokost på en lokal restaurant. 

Herefter går vi en tur ned ad Arbat, som er én af de ældste gågader i Moskva, fyldt med musikere, kunstnere, butikker, restauranter og cafeer.

Om aftenen spiser vi aftensmad på en lokal restaurant tæt på hotellet.

Vi spiser morgenmad på hotellet og tager til maraton!


Om aftenen fejrer vi, at vi har gennemført et maraton (eller 10 km) i Moskva med en lækker aftensmad på en lokal restaurant.

Vi spiser morgenmad på hotellet og tager derefter ud i en ‘Banya’, hvor vi nyder en tiltrængt afslapning efter løbet. En banya er en russisk bade stue med sauna, hvor man tilbringer flere timer med at bade, sidde i sauna og spise/drikke imens. Det er en af ​​de ældste russiske traditioner som er godt for helbredet og perfekt til at afslappe kroppen efter et hårdt løb.

Om aftenen tager vi på et madlavningskursus, hvor vi lærer at lave en traditionel russisk aftensmad.

Vi spiser morgenmad på hotellet, checker ud og tager afsked med hinanden med bagagen fyldt med nye oplevelser og indtryk. Herfra kan man fortsætte sin rejse på egen hånd i Rusland eller flyve hjem til København.

Grundet den generelle turisme i Rusland er programmet lagt med forbehold for ændringer. Der vil inden og under rejsen blive foretaget justeringer, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opdatere dig jævnligt. I tilfælde af noget bliver aflyst, vil vi finde en alternativ aktivitet.

Rejseleder - Adil Mirzakhanova

Når du rejser med Above Borders sender vi altid en rejseleder med på grupperejsen. Det er vores garanti for at sikre:

 • Unikt kendskab til destinationen

 • Sikkerhed og fleksibilitet i top

 • Lokal ekspertise

 • Unikt kendskab til destinationen

 • Sikkerhed og fleksibilitet i top

 • Lokal ekspertise

På denne rejse er din rejseleder Adil Mirzakhanova

Adil er en energisk og engageret rejseleder, der brænder for at give sine gæster en unik og uforglemmelig oplevelse, hvor gæsterne får et stærkt indblik i det land de rejser til. For Adil er det vigtigt, at hendes gæster lærer om et lands helhed, og ikke bare et hjørne af det man kan læse sig til i en bog eller se i nyhederne.

Læs mere om Adil

Prisen for rejsen

Prisen for vores Maratons rejse til Rusland er 4.995 DKK. Herunder ser du hvad er inkluderet og hvad som ikke er inkluderet i prisen. Dette gælder uanset hvornår du tilmelder dig.

Inkluderet

 • Maraton tilmelding

 • Transport i Moskva

 • Hotel

 • Alle måltider

 • Indgang til Kreml

 • Tur til russisk bade stue

 • Russisk madlavningskursus

 • Dansk rejseleder - Adil

Ikke inkluderet

 • Visum til Rusland (Vi hjælper dog med ansøgningsprocessen)

 • Transport fra Danmark (eller andre steder) til Moskva

 • Ekstra måltider, snacks og souvenirs

 • Rejseforsikring

 • Drikkevarer

Vigtig information

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr: 2943), hvilket er din garanti for at vi følger dansk lovgivning i forbindelse med grupperejser. Vi vil altid stå til rådighed hvis du har spørgmål og sørge for du får tilsendt materiale som forberedelse til vores rejse som sikre at du er bedst muligt forberedt.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få min betaling refunderet hvis jeg bliver forhinderet?2020-02-04T18:58:54+01:00

Alt afhængig af tidspunkt, kan du få dele af din tilmelding refunderet. Vi henviser derfor til vores Terms&Conditions, som du vil få udleveret, når du har tilmeldt dig rejsen.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?2020-02-04T19:00:43+01:00

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på +45 71747588, sende en mail til info@aboveborders.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Kan man drikke vand fra hanen?2019-10-08T16:40:59+02:00

Nej. Lad være med at drikke vand fra hanen i Rusland. Du kan sagtens børste tænder i det og vaske grøntsager, men du må ikke drikke det.
Man kan købe vand i samtlige supermarkeder fra 0,5 l flasker til 5 l dunke. Vær opmærksom på om du køber vand med eller uden brus ved at holde øje med disse ord på vandflaskerne:

 • Med brus:   газированная вода
 • Uden brus: негазированная вода
Skal man have visum for at rejse til Rusland?2020-02-10T21:47:39+01:00

Danske statsborgere skal have visum for at rejse ind i Rusland. Når du rejser som turist skal du have et turistvisum, hvilket kræver en turistinvitation. Derudover skal man have en række dokumenter klar og man skal forbi det russiske visum center i København for at aflægge fingeraftryk. Vi hjælper med at få turistinvitationen og vi guider dig igennem hele ansøgningsprocessen. Et visum til Rusland koster 451 kr.

Derudover kan du også se vores guide til russisk visum.

Har jeg brug for en rejseforsikring for at rejse til Rusland?2019-10-08T20:37:33+02:00

Ja det skal du. Man skal have en rejseforsikring som dækker i Rusland i hele den periode du rejser i landet. Rejseforsikringen skal du have bestilt før du får lavet dit visum til Rusland. Hvis ikke du har en rejseforsikring endnu kan du hurtigt købe en her

Er Above Borders medlem af rejsegarantifonden?2019-10-08T20:38:51+02:00

Above Borders er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer: 2943). Det er din sikkerhed for, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark. Du kan læse mere om rejsegarantifonden her.

Kan man betale med kort i Rusland?2019-10-08T20:42:21+02:00

Du kan betale med kort næsten alle steder. Dog er det en god ide at have nogle kontanter med dig, hvis du f.eks. skal køre med taxa eller på marked. Her er det klart en fordel, at du har kontanter.

Giver man drikkepenge i Rusland?2019-10-08T20:46:47+02:00

Det er som sådan ikke forventet, at man giver drikkepenge i Rusland. Det er dog blevet mere og mere almindeligt de seneste par år, at man giver drikkepenge til dem der arbejder med turisme og på restauranter/cafeer.

Hvis du har været et sted, hvor der har været en tjener eller en anden form for person, der har ydet en god service, kan du sagtens give drikkepenge. Den mest almindeligt og nemmeste måde at gøre det på er at runde regningen op og sige, at du ikke ønsker penge tilbage, når du betaler. Lad os fx. sige, at din regning er på 450 rubler, så vil det være god stil at give 500 rubler og fortælle din tjener at du ikke behøver penge tilbage (på russisk – “mne ne nuzhna zdacha”).
På nogle turist steder, særligt i storbyerne Moskva og St. Petersborg, kan du komme ud for at regningen indeholder et servicegebyr på 10%, så hold øje med regningen!

Hvilken valuta bruger de i Rusland?2019-10-08T20:50:37+02:00

I Rusland hedder møntfoden Rubler (RUB). 1 DKK er lig med 10 RUB, hvilket gør det dejligt nemt at regne med, når man skal omregne priser i butikkerne og på restauranterne. Alle russiske priser skal bare divideres med 10 og så har man den danske pris.

Kan man kommunikere med folk på engelsk?2019-10-08T21:01:25+02:00

Generelt er russere ikke særligt gode til engelsk, hvilket kan gøre det til et lidt udfordrende land at rejse i, hvis man ikke kan sproget eller ikke har en russisktalende rejseleder med. I byer som Moskva og St. Petersborg, der er vante til turister, kan man nemmere klare sig, men selv her kan man komme ud for russisktalende personale på hoteller, museer og restauranter.

Hvordan er maden i Rusland?2019-10-08T21:07:44+02:00

Der er mange lækre traditionelle retter i det russiske køkken, der er baseret på kød, kartofler, grøntsager og bagværk som du skal glæde dig til at smage. Heriblandt kan der nævnes pelmeni (russisk ravioli), shashlyk (marineret kød på spyd tilberedt på grill), pirogger (bagværk med forskelligt fyld) og borsch (rødbede suppe med oksekød).