Jonas Bang Andersen

Jonas er 25 år gammel og har siden 2015 været i Nordkorea 11 gange. Jonas’ første rejse til Nordkorea var i forbindelse med et udvekslingssemester i Seoul. I Nordkorea fik Jonas mange anderledes og tankevækkende oplevelser. Oplevelser, som han ikke kunne få ved at læse eller høre mere om et land. Derfor bestemte Jonas sig for, at han ville rejse afsted igen og dele disse oplevelser med endnu flere mennesker. Det gør han nu ved at fungere som rejseleder på vores rejser, holde foredrag og fortælle om sine oplevelser i radio og tv.

Foredrag

Jonas elsker at fortælle om sine oplevelser. Derfor har han holdt adskillige foredrag om Nordkorea for alt mellem 30 og 1.500 mennesker. Når Jonas fortæller, vil du som lytter opleve et foredrag, der tager udgangspunkt i personlige beretninger, hvilket gør foredraget mere nærværende. Jonas forstår samtidig at reflektere over sine oplevelser, stille spørgsmålstegn ved, hvad han har set, samt underholde publikum. Et foredrag med Jonas bliver en unik oplevelse for alle, der lytter med.

Foredrag om Nordkorea Above Borders
Læs mere om foredraget her

TV2 Lorry

TV2 Lorry har lavet et portræt af Jonas for at vise mere om baggrunden for interessen i Nordkorea, og hvorfor han mener, det er så vigtigt at rejse dertil. Du kan se portrættet herunder for at lære Jonas endnu bedre at kende.