Projekbeskrivelse

Hovedstaden i Nordkorea er Pyongyang, og det er også en af seværdighederne i Nordkorea. Ganske vist så kan man sige at de fleste af seværdighederne ligger i Pyongyang.  Byen er derfor intet uden de andre seværdigheder - men vi mener at følelsen af at rejse rundt i Nordkoreas hovedstad er en ligeså vild og fantastisk oplevelse som når man holder stille og besøger et bestemt monument.

Når vi er på bytur rundt i Pyongyang besøger vi nemlig mange forskellige steder. Det er alt fra toppen af Juche Tower til May Day Stadium. Hovedstaden i Nordkorea er hjemsted for de flotteste monumenter samt største bygningsværker. Det opleves ydermere på de hoteller hvor vi overnatter. Sosan Hotel er et af de nyeste, men Yanggakdo Hotel er det mest berømte turist hotel i Pyongyang.

Afhængig af hvormeget af forstaden til Pyongyang som medregnes, vurderes det at der bor omkring 2 millioner mennesker i landets største by. Det er også i Pyongyang de fineste universiteter og de bedste skoler findes. Netop af den årsag vil flere og flere nordkoreanere gerne flytte til byen og derfor bliver byen ved med at vokse.

Grunden den rivende udvikling byen er i, er der for hver rejse vi er afsted på også noget nyt at opleve og noget nyt bagefter at fortælle om. Tror derfor ikke at hvis du har hørt om Nordkoreas hovedstad at du så kender alt til den. Der kan nemlig nemt være kommet en ny gade eller et nyt monument i mellemtiden. Vær dog sikker på at hvis du rejser med Above Borders til Nordkorea, så vil du opleve denne storby på tætteste hold.