Der er mange måder at rejse på, og det er vidt forskelligt, hvordan folk kan lide at rejse. Nogen kan godt lide at rejse alene, imens andre foretrækker at rejse med venner eller familie. Nogen foretrækker at arrangere rejsen selv, hvorimod andre ønske at rejse med et bureau, hvor alt er arrangeret. Der er altså mange muligheder for, hvordan man rejser. Vi er meget begejstret for grupperejser, så nu får du 5 gode grunde til at rejse på en grupperejse.

1. En grupperejse er lige til

Hvor mange af os har ikke siddet på diverse rejsehjemmesider og undersøgt alt muligt om den kommende rejse destination. Hvor skal jeg bo? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Hvad skal jeg dog ud og se? Alle disse spørgsmål er irrelevante på en grupperejse, da grupperejsen er fuldstændig planlagt med unikt kendskab til destinationen. Det betyder også at din forberedelsestid er meget minimeret. At skulle deltage i en grupperejse er altså lige til.

2. Fællesskab

Du vil gerne ud og rejse, men har ikke nogen at rejse med. En grupperejse blander flere forskellige mennesker, som giver mulighed for, at man i fælleskab kan opleve en ny kultur. Hos Above Borders foretrækker vi at kunne dele de gode, spændende og anderledes oplevelser med andre mennesker. På den måde kan man snakke om oplevelserne, imens de sker, hvilket måske giver et andet perspektiv, end hvad man selv havde. Dette bidrager også til at man lære endnu mere af sine oplevelser. Derudover finde vi det bare hyggeligt at opleve sammen frem for at opleve alene.

Grupperejse fælleskab

Når man deltager i en grupperejse, mindsker man i den grad risikoen for at komme på glat is. En grupperejse har ofte en rejseleder med erfaring og indsigt, som sørger for at rejsen går som smurt. Dette er altid tilfældet, når man rejser med Above Borders. Det vil sige, at der altså ikke nogen grund til bekymring vedrørende ens sikkerhed, kommunikation eller andre praktiske ting. Det handler blot om at suge til sig, og nyde sin grupperejse.

4. Nye bekendtskaber

Grupperejse bekendtskaber

På en grupperejse vil du blive præsenteret for nogle nye mennesker. Nye mennesker som også har en interesse i at rejse, eller under alle omstændigheder har været motiveret til at tage samme sted hen som dig. Allerede der kan det være en støbeske for et nyt bekendtskab og måske endda venskab. Derudover kommer man på en grupperejse til at skabe anekdoter, hvor de andre på rejsen med stor sandsynlighed indgår. Derfor vil der være stærkt tilknytning mellem selve rejsen og den gruppe man har rejst med.

5. Anekdoterne

Lige præcis de anekdoter, som man kan skabe med disse nye bekendtskaber, er altså noget helt specielt ved en grupperejse. Da forskellige mennesker er lig med forskellig adfærd, vil nogen måske have mere mod på en aktivitet end andre. Dette kan give dig nogle historier eller oplevelser, som du måske ikke havde haft mod på at opleve eller tænkt over var muligt. Flere hjerner skaber typisk flere minder.

Der er altså rigeligt med grunde til at tage på en grupperejse.

Hos Above Borders arrangerer vi grupperejser til Nordkorea eller Turkmenistan. Det kunne måske være din næste rejse destination?

Tak fordi i læste med.

Frederik / Above Borders