Pyongyang Marathon

Vi har netop fået bekræftet fra vores partnere i Nordkorea at dette års Pyongyang Marathon er aflyst. Løbet der skulle være afholdt i starten af April, er desværre blevet aflyst, da den nordkoreanske grænse fortsat er lukket på grund af Corona Virus udbruddet i Kina og resten af regionen.

Vi er særligt ærgerlige over dette, da vi skulle have afholdt vores hidtil største rejse dertil. Hvor vi skulle vise denne isolerede destination frem til 19 nysgerrige danske medrejsende, som også skulle deltage i løbet. Det har været en turbulent tid siden sygdoms udbruddet, da vi ikke har kunnet garantere noget for vores tilmeldte, og vi sætter derfor stor pris på alles tålmodighed i forbindelse med hele forløbet. Et forløb som nu er helt under kontrol.

Pyongyang Marathon 2021

Vi har fået bekræftet, at Pyongyang Marathon vender tilbage i 2021!

Samtidig med den dårlige nyhed om aflysning af dette års løb, kunne vores partnere bekræfte at man næste år igen vil arrangere Pyongyang Marathon. Løbet vil ligge i begyndelsen i April, men vi har endnu ikke fået de endelige datoer. Ligeså snart, vi har datoerne klar, står vi klar med et program. Så bare rolig. Har du drømme om at deltage ved Pyongyang Marathon samt at opleve et af verdens mest isolerede lande, frygt ej. Næste år får du chancen igen!

Skulle du have nogen spørgsmål til ovenstående, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.