Jonas Bang Andersen

Mød Jonas

Jonas har siden 2015 været i Nordkorea mere end 11 gange. Jonas’s første rejse til Nordkorea var i forbindelse med et udvekslingssemester i Seoul. I Nordkorea fik Jonas mange anderledes og tankevækkende oplevelser. Oplevelser, som han ikke kunne få ved at læse eller høre mere om et land. Derfor bestemte Jonas sig for, at han ville rejse afsted igen og dele disse oplevelser med endnu flere mennesker. Det gør han nu ved at fungere som rejseleder på vores rejser, holde foredrag og fortælle om sine oplevelser i radio og tv.


Jonas som rejseleder

Jonas er en energisk og passioneret rejseleder, der er nysgerrig på mennesker og på at opleve kulturer. På Jonas’ rejser får sat perspektiv på destinationerne gennem hans dybe indsigt, viden og erfaring.
Jonas elsker at fortælle personlige beretninger fra hans mange forskellige rejser til nogle af verdens mest isolerede lande, og han forstår samtidig at reflektere over sine oplevelser og stille sunde spørgsmålstegn til de samfund, han stifter bekendskab med.


Rejs med Jonas til

Læs Jonas' rejsefortællinger her

Hør Jonas i Above Borders Podcast

Få en gratis e-bog med 8 personlige beretninger fra Nordkorea!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du kan glæde dig til:

- at blive inviteret til events
- få besked når vi har nye rejser klar
- få tilsendt unikke historier fra nogle af verdens mest isolerede destinationer
- blive opdateret på Above Borders

I dit første nyhedsbrev får du en gratis e-bog med 8 personlige beretninger fra Nordkorea, skrevet af Jonas Bang Andersen.