En torsdag morgen hvor Jonas og jeg mødes på kontoret. Der er spænding i luften, fordi i dag er ikke en almindelig dag på kontoret. Vi skal nemlig til Entrepreneurial Day.

Entrepreneurial Day (ED) er en årligt tilbagevendende begivenhed, der er til for at promovere startups. Begivenheden fandt sted på Copenhagen Business School, og årets tema for dagen var FN’s Sustainable Development Goals. Til ED deltog 25 startups, som alle på hver deres måde gør noget for at opfylde et eller flere af de 17 udviklingsmål, som er vedtaget af FN. Hos Above Borders arbejder vi med verdensmålene 4, 8 og 16 - derfor var vi selvfølgelig også til stede.

Tak for hjælpen!

Jonas pitcher
Souvenirs til Entrepreneurial Day

Men det var ikke kun ED, som var på programmet for os i dag. Takket være alle vores dejlige følgeres hjælp og stemmer, var vi nemlig kvalificeret til finalen om CBS Startup Grant. TAK! Finalen ville også finde sted til ED og vi skulle sammen med 6 andre startups pitche vores virksomhed, hvorefter et udvalg ville vælge vinderne. Vi var oppe imod hård konkurrence og vandt desværre ikke. Med os videre tager vi en spændende erfaring, og det faktum at vi har nogle rigtig fede følgere, som støtter os - Det sætter vi stor pris på!

Et spændende event

Tilbage til ED og en rigtig interessant dag. Vi havde en stand på messen, og der var mange mennesker forbi, som var interesseret i vores historier. Vi havde fyldt standen op med forskellige souvenirs fra vores rejser til Nordkorea og Turkmenistan. Derudover havde vi taget nogle plakater med, som man kunne vinde.

Frederik snakker om Above Borders

Jonas har adskillige gange stået i formelle situationer og skulle snakke om Above Borders, vores ansvarlige profil, og stå på mål for vores visioner. For mig var det til gengæld første gang, hvor jeg skulle gøre det foran andre mennesker i et forum som dette. Det var en rigtig fed oplevelse, og specielt at mærke hvordan andre kunne forstå og relatere til vores visioner. Alt i alt var ED en god dag for os, hvor vi fik bredt budskabet om at åbne op for den virkelige verden gennem grupperejser til verdens mest isolerede destinationer.

Du kan læse meget mere om vores ansvarlige profil lige her.

En kæmpe tak skal lyde til CSE og VINIA Media for billederne, og et helt igennem fornemt arrangment!

Tak fordi i læste med!
Frederik / Above Borders