Gustav er lige netop hjemvendt fra vores første officielle grupperejse til Turkmenistan. Det var altså Gustavs anden rejse til dette meget specielle land, og rejsen gik rigtig godt! Vi glæder os til at fortælle mange flere anekdoter fra denne rejse, men i første omgang får i en lille anbefaling med på vejen. Fordi Gustav har nemlig været med i en Podcast og snakke om denne usædvanlige destination.

Novruz festival I Turkmenistan

Taste The World

Efter Gustavs første rejse til Turkmenistan aftalte vi med Per Sommer at komme ind i hans podcast Taste the world og snakke om dette land og denne rejse. Det er ikke første gang Above Borders er med i Per's anbefalelsesværdige podcast. Jonas har nemlig også tidligere været inde og snakke om Nordkorea, som man kan lytte til her.

Kunne du tænke dig at nyde en time med spændende anekdoter, vilde fakta og skøre historier? Så anbefaler vi, at du sætter dig ned med en god kop kaffe og lytter til dette interessante afsnit, hvor Per og Gustav sidder og har en hyggelig samtale om et af verdens mest isolerede lande. Podcasten kan lyttes til lige herunder.