Rejse til Nordkorea

Verdens mest isolerede land

Kom med bag de lukkede døre

Nordkorea omtales ofte som et af verdens mest isolerede lande – netop fordi de færreste kender særlig meget til Nordkorea. De fleste vil kun have kendskab til Nordkorea ud fra det billede, som medierne fremstiller. Du kan komme til at danne dit eget – mere ægte – billede af Nordkorea ved at opleve det med egne øjne. På en rejse til Nordkorea med Above Borders vil du få en dybere indsigt i verdens mest isolerede land fra en helt anden vinkel, end du kender.

Det er ikke farligt – kun en spændende oplevelse for livet!

Mine forventninger til Nordkorea var ærligt talt ikke særligt store, men der blev jeg positivt overrasket. Det var en oplevelse for livet og meget professionelt fra start til slut.
– Emma Borum


En rejse til Nordkorea er en unik oplevelse. En oplevelse, som du ikke finder lignende andre steder

På vores rejser til Nordkorea har vi altid lokale guides og en erfaren dansk rejseleder med. Det garanterer dig den bedste rejseoplevelse. De lokale guides kan fortælle om den nordkoreanske historie og kultur og ligeså vigtigt om deres konkrete hverdag. Den danske rejseleder vil udfordre dine i forvejen overraskende oplevelser og give dem yderligere perspektiv. Formålet er klart: Du vil komme til at danne din helt egen holdning til landet og skabe din egen forståelse af indbyggernes og verdens mest isolerede lands situation.

Du vil opleve og se de største og flotteste udstillinger, bygninger og monumenter i Nordkoreas hovedstad, Pyongyang. Du vil komme til at besøge DMZ, som er grænsezonen til Sydkorea, der er et af verdens mest intense militære områder. Du vil besøge nordkoreanske folkeskoler og interagere med de lokale nordkoreanere. Du vil komme til at køre i en af verdens dybeste metroer. Og du vil komme til at opleve mange, mange flere ting på din tur til Nordkorea. Kort sagt: Når du tager på en af Above Borders rejser til Nordkorea, vil vi vise dig så mange forskellige nuancer og perspektiver som muligt af verdens mest isolerede land.

Pyongyang Marathon

Kunne du tænke dig en unik løbeoplevelse i et af verdens mest isolerede lande? Så løb med når vi rejser til Nordkorea for at deltage i Pyongyang Marathon. En helt særlig mulighed for at opleve Pyongyangs gader på helt nært hold.

Se alle rejser til Pyongyang Marathon

Fortællinger fra Nordkorea